Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון חדש עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האאוטלנדר יהרוס לאישה את כל החלומות על ג'יפ :twisted:

מכיוון שזו מתנה, שהיא לא זולה וגם אין פתק החלפה, תנסה להבין ממנה בנסיעה על הכביש מה הכי ניראה לה מבחינת העיצוב שכן זה כניראה החלק הכי משמעותי עבורה. מבינהם, תבחר את הכי מתאים בשאר התחומים - תמורה למחיר, מרווח אם חשוב, צריכת דלק, אמינות צפויה וכו'.

פורסם

אם אתם חברים בהסתדרות המורים או אחד מהקרובים מדרגה ראשונה תוכלו לקנות קיה ספורטאז' אורבן ב-141 אלף שקלים, עיסקה מעולה לטעמי.

פורסם

מסכים. לו הייתי בשוק לכזה רכב - זו בחירה ראויה במחיר מצוין. אשתי כמובן היתה זורקת אותי מהבית לו הייתי מופיע עם כזה דבר, משום שאין לה משהו לפצות עליו, אבל זו אשתי. לא אשתך. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן כן, אם זה רכב לאשה, לדעתי הסובארו XV 1.6 יכול לתת מענה מצויין ולשמור עוד כסף בצד. בקצה הסקאלה +תוספת תמצא את הקשקאי החדש..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תלויי מה אתה מחפש ג'יפונים בסגנון הקרוס אובר, 2008 , טראקס.

או מידה אחת מעל i 35, קפטיבה ספורט.

תאמר איזה סגנון אתה מעדיף.

פורסם
לא ראיתי אישה שלא אהבה את הספורטאג'. קח כזו בצבע לבן ותצפה לילד נוסף...

דווקא לבן?

את האמת שקיבלתי את העלון של מועדון הוט (הנדסאים וטכנאים) והוא נראה טוב בכתום מטאלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...