Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון חדש עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להפתיע את אשתי לקראת יום הולדתה ולקנות לה ג'יפ חדש. כבר לקחתי הלוואה קטנה שתסגור את הפינות שצריך ועכשיו כל מה שצריך זה רק להחליט איזה. היא בעיקר נוסעת מהבית לעבודה אבל לפעמים בערב היא גם יוצאת עם חברות שלה ולפעמים היא אנחנו גם יוצאים ביחד ואני יודע שזה החלום שלה. אשמח אם תמליצו לי על ג'יפ עד 150 אלף, משהו לטווח ארוך שיהיה לה עכשיו לפחות ל10 שנים הבאות.

תודה

פורסם

אם אתה מדבר על רכב חדש בקטגוריית הג'יפונים מה שניכנס בתקציב זה :

אופל מוקה

יונדאי IX35 דגם בסיס

מיצובישי אווטלנדר דגם בסיס

ניסאן גוק

ניסאן קשקאי דגם בסיס

סובארו XV

סוזוקי גראנד ויטרה קצר

קיה ספורטאז דגם בסיס

רנו קפצור

שברולט טראקס

אישית בסכום הזה הייתי מחפש פולקסוואגן טיגואן משומש 2012.

פורסם

אם אתה מחפש ג'יפון לטווח ארוך עם שקט נפשי הייתי הולך על יונדאי ix35 או קיה ספוראז'

יתכן שתוכל לקבל דיל טוב על הדגם היוצא של הניסאן קשקאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אאוטלנדר דגם אינסטייל 5 מושבים לא יכנס בתקציב של 150 אלף.

המחירון הוא 165, אבל אפשר לקבל הנחות מאוד טובות כי הדגם הזה לא נמכר טוב ככל הנראה.

הדגם הידני נכנס לתקציב..

דגם הבסיס של ix35 (פריים) עולה אכן 150, אבל יש להוסיף רישוי ואולי גם מערכת מיגון. ככל הנראה על מזומן אפשר להוציא הנחה

פורסם (נערך)

כל הכבוד על ההפתעה... כיף לה :) יש כאן נסיעת מבחן שעשו בגיר על הספורטאז', וגם מבצע כלשהו... זה בטווח מחיר שאתה מדבר עליו, ולפי הביקורות נראה שזה רכב טוב.

עריכה אחרונה על ידי boost10
פורסם (נערך)
וטיגואן לעשר שנים לא הייתי מאחל לאף אחד... ;-)

טיגואן עדיפה עשרת מונים על כל אחד מהאפשרויות המוצעות, אל ברור שלא אופציה אם מדובר ברכב חדש בלבד

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אני לא יודע אם XV 2.0 נכנס בתקציב

הוא מעט פחות נוצץ אבל יש לו מראה יותר "קשוח" לפי דעתי ויש לו הנעה כפולה קבועה

5 שנות אחריות גם יתרון בשביל רכב ל-10 שנים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
טיגואן עדיפה עשרת מונים על כל אחד מהאפשרויות המוצעות, אך ברור שלא אופציה אם מדובר ברכב חדש בלבד

עלויות האחזקה של הטיגואן לא זולות ולא יורדות ככל שגיל הרכב עולה...

אני לא יודע אם XV 2.0 נכנס בתקציב

הוא מעט פחות נוצץ אבל יש לו מראה יותר "קשוח" לפי דעתי ויש לו הנעה כפולה קבועה

5 שנות אחריות גם יתרון בשביל רכב ל-10 שנים

אני מעריך שאת אשתו של פות"ש יעניינו יכולות השטח של הג'יפון כמו השלג דאשתקד, לטעמי האישי הוא גם די מכוער ולא נשי. רוב המכוניות היפניות והקוראניות הנמכרות במחוזותנו לא יעשו בעיות מיוחדות ב-10 שנים הראשונות לחייהן אם יטפלו בהן כמו שצריך - כל הקטע של האחריות בדגמים הללו הוא לא הרבה מעבר לגימיק שיווקי שהערך הכלכלי שבצידו לא גבוה במיוחד.

CX5 מאזדה הדגם הבסיסי אומנם יעלה טיפה יותר בסביבות 165 אבל עדיין שווה .

לעניות דעתי עם ההיצע שקיים בשוק בטווח המחירים המבוקש - אין סיבה להוציא עוד כ-15K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפחות ל10 השנים הבאות?.. מה אתה יודע מה יהיה בעוד 3 שנים. בעולמנו ההפכפך והדינמי לא עושים כאלה חשבונות. :-P

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אאוטלנדר דגם אינסטייל 5 מושבים לא יכנס בתקציב של 150 אלף.

המחירון הוא 165, אבל אפשר לקבל הנחות מאוד טובות כי הדגם הזה לא נמכר טוב ככל הנראה.

הדגם הידני נכנס לתקציב..

אתה רציני?

האאוטלנדר נמכר בכמויות גבוהות ואפילו מתחרה על ראשות הקטגוריה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

^ הוא התכוון לגירסת חמשת המושבים לעומת שבעת המושבים.

את המאזדה cx5 ניתן להשיג במבצעים של היבואן ב- 158 אלף ש״ח + קוברה וחיישנים קדמיים.

אני כבר הייתי מחכה לחודש ינואר שבו צפוי שיהיה מבצע כזה.

אבל לאישה לא הייתי ממליץ על ג׳יפון קומפקטי כדוגמת ה- cx5, אלא לכל היותר על מיני ג׳יפון, פשוט מדובר ברכבים גדולים ומסורבלים לנהיגה.

סובארו xv בגירסת ה- 1.6 נראית מתאימה מאחר והיא למעשה רכב האצ׳בק מוגבה.

בהצלחה :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...