Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן בעד 95k

נירן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המלצות לרכב חדש קטן קומפקטי סטייל סירו איביזה ודומיה מהניילון כמו שאומרים בסכום שמצויין בכותרת.בעדיפות אוטומטית.מי שיכול להרחיב גם על ההצעה שלו יבורך

עריכה אחרונה על ידי נירן
הוספה של פרטים
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקודה פביה הוצעה במבצע האחרון בצ'מפיון ב-90K לפי דיווחים בפורום.

אם יש לך קשר מדרגה ראשונה לחבר/ה בהסתדרות המורים יש להם מבצע עם קיה החודש, הריו יכולה להתאים גם כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן פביה היא אחת מהאופציות.מפחיד אותי כל הדיבורים שמנוע הtsi לא הולך טוב יחד עם גיר dsg.בכל זאת אוטו חדש וראשון.אם ידוע לך משהו בנושא לחיוב או לרעה אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם הולכים ביחד לא רע, התקלות שלהם דווקא מגיעות לחוד.

אני לא החזקתי פביה או רכב אחר עם שילוב המנוע והגיר האלה אבל חיפוש בפורום יוכל להניב לך לא מעט מידע על שניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם האיביזה וגם הפאביה באות עם מנוע TSI ו-DSG.

אם אתה רוצה להמנע מהשילוב הזה תוכל להסתכל על:

יונדאי i20, סוזוקי ספלאש, סוזוקי סוויפט, שברולט סוניק. את חלקם תוכל למצוא כאן בהנחות נאות ברכישה כ-0 ק"מ מליסינג.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם חושב שהריו יכולה למלא תפקיד כהלכה בדרישות שלך, מבחינת צריכת דלק היא טובה וגם העיצוב מודרני. מה אתה יכול לספר על המבצע שהסתדרות המורים נותנים על הדגם החדש שלה? בדרך כלל אני מנצל אותם בקניית מנוי להפועל חחח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם הריו 1.4 הידנית כבר 4 חודש ומאוד מרוצה,

מרווחת זריזה תא מטען ענק ובסך הכל נורא קלה ורכה לנהיגה.

אני בנסיעה עירונית\עליות לירושלים לרוב עושה 1:14 עליה,

קניתי אותה בחבר ב80K.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופל אדם זה אחד הרכבים הכי לא פרקטיים שיש במיוחד לאור זה שהוא עולה 99K ש"ח.

אמנם הרכב יפה, 85 כ"ס, מנוע 1.4 אבל אין סיבה לקחת רכב כזה במחיר כזה, אין בו שום דבר מיוחד בתמורה לכסף.

פאביה בחירה טובה, רכב זריז וחזק אבל בעוד כמה חודשים מתקבלת פאביה חדשה.

מאזדה 2 רכב אמין וחזק, זריז אבל לא חסכוני בדלק.

אני רכשתי פיאסטה 2014 ידנית מנוע 1.25, הרכב איכותי, חזק, נראה טוב, מאובזר בצורה טובה לטעמי, חסכוני בדלק ואם אתה מתכנן להשקיע 95K אז ישאר לך 20K בצד לפנק את עצמך בדברים אחרים.

אם באוטו' חשקה נפשך, סוויפט ו-i20 יהיו בחירות טובות, שתיהן מוצלחות ואמינות, אוטו' יהיה פחות חסכוני בדלק אבל יותר נוח, שתיהן מאובזרות בגרסה האוטו', לשתיהן מנוע שקט בנסיעה גם בסל"ד גבוה.

הכי חשוב לבדוק בעצמך ולעשות נסיעת מבחן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"קטן קומפקטי" משמע, מיני? סופרמיני? תת-משפחתית, משפחתית קומפקטית? תהיה יותר ספציפי כי בתקציב שלך יש אפשרויות מכל הקטגוריות האלה. ואגב, השילוב של הTSI ו-DSG הוא מאוד מוצלח חסכוני ונוח לנהיגה. כבר מזמן לא שומעים על הבעיות שהיו ואם אתה קונה חדש עם אחריות אז בכלל במקומך הייתי רגוע. המנוע חזק וזריז בעיקר בתאוצות ביניים והגיר מעביר הילוכים יותר מהר וחלק מכל נהג אנושי שאתה מכיר. השילוב הזה גם נותן צריכת דלק טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...