Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו ספייס 2006 דינאמיק אוט'

דייהטסו YRV 2005

סוזוקי איגניס 2005/6

עקב הנסועה הגבוהה יחסית, קשה להאמין שהרכב שתקנה בתקציב כזה יהיה חף מבעיות.

אני הייתי שקל קניית ניסאן אקו מיקרה אוטומטית בת שנתיים בתשלומים מקרסו טרייד-אין.

המכונית הינה חסכונית מאד גם עם גיר אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי ממליץ על הYRV לנסיעות בין עירוניות ולכבישים מהירים בתדירות יום יומית.

אני(אשתי)בעלים של הרכב הנ"ל והוא פחות חבר של כבישים מהירים,בייחוד בחורף.

לעומת זאת-לנסיעות בתוך העיר הוא מתאים מאוד.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא הייתי שולח את אשתי לנסוע 100 ק"מ ביום על סופרמיני בת 8, ועוד בחורף. זה עונש מהרבה בחינות: לא מספיק אמין, לא מספיק בטיחותי, לא מספיק נוח.

מציע לפות"ש להגדיל בשקל תשעים וללכת על B3 הצ'בק משנת 2008. אוטו מודרני וחסכוני למדי (אמנם לא כמו סופר מיני ולא כמו החדשות יותר). גם מוניטין אמינות וגם (בהכללה) ידיים קודמות שבדרך כלל שמרו על האוטו.

ההצע גדול ולמרות שהמחירון מעל 40 נראה שבפועל ב 30 ניתן לקבל אקזמפלרים סבירים וב 35 את השמורות שבקושי נסעו.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם (נערך)

B3 ממש לא חסכונית. לפני כחודש חבר שלי מכר b3 שמורה שנת 2008 ב 25000 ש"ח שאכן, אפשר לרכוש שנתון מתקדם במחיר זול יחסית.

אם כבר הוא מתאמץ לכיוון ה 40 אלף עדיף לו לחפש יונדאי i20 מליסינג או השכרה, רכב מתקדם,מאובזר, חסכוני, בטיחותי ונוח יחסית.

אישתי נוסעת איתו כל יום 100 ק"מ מחוץ לעיר שחלק מהדרך הררית ומפותלת וכמובן עם מזגן, בחודש יוצא לנו 900-1000 שקל שזה לא הרבה לכמות הק"מ הזו.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...