Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזבו את האייפון 6, קבלו את Mercedes AMG GT החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית לא פחות ממדהימה, לטעמי. אין בה גרם אחד של רטרו, אבל בכללי היא מזכירה מאוד את ה-300SLR של שנות החמישים.

בבריטניה, גרסת הבסיס תעלה כמעט חצי ממחיר ה-SLS, אותה היא מחליפה.

דרוש לא מעט אומץ מיצרן לבצע מהלך כזה. שאפו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מדהימה, ובצהוב בכלל אגדה- מצד שני הקונסולה הפנימית נראית כמו חללית ולא כמו רכב ספורט שעוטף אותך לטעמי .

פורסם
המכונית לא פחות ממדהימה, לטעמי. אין בה גרם אחד של רטרו, אבל בכללי היא מזכירה מאוד את ה-300SLR של שנות החמישים.

בבריטניה, גרסת הבסיס תעלה כמעט חצי ממחיר ה-SLS, אותה היא מחליפה.

דרוש לא מעט אומץ מיצרן לבצע מהלך כזה. שאפו.

בול ! מקורה B ועד לטמבון האחורי מרצדס 300SL שישים שנה לאחור. וסוף סוף עיצוב מהנה ומרתק מהיצרן הזה, ניגוד מרהיב לכל מיני דגמי קופה מביכים ל E ו C קלאס.

פורסם
יש סינכרון לאיפון 6 ולשעון באוטו הזה?

אז עכשיו יש SLK ,SL ,AMG GT, AMG S, SLS

ויש להם מניות באסטון מרטין

טוב שלא נסחפו

לא הבנתי את התלונה,

SLK זה דגם בפני עצמו, SL דגם בפני עצמו, GT\GTS דגם בפני עצמו, SLS דגם בפני עצמו- מי שיראה אותם ברחוב לא יתבלבל בין הדגמים.

מה הבעיה פה?

עדיף פורשה עם 17 תתי דגמים לאותו דגם?

לטעמי הדגם מאוד מרשים ואהבתי מאוד את העיצוב, עיצוב מודרני וכוחני עם קריצה לאלגנטיות של ה-300SL.

להכניס אותה למשוואה עם SLS רק מחמיא למכונית- היא "זוכה" להשוואה למכונית כפולה ממנה במחיר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי היא נראת מדהים!!!!!

ומרצדס עשתה בשכל שהורידה מעט את רמת היוקרה (בהשוואה ל-SLS) שכן הדגם הקודם ממש לא הוכיח את עצמו במכירות ואני חושב שהפילו הסב הפסדים למרצדס..

פורסם

נראים מדהים לטעמי. במיוחד החלק האחורי שלה והפרופיל. הפנים שלה מטורף. הפנים של ה F-type וה 911 לעומתה נראים כמו פיאט אונו.

emotion of motion

פורסם

למעט ה-SL הנוכחית שלטעמי לא יפה אני חושב שכבר כמה שנים עובר משהו מאוד טוב על מרצדס,הם ריעננו את כל הדגמים כך שמצד אחד ייראו צעירים יותר אבל במקביל יישמרו על האלגנטיות המצופה מהמותג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצירת אומנות.

לדעתי, מרצדס מתעלה על עצמה כל פעם מחדש בתחום העיצוב. סממנים דומים אבל עיצוב מפתיע.

עיצוב הפנים משגע, לעומתו הפורשה נחה.

החור הענק בכנף הקדמית מוגזם לדעתי. לא נראה טוב בפרופיל, בהחלט אפשר היה לעדן אותו.

זו בערך הביקורת היחידה שיש לי לגבי העיצוב.

אה, היא כנראה צריכה מגני בוץ :lol:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

קודם כל המכונית הזאת פשוט מושלמת! באמת שמרצדס מתעלים על עצמם בכל פעם.

לגבי האייפון 6, כמפתח אפליקציות, אני פשוט מבואס! ציפיתי לכלכך הרבה יותר, ומה קיבלנו ? פיתוח עלוב בלי השקעה בכלל.

מדהים שהם מיצרים עוד 16 GB כאילו מה נסגר איתם ? עזבו את הקיטורים על אפל אני יוציא בפורום אחר :-)

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...