Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 107 לספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול למכור את הרכב שלך לבד ב-15K, ולקנות שברולט ספארק מנוע 1000, חדשה, ב-47K.

חישוב זריז מראה שאתה מוסיף עוד 4K ומקבל רכב ברמה של הפיג'ו, אבל חדש לגמרי, עם אחריות ל-3 שנים נוספות במקום שנה וכמובן 0 ק"מ.

אם תצליח למכור ב-19K זה יוצא שאתה קונה רכב חדש תמורת אותו כסף שאתה מוסיף בעסקת הטרייד.

בדיוק מה שחשבתי עליו , אך אולי פיספסתי והאדון לא רשם אם הוא מחפש ידני או אוטומט , הספארק במבצע זה על הידני .

פורסם
אתה יכול למכור את הרכב שלך לבד ב-15K, ולקנות שברולט ספארק מנוע 1000, חדשה, ב-47K.

חישוב זריז מראה שאתה מוסיף עוד 4K ומקבל רכב ברמה של הפיג'ו, אבל חדש לגמרי, עם אחריות ל-3 שנים נוספות במקום שנה וכמובן 0 ק"מ.

אם תצליח למכור ב-19K זה יוצא שאתה קונה רכב חדש תמורת אותו כסף שאתה מוסיף בעסקת הטרייד.

זאת בהחלט אופציה אבל שוב, מדובר ברכב מאוד לא שכיר (ממש לא בצדק) עם ק"מ גבוה למדי (177 אלף) מה שעוד יותר מוריד את האטרקטיביות שלו. יכול להיות שאוכל למכור אותו ב-19 אבל זה ייקח כמה חודשים טובים. גם יכול להיות שהרכב יתקלקל ויהיה צורך להשקיע כסף בתיקון שיתקזז עם הרווח. זה הרבה בוג'רס בשביל כמה אלפים בודדים וגם זה לא בטוח. אם היה רכב חדש יותר אז בוודאי שהייתי הולך על מכירתו לבד.

השברולט באמת זולה יותר אבל הערך שלה מההתחלה גם נמוך יותר לא? זה כמו להשוות נגיד פלואנס בנזין עם פולקסוואגן פאסט. למה לשלם יותר על הפאסט? (שאלה רטורית כן? :))

פורסם

תנסה למכור אותה בפרטי, אני מאמין שתמכור בפחות מ19 אלף ש"ח, רכב בן 8 כמעט והק"מ די גבוה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מאמינה שיש חוק לא כתוב (אולי כן כתוב?) שכל סיטרואן צריכה לבלות x זמן בלוח בשביל להימכר. כנראה שזה הכל עיניין של מחיר ומתי המוכר מגיע להבנה שהוא צריך להוריד את המחיר המבוקש.

לפי הצצה זריזה בלוח יד2 ראיתי שרוב האנשים מפרסמים ב25-30k אם תהיה חכם ותפרסם במחיר נמוך יותר כדי למכור אז אולי תצליח לצמצם את זמן המכירה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא מאמינה שיש חוק לא כתוב (אולי כן כתוב?) שכל סיטרואן צריכה לבלות x זמן בלוח בשביל להימכר. כנראה שזה הכל עיניין של מחיר ומתי המוכר מגיע להבנה שהוא צריך להוריד את המחיר המבוקש.

לפי הצצה זריזה בלוח יד2 ראיתי שרוב האנשים מפרסמים ב25-30k אם תהיה חכם ותפרסם במחיר נמוך יותר כדי למכור אז אולי תצליח לצמצם את זמן המכירה.

זה לא חוק. זאת המציאות לצערי. השוק עדיין לא הפנים כמה הרכב הזה הרבה יותר אייכותי ממתחריו בקטגוריה. יש איזה נטייה יותר לשם מבעבר אבל זה עדיין לא זה.

לגבי יד 2 שכתבת אז הק"מ הכי נמוך שם היה 150 שזה עדיין כמעט 30 אלף פחןת ממני. הרבה הם ידיים פרטיות בלבד וגם יש אחד שם שמוכר ב-19 אלף. נראה לי שאני די מבין את מצבי, הסיכוי למכור מעל 15 וזמן המכירה שיידרש לכך.

פורסם

מהשוואה בין הרכבים שעשיתי באתר של icar נראה שהמנוע של ה-107 מוצלח יותר מזה של השברולט. אני לא יודע עד כמה זה הפרש משמעותי. הסלד להספק מרבי ב-107 הוא 6000 ובספארק 6400. סלד למומנט מרבי ב-107 זה 3600 ובספארק 4800. גם בצריכת הדלקמיד פער של עד 3 ק"מ לליטר ( צריכה ממוצעת לפי היצרנים ב-107 23.2 ובשברולט 20). זה נראה לי כמו נתונים משמעותיים. אשמח לתובנות מאנשים שמבינים יותר טוב ממני כמה משמעותי שם הנתונים של הסלד (או שלא).

פורסם

במציאות זה באמת ככה,בסלד נמוך אתה לא תרגיש את הספאק כזריזה יותר,אבל במאמץ כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במציאות זה באמת ככה,בסלד נמוך אתה לא תרגיש את הספאק כזריזה יותר,אבל במאמץ כן.

לא הבנתי. אתה מדבר על הספאק עם המנוע 1000 סמ"ק או 1200 סמ"ק?

פורסם

ה1.2 על ה1.0 לא נסעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי ידידי.

ה107 מעולה. אם היית נוסע ת"א אשדוד כל יום או ת"א נתנייה הייתי ממליץ עליה, בתור בעלים גאה של אחת כזו. היא מעולה, כיפית, יציבה וחסכונית.

אבל , זה לא רכב לדרך הררית . חסר כח להאצות תחת עומס. היא תעלה את העליות בקלות, גם לרושליים אבל לא תוכל להאיץ ממש כדי לעקוף באופן יעיל וזריז.

לא יודע מה לגבי הספארק. לא מכיר. נראה לי - וקח את זה בערבון מוגבל- שהפונטו עדיפה.

פורסם

ממש עכשיו חזרתי מלובינסקי טרייד ממה שהיה אמור להיות נסיעת מבחן על ה-107. קבעתי ב-12:00 מראש וכשהיגעתי הרכב לא היה מוכן. גם קבעתי מראש שאני רוצה לקחת אותו לנסיעה בינעירונית.

חיכיתי חצי שעה עד שמצאו רכב עם גיר ידני, מצאו שהמצבר צריך טעינה ועד שכבר יצא היסתבר שגם אין לו דלק.

יצאתי מעוצבן עד כדי מחשבה על ממש לא להתקדם איתם.

פורסם

לי היה ספארק 1200 ונסעתי איתה כל יום 60 קמ בכביש שש עם מזגן.

קח בחשבון שהיא לא עושה יותר מ1:15 אבל נוסעת כמו גדולה בלי למצמץ ב140

פורסם

היי אייל,

נשמח ליצור איתך קשר על מנת לתת לך עוד פרטים על הספארק, ולקבוע איתך פגישה בנושא.

לחילופין, תוכל להזמין נסיעת מבחן בלינק הבא :http://www.chevrolet.co.il/spark/

פורסם
היי אייל,

נשמח ליצור איתך קשר על מנת לתת לך עוד פרטים על הספארק, ולקבוע איתך פגישה בנושא.

לחילופין, תוכל להזמין נסיעת מבחן בלינק הבא :http://www.chevrolet.co.il/spark/

שלום גיא

אם לא הבנת את הנציגים שלך בסניף שהלכתי אליו (שגיא בפתח תקווה) היו מאוד "לא נדיבים" במחיר שהציעו לי על הרכב. למעשה הסכום הכי נמוך שקיבלתי מכול סוחרי הרכב שהלכתי אליהם.

• תוכן חדש...