Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיגו 205 ואני מעוניין להתקין לה שעון חום חשמלי שיתפקד בנוסף לנורה של הSTOP.

חיפשתי על הנושא הזה באנטרנט ובפורומים פה והבנתי פחות או יותר את התהליך. אני מתכוון להתקין את זה בעצמי ולא אצל איש מקצוע.

התחלתי לחפש באיביי ואתרים כאלה שעון חום חשמלי וכל מה שאני מוצא מגיע רק עם שני חוטים. (צירפתי תמונה)

השעון הסיני הזה מופץ באתרים האלו כשעון חשמלי, אך מגיע רק עם 2 חוטים. לפי מה שהבנתי שעון חום חשמלי אמור להגיע עם 5 חוטים. אני טועה?

או שיכול להיות שה3 ברגים מאחורה זה חיבור של ה3 חוטים החסרים?

HTB1eVQ2FFXXXXbGaXXXq6xXFXXXJ.jpg

פורסם

נכון, השני חוטים שאתה רואה בתמונה זה פלוס ומינוס לתאורה של השעון.

את הכבילה לחיישן ( S ), פלוס ומינוס אתה מחבר לברגים.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כן זה החיישן שאתה אמור להשתמש בו עם השעון, אני לא השתמשתי בו כי חיברתי לחיישן שכבר נמצא שם שמדליק את הנורת stop המקוללת ;)

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

אתמול הגיע אלי שעון החום שהזמנתי מאיביי והתקנתי אותו.

חיברתי חיבור חיישן של השעון על החיבור של המנורה של הSTOP וכך פעולת המנורה לא מבוטלת.

אחרי שפירקתי שבוע שעבר חצי מהדשבורד כדי להחליף רדיאטור חימום וראיתי שזה מאד פשוט, החלטתי למקם את השעון חום בתוך הסקאלה במקום השעון זמן.

צילמתי תמונות של לפני ואחרי. אין ספק שהשעון זמן המקורי היה מיותר לחלוטין :loco:

IMG-20141002-WA0002.jpg

1.jpg2.jpg

• תוכן חדש...