Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה תחשוף את המיאטה החדשה MX5 ND ONLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי השמועות 1000 קג מנוע sky active עם 200 כוחות סוס חלוקת משקל 50:50 ב 170-180 זו אחלה אופציה נחכה ונראה

קשה לי להאמין שזה יהיה פחות מ-200, 210 אלף ש"ח בארצנו.

פורסם
לפי השמועות 1000 קג מנוע sky active עם 200 כוחות סוס חלוקת משקל 50:50 ב 170-180 זו אחלה אופציה נחכה ונראה

אין כמו להיות אופטימי :-) ברור לנו שזה לא יהיה מתחת ל-200 אלף שקל, השאלה רק כמה צפונה משם. צריך להודות שהיבואנים מבחינה עסקית, והם הרי עסק לכל דבר לעניין ולא העמותה לקידום הספורט המוטורי בישראל, צודקים בתמחור שלהם. אלו רכבים שההבדל בין מספר העסקאות בין מחיר של 180k למחיר של 220k הוא כל כך זניח, שכלכלית פשוט לא משתלם להם למכור ב-180.

פורסם
לא הערכתי כמה תמכר, אמרתי שאם תמכר סביב ה170-180 היא תמכר בכמויות יפות מאוד, לאור הנתונים והעדר מתחרות בסגמנט.

אפשר להגיד את זה על כל רכב... אם, אז...

הדור הקודם נמכר ב-190 בתחילת חייו (2005), אני לא רואה מצב שהדור החדש יימכר במחיר נמוך יותר אחרי כמעט עשור.

ובנוגע ל-200 כ"ס, הלוואי! - רוב השמועות שאני קראתי מדברות על מספרים צנועים יותר.

פורסם

ההבדל לא משמעותי - אפשר בתוספת כספית לפצות על ההפרש בניהוג. מאידך, מקבלים מכונית מודרנית ב-הרבה (ה-NB שורשיו ב-1989) וכמובן יותר מתורבתת ויותר נעימה לחיי היום-יום. ה-NB נראית ומרגישה כמו יפנית משנות ה-90 (כי היא אכן כזאת, כאילו..).

:idea:

• תוכן חדש...