Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות בפיאט פונטו ELX 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה רכב יד 2 שקניתי לפני יומיים

1. יש את הצינור הזה שמנותק:

3mzuatt5wmmy.jpg

dzz2z1iriinj.jpg

מה הוא? ואיך אפשר לסדר את זה?

2. הגומי בדלת של הנהג יצא קצת החוצה בצד של הדלת שננעל באמצע, אפשר לסדר את זה? (אני אעלה תמונה מאוחר יותר) נכנס משם די הרבה רוח וכנראה גם בורח המזגן אז זה מפריע

3. יש לפעמים ריח של גזים באוטו, מה לבדוק?

4. האוטו רועד לפני עצירה מלאה ולפעמים טורים קופצים כשהוא עומד, למה? (הרכב אוטו' ד"א)

5. לפעמים קשה לרכב להתניע, לא יודע להסביר את זה בדיוק אבל לפעמים זה חלק ולפעמים הוא כאילו מתאמץ וכל האורות מתכבים כזה

תודה לעוזרים

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

זאת התמונה של הגומי בשאלה השניה-

g1vmtmmlgzy1.jpg

הוא נקרע, איך אפשר להחליף\לסגור את זה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לגבי הגומי מציע לחפש בפרוקיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואז צריך להוציא את כל הגומי שמסביב ולהתקין את החדש?

כמה לדעתכם יעלה דבר כזה כי אני מעדיף לא לעשות את זה לבד

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

1. יש את הצינור הזה שמנותק: מה הוא? ואיך אפשר לסדר את זה?

2. הגומי בדלת של הנהג יצא קצת החוצה בצד של הדלת שננעל באמצע, אפשר לסדר את זה? (אני אעלה תמונה מאוחר יותר) נכנס משם די הרבה רוח וכנראה גם בורח המזגן אז זה מפריע

3. יש לפעמים ריח של גזים באוטו, מה לבדוק?

4. האוטו רועד לפני עצירה מלאה ולפעמים טורים קופצים כשהוא עומד, למה?

5. לפעמים קשה לרכב להתניע, לא יודע להסביר את זה בדיוק אבל לפעמים זה חלק ולפעמים הוא כאילו מתאמץ וכל האורות מתכבים כזה

קודם כל תתחדש וסע בדרכים טובות,

1+3: הצינור הקרוע הוא צינור נשם שמן רצוי להחליפו והוא ככל הנראה הגורם לריח ברכב במיוחד בהנעה ראשונית.

2:הגומי קרוע וחסר החלק, אם אתה כבר מבצע אצל בעל מקצוע אולי עדיף לחפש חדשה ולהתקין (מפירוקיה אבל תעלה גרושים מצד שני) ,לא יכול לעזור לגבי עלות העבודה המשוערת.

4+5: ייתכן ויש בעיה במערכת ההצתה,

קנית רכב משומש שבפועל אין לך מושג מה עבר עליו עליך לבצע יישור קו ראשוני הכולל החלפת כל הנוזלים ברכב,פלאגי הצתה,פילטירים וכו' (כמה קמ הרכב עבר?)

האם ביצעת בדיקה לפני קנייה או התחברת לסורק תקלות טרם הרכישה?

אני מוסיף לך גם קישור מידע לגבי רכיבים שונים ברכב שיהיה בהצלחה!

פורסם (נערך)
קודם כל תתחדש וסע בדרכים טובות,

1+3: הצינור הקרוע הוא צינור נשם שמן רצוי להחליפו והוא ככל הנראה הגורם לריח ברכב במיוחד בהנעה ראשונית.

2:הגומי קרוע וחסר החלק, אם אתה כבר מבצע אצל בעל מקצוע אולי עדיף לחפש חדשה ולהתקין (מפירוקיה אבל תעלה גרושים מצד שני) ,לא יכול לעזור לגבי עלות העבודה המשוערת.

4+5: ייתכן ויש בעיה במערכת ההצתה,

קנית רכב משומש שבפועל אין לך מושג מה עבר עליו עליך לבצע יישור קו ראשוני הכולל החלפת כל הנוזלים ברכב,פלאגי הצתה,פילטירים וכו' (כמה קמ הרכב עבר?)

האם ביצעת בדיקה לפני קנייה או התחברת לסורק תקלות טרם הרכישה?

אני מוסיף לך גם קישור מידע לגבי רכיבים שונים ברכב שיהיה בהצלחה!

תודה רבה על התשובה

אז יום ראשון אני אסע למוסך ואחליף את הצינור. מישהו יודע מה העלות בערך? רכב ראשוןהלא מבין בזה ולא בא לי שיעשו עליי קומבינות ;)

לא עשיתי בדיקות

הוספתי רק טיפה שמן ונוזל קירור

האוטו עבר 120 אלף

עוד משהו ששכחתי לשאול, ההגה מסובב קצת לשמאל כשהרכב נוסע ישר, הרכב עצמו לא נוטה לצדדים באמצע הנסיעה. זה ישור פרונט?

ומשהו שקרה לי הרגע - נסעתי לעשות השחרת חלונות ובשביל להכנס לחנות שלהם הייתי צריך לנסוע ברוורס ולעלות רמפה די גבוהה, עליתי אותה האוטו לא נגע בכלום (חבר גם עמד מבחוץ) ואז שהחנתי אצלהם את הרכב פתאום אחרי דקה ראיתי שמתחיל לנזול די הרבה מהנוזל קירור, לא ראיתי משהו מוזר מלמטה ושפתחתי את המכסה גיליתי שהיו חסרים הרבה מהנוזל יותר ממה שנזל (לא בדקנו כמה יש שקנינו את הרכב ובכלל עד שפתחתי עכשיו) מיליתי את זה ועכשיו לא נוזל עוד בנתיים.

איך זה קרה ולמה?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כבעלים של פונטו elx 03:

3. לדעתי ניקוי בית מצערת יפתור את הבעיה. (לי זה פתר בעיה כזאת)

4. בן כמה המצבר?

גם לי יש בעיה עם ההגה. יש לו ליסט ימינה כההגה ממורכז.

עדכן מה עשית בעניין בבקשה.

פורסם

כן,נדרש למרכז את ההגה קרא כאן.

את הצינור תוכל לרכוש מאחד המוסכים המורשים אם הם קרובים אליך,את ההחלפה עם קצת חוש טכני אפשר לבצע לבד בקלות.

לגבי מחיר לא הייתי משלם יותר מ 150, אם יקר יותר אפשר להזמין מאיביי.

פורסם

לא הבנתי אם הכיוון פרונט אמור לסדר את זה או לא

המצבר חדש יחסית אני אבדוק ממתי

מה שנזל היה נוזל קירור זה היה ירוק

אני אכניס אותו למוסך בקרוב לצינור וישור פרונט ומקווה שלא יהיו עוד בעיות עם הנוזל קירור

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כן, תסביר את הבעיה בהגה תבקש שיכוונו ככה שההגה יהיה במרכז,

שים לב שאתה לא ממלא נוזל קירור מעל המקסימום,תעקוב אחרי החום מנוע וכפי שכבר הצעתי בצע יישור קו כללי.

פורסם
כן, תסביר את הבעיה בהגה תבקש שיכוונו ככה שההגה יהיה במרכז,

שים לב שאתה לא ממלא נוזל קירור מעל המקסימום,תעקוב אחרי החום מנוע וכפי שכבר הצעתי בצע יישור קו כללי.

הסתבר לי לפני שעה שכן מיליתי מעל המקסימום בטעות וזה ירד (אבל מילתי אחרי שקרתה הנזילה הזאת). כנראה שצריך להפסיק להקשיב לאבא שלי קצת חח..

בנתיים נראה שנוזל טיפה אבל כנראה שבגלל ששפכתי בכל מקום מסביב בטעות כמו טמבל ולא איזה נזילה.. החום מנוע תקין על הקו שלו באמצע קבוע אני מסתכל עליו כל הזמן

תודה על העזרה

עוד משהו ששמתי לב אליו רק עכשיו שהצינור העבה שגם מופיע בתמונה יש לו קרע אחד וכמה סדקים כאלה צריך להחליף גם אותו..

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני מציע לך לעבור בהקדם אצל מוסך המטפל בפיאט (לא חייב להיות מורשה יבואן) בכדי שיבדוק את התופעות, ייתן לך הצעת

מחיר מלאה לתיקונים הדרושים, זה בטח קודם להשחרת חלונות.

אחרי שתיגש למוסך, חזור לפה עם האבחנות והצעת המחיר - תוכל לקבל סיוע טוב יותר מאיתנו בנקודה זו.

פורסם
כבעלים של פונטו elx 03:

4. בן כמה המצבר?

אמרו לי כיוון גלגלים יפתור את הבעיה. כרגע יש לי דברים קצת יותר דחופים אבל כשאעשה את זה עעדכן

בקשר לבית מצערת ראיתי מצאתי מדריך אבל לצערי התמונות שם כבר לא עובדות

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
כבעלים של פונטו elx 03:

4. בן כמה המצבר?

כיוון הגלגלים פתר את הבעיה

את האמת אני כבר משום מה לא נתקל בקשיים בהתנעת הרכב אבל בכל מקרה אם למישהו יש מדריך עם תמונות לניקוי בית המצערת אשמח לקישור

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...