Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לרכוש רכב יד שניה, בסביבות ה-80 אלף שקל, שיתאים למשפחה ובה 3 ילדים קטנים (בן 6 עם מגביה/בוסטר, בת 4 עם כסא בטיחות ותינוק עם סלקל שכרגע יושב הפוך מקדימה אבל בעוד כמה חודשים יעבור למושב האחורי).

האם רכב משפחתי "רגיל" יספיק לי? למשל הפלואנס דיזל 2011 שהוא אחד האפשרויות? או האוקטביה 1.2/1.4 שנת 2010-11?

האם צריך רכב מעט גדול יותר כמו הפיג'ו 3008 שנת 2011 שעל פניו נראה רחב יותר?

אם לא, האם צריך רכב דוגמת הרנו סניק או אפילו 7 מקומות כמו הטוראן או ה-5008?

אלו בכל אופן הדגמים שאני מתעניין (אם יש רכב אירופי אחר שהוא אפשרות אשמח לשמוע) בהם ואני מעדיף לשמוע בעלי ניסיון במקום לנסות לראות באיזה רכב נכנסים הכיסאות.

תודה.

פורסם

הדגמים היותר מרווחים בסגמט המשפחתיות אמורים להספיק לך. פלואנס וקורולה החשודות המיידיות.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

כרגע אנו מתניידים עם רנו מגאן שנת 2005. הספסל האחורי במגאן אינו רחב דיו להכיל את שלושתם (ניסיתי) ומכאן חשבתי להחליף לרכב עם 3 מושבים מלאים ונפרדים מאחור.

מנגד, אינני יודע האם ברכבים החדשים יותר, דוגמת הפלואנס, ה-3008 או האוקטביה - הרחיבו מעט את הספסל האחורי באופן שיספיק לי ולא יידרוש מעבר לרכבי 7 מקומות או סניק.

פורסם

היי,בבעלותי טויוטה פריוס עם 3 קטנטנים מאחורה , כלומר 3 כיסאות ילדים מאחורה ומאוד מרוצה, גם אני הייתי בקונפליקט שלך לפני כמה חוד' והמסקנה שהגעתי,אני בכל אופן אליה היא, שאם אין לך צורך ממשי במקומות נוספים תחיה עם ה-5 מק' בכיף , המשפחה תגדל ב"ה בעתיד, יהיה צורך להחליף.

פורסם

יש רכבים מנסיוני שנכנסים 3 כסאות בוסטר או תינוק גם יחד.

מניסיוני בפורד SMAX מאזדה 5 ובפורד מונדאו.

3 הכסאות נכנסים ללא קושי,באיזה סדר שתחפוץ 2 בוסטרים וכסא תינוק או להיפך.

הבנת את הרעיון.

מנסיון שלי ,אני ניגש לאולמות התצוגה ברכבים המועדפים עליי, מכניס את הילדים אם כל הכיסאות,אומר יפה שלום לכולם ובודק!

לא לוותר על אולם תצוגה,גם אם לא תקנה מהם רכב חדש.

אפשר ללכת גם למגרשי טריידאין אם כל המשפחה (אוטודיל) ובודק עד שתשובתך מספקת אותך.

אחר כך תחזור אלינו לפורום ותתייעץ איתנו איזה רכב עדיף, זולל,אמין? וכו'.

מקווה שעזרתי.

פורסם (נערך)

Bigmic,

אין לי ספק שמאזדה 5 או הsmax יענו על הדרישות כי הם רכבים גדולים של 7 מקומות.

אותי מעניין אם גם משפחתית, הבאה בחשבון מבחינתי, דוגמת הפלואנס, האוקטביה או ה3008 תספיק לדרישות שלי.

Iceco,

הפריוס נראית מבחוץ אפילו צפופה יותר מהמשפחתית הרגילה... האם אצלך היו גם כן בו זמנית 2 כיסאות בטיחות ובוסטר מאחור?

עריכה אחרונה על ידי Danny13
פורסם

אין לי ספק שמאזדה 5 או הsmax יענו על הדרישות כי הם רכבים גדולים של 7 מקומות.

אותי מעניין אם גם משפחתית, הבאה בחשבון מבחינתי, דוגמת הפלואנס, האוקטביה או ה3008 תספיק לדרישות שלי.

Iceco,

הפריוס נראית מבחוץ אפילו צפופה יותר מהמשפחתית הרגילה... האם אצלך היו גם כן בו זמנית 2 כיסאות בטיחות ובוסטר מאחור?

אכן כן , אני עם פריוס 2008 , לא :"היו גם כן" אלא:"יש עכשיו" , 3 ! כיסאות בטיחות , זה הרבה יותר גדול מבוסטר.

אנחנו לא מתפנקים , אני חושב שזה מאוד נוח לילדים וכמובן אני חיפשתי נטו חיסכון בדלק . וב"ה קיבלתי גם וגם . גם הבאגאז' בסדר גמור , 2 עגלות נכנסות שם , ועוד ציוד נוסף.

פורסם

נקודה מעניינת. אולם אני מעדיף רכבים אירופיים. מישהו כאן יכול להחוות דעה על הפלואנס, האוקטביה או ה-3008?

פורסם

לי הייתה את אותה היתלבטות כמו שלך. השיקול היה בין פלואנס דיזל בגלל היותו חסכוני לנסחעות ארוכות שיש לי וגם הרכב הפרטי עם מושב אחורי הגדול ביותר. מהצד השני היה סיטרואן פיקאסו עם אותו תג מחיר פחות או יותר אך שנה אחת ישן יותר שהשיקול שם היה המרווח מן הסתם וגם הרכב הכי חסכוני מבין המיניןואנים.

בסופו של דבר ההכרעה הייתה על הפלואנס דיזל. הסיבות הן שבשלב הזה שגילאי הילדים הם 7 ושניים בגיל 1+ אפשר יהיה להסתדר עם הפלואנס שאולי הכי גדול במושב האחורי מכול המישפחתיות אבל ההבדל הוא שולי לטעמי. מצד שני החיסכון של מאות שקלים בכול חודש על הדלק הכריע.

מה שכן, אין לי ספק שבעוד 3-4 שנים אני כבר אהיה חייב להחליף למיניוואן כי הגדול כבר יהיה צריך את המרווח שלו. אני מקווה שעד אז אוכל להשיג את אחד מהמיניןואנים שיצאו בשנה האחרונה עם מנוע דיזל ומחירם אמור יהיה להיות "שפוי"

פורסם

גם אצלי קיים שיקול לדלק ולכן הכיוון הוא אירופי-דיזל, אוקטביה או פלואנס או סניק. בלית ברירה הייתי מוכן להתפשר על ה3008.

בכל מקרה, קיים הבדל במרווח מאחור ורוחב הספסל בין הפלואנס לאוקטביה? לטובת מי?

פורסם
גם אצלי קיים שיקול לדלק ולכן הכיוון הוא אירופי-דיזל, אוקטביה או פלואנס או סניק. בלית ברירה הייתי מוכן להתפשר על ה3008.

בכל מקרה, קיים הבדל במרווח מאחור ורוחב הספסל בין הפלואנס לאוקטביה? לטובת מי?

2 הרכבים נחשבים מאוד מרווחים מאחור. בסופו של דבר ההפרשים לדעתי יסתכמו במקסימום 15 ס"מ שזה עוד 5 ס"מ לכול ילד, מה שאומר שההפרש יהיה שולי ולא מורגש.

אני חושב שהמנוע של הפלואנס חדש יןתר ולכן גם מתקדם יותר וגם נותן צריכת דלק טובה יותר מהאוקטביה.

דבר נוסף הוא עלות הרכב של הפלואנס זולה יותר מהאוקטביה.

פורסם

יש לי היום מגאן 2005 שהרכב המדובר אמור להחליף. היא לא מספיקה ל-3 מאחור, כי עם 2 בוסטרים וכסא בטיחות מרווח הדלת בקושי נסגרת.

לכן, עוד 15 ס"מ זה בדיוק מה שאני צריך. אני רוצה לדעת שבפלואנס/אוקטביה וכו' יש את האקסטרה 15-20 סמ' במושב האחורי שיחסוך ממני את צורך ברכישת רכב גדול (סניק או רכב 7 מקומות) שאמנם מרווח ונוח יותר (3 כיסאות נפרדים מאחור) אבל מנגד גם יקר יותר משמעותית.

• תוכן חדש...