Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור לא ברור בגולף MK4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי שבוע וקצת ואתמול נתקלתי בכפתור שאני לא יודע מה הוא עושה.

לחצתי עליו ולא קרה כלום.:roll:

הוא נמצא למטה קרוב לסף הדלת של הנהג.

1.JPG

V5

פורסם (נערך)

את האמת - חידשת לי, תודה (היתה לי גולף כזו שנים רבות. לא זוכר כפתור כזה).

האם למישהו ידוע אם הכפתור מגיע/הגיע בכל רמות הגימור של הרכב ?

מיכאל - איזה גולף יש לך ? (נפח + רמת גימור)

תודה.

עריכה - זה רק בדגם 2 דלתות כמו בקישור של תום ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

למיטב ידיעתי התוספת הזאת לא הגיעה לארץ באף רמת גימור. לדעתי או שמדובר כאן ברכב שהגיע ביבוא אישי, או שמדובר ברכב שהגיע בהזמנה מיוחדת או שמדובר בחלק שיובא מספק משנה בחו"ל ולא דרך צ'מפיון.

שאלה לפות"ש: האם ברכב קיימים חיישני נפח מקוריים? תוכל בבקשה לצלם את תא הנוסעים? בנוסף: האם כאשר אתה לוחץ על הכפתור קורה משהו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה הגיע בכל הגולפים שצויידו במערכת אזעקה מקורית.

גלאי הנפח משולבים בתאורת הסלון.

אצלי בגולף (ג'נריישן 2003) זה קיים.

פורסם

הגולף הזאת היא V5 2001. לא משהו בהזמנה מיוחדת .הייתה בייבוא סדיר בזמנו ונקנתה ע"י הבעלים הקודמים מצ'מפיון.

אני לא יודע אם יש שם באמת חיישני נפח. (איך מזהים אותם?) וכשאני לוחץ עליו לא קורה כלום.

V5

פורסם

גלאי הנפח נמצאים ביחידת התאורה הקדמית של תא הנוסעים וניתן להבחין בהם בבירור.

עצם העובדה שלחיצה על הכפתור אינה גורמת לדבר לקרות רק מחזקת אצלי את ההשערה שהפאנל שעליו מותקן הכפתור הזה לא היה על הרכב ביום שבו הוא עזב את המפעל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכפתור מנטרל את החיישנים. כדי לבדוק את זה תשב בתוך הרכב תנעל אותו עם השלט תמתין מספר שניות ואז תזוז- האזעקה אמורה לפעול. תעשה את אותו הדבר אבל לפני הנעילה תלחץ על הפתור, האזעקה לא אמורה לפעול.

פורסם

תפרק את הכפתור ותבדוק האם מחובר אליו חיווט.

הכנס מברג בחלקו העליון ובזהירות שולף את המפסק, בחלקו האחורי צריך להיות קונקטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

נעלתי את עצמי באוטו והתחלתי לנופף בידיים, לא הייתה שום תגובה מהאזעקה.

אח"כ פירקתי את הכפתור, הממצאים הם שהוא מחובר לאיזשהו חיווט ויש בו תאורה.

בחנתי את היחידת תאורה ואין שם שום דבר שאפילו מזכיר חיישני נפח, רק כפתורי אורות ומתג סאנרוף.

V5

• תוכן חדש...