Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבוב, אני מרשה רק לותיקים "לצחוק עליי" צבור עוד קצת פז"מ קודם ;)

דרך אגב אני עדיין מחכה לפירוט הרכיבים במערכת ה40K שהתקנת.

אייל , תקן אותי אם אני טועה....המחיר של המערכת שלך כולל הכל בארץ שווה בסביבות ה60K שקל?!

אהה ועוד משהוא....באמת עד שתתקין הפז'ו תהפוך לאספנות.:wink:

ג'ניה

:king:

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייל , תקן אותי אם אני טועה....המחיר של המערכת שלך כולל הכל בארץ שווה בסביבות ה60K שקל?!

אהה ועוד משהוא....באמת עד שתתקין הפז'ו תהפוך לאספנות.:wink:

ג'ניה

גניה

יש מצב ל 60

אבל מעניין אותי כמה יקחו על התקנה כזאת !

רק כיוונים יקח לו שעות !

יש שם בניות ממש ממש מסובכות !

זה עבודה של ימים לא שעות !

( במקרה של אייל זה מתקרב לשנים...חח:lol: )

מי שאמר שיש מישהו בפורום עם מערכת של 40 אלף

אז מי זה ?

ואם אתה פוחד להגיד לפחות תגיד מה יש לו !

פורסם
יש פה מישהו בפורום עם מערכת שהשווי שלה מעל 40K ולא קוראים לו אייל.
מי?

ג'ניה, הציוד לפי מחירי חו"ל שווה 40K+ ככה שעם מיסים ומשלוח זה יוצא משהו באזור ה60K+ מבחינת שווי. ההתקנה והחומרים שווים עוד כמה שקלים. לא שילמתי על המערכת את המחירים האלו אלא פחות.

ההתקנה לוקחת זמן כי כפי שכתבתי כבר פעמים רבות היא נעשית בימי ששי בלבד. לא בכל ששי אפשר לעבוד כי לפעמים יש חגים, אירועים וכו'. אני חושב שעבדנו על ההתקנה נטו משהו כמו 18 ימים פלוס מינוס. עיקר העבודה הייתה על הבניה מאחורה.

הרכב שלי בן שנה וחודשיים, אל תדאגו לו כל כך הרבה ;)

לא נותרה עוד הרבה עבודה יחסית אני מקווה שעוד כשבועיים הבגאז' יהיה סגור (רק שאני עדיין מחכה לסאב שלי מID).

DSC03500.jpg

פורסם

אתם ממש מצחיקים אותי...

אני בד"כ מנהל רישום של מה אני מתקין ולמי.

בכל אופן זה ממש לא חוכמה לעבור את ה 40K

ולגבי המערכת ההיא רובה היה של רוקפורד ומה שהיה שם ממש יקר

זה המשכים של ה DVD שעלו בזמנו בערך 20K למרות שלפי דעתי זה היה מיותר וניתן היה לקחת מסכים זולים ב 7K

פורסם
מי?

ג'ניה, הציוד לפי מחירי חו"ל שווה 40K+ ככה שעם מיסים ומשלוח זה יוצא משהו באזור ה60K+ מבחינת שווי. ההתקנה והחומרים שווים עוד כמה שקלים. לא שילמתי על המערכת את המחירים האלו אלא פחות.

ההתקנה לוקחת זמן כי כפי שכתבתי כבר פעמים רבות היא נעשית בימי ששי בלבד. לא בכל ששי אפשר לעבוד כי לפעמים יש חגים, אירועים וכו'. אני חושב שעבדנו על ההתקנה נטו משהו כמו 18 ימים פלוס מינוס. עיקר העבודה הייתה על הבניה מאחורה.

הרכב שלי בן שנה וחודשיים, אל תדאגו לו כל כך הרבה ;)

לא נותרה עוד הרבה עבודה יחסית אני מקווה שעוד כשבועיים הבגאז' יהיה סגור (רק שאני עדיין מחכה לסאב שלי מID).

הבניה יפה אבל השאלה היא כמה היא אפקטיבית

פורסם

מה הכוונה באפקטיבית?

כשהתחלתי את הרכב הוא היא אמור לשמש כרכב הדגמה ולכן הבניה, רק בהמשך הדרך הבנתי שכבר לא אשתמש בו כרכב הדגמה אבל היינו כבר בשלבים די מתקדמים ככה שלא חשבתי לרגע לבטל את הפרוייקט.

פורסם

מן הסתם הבניה מאחורה היא רק ליופי. יש לי 4 מגברים, תכלס אם לא הייתי הולך על בניית פיבר היה קשה לדעתי להכניס אותם בצורה יפה לבגאז'.

זה גם מקשה על גנבים ;)

עם מולטימדיה זה באמת לא בעיה יחסית לעבור את ה40K, פשוט כשאומרים 40K אנשים חושבים על מערכת עם ציוד אודיו מרשים ולרוב מסתבר שלאותו בן אדם יש ציוד ממוצע וסך הכל מולטימדיה (שבדרך כלל גם נתנו לו מחיר מופרז עליה).

פורסם

אם להוסיף להודעה שלי מקודם, רוני מה ההבדלים בין רכב של מיליון לכזה של מיליון וחצי למשל?

100000 זה רכב ממוצע ואפשר להשוות אותו לרמקולים ממוצעים. ההבדלים בינם לבין רמקולים שעולים פי 2 הם גדולים.

מצטער על התגובה המאוחרת (אני פשוט לא קורא את הפורום שלך כי אתה סנוב שמתעסק רק ברמקולים של 800 שקל ומעלה :wink: ).

אני אנסה לתת השוואה רצינית יותר. מכיוון שאני לא מכיר רמקולים לרכב אלא ביתיים אני אשווה מחירים של רמקולים לבית. אם נקח זוג רמקולים במחיר של כ-5000 ש"ח ניתן יהיה להשוות אותם למזדה 3 נניח. אם נכפיל פי שלוש את המחיר ניתן יהיה להשוות אותם לב.מ.וו סדרה 3 שעולה נניח פי 3 מה-3. (ושווה נניח גם פי 3, התבלבלתם? :wink: ). אבל אם נכפיל שוב פי שלוש ל-60000 אלף ש"ח, האיכות של הרמקולים לא תהיה באמת עדיפה פי 3 כמו ההבדל בין ב.מ.וו סדרה 3 לפורשה 911 טורבו שעולה סביבות המיליון.

טוב, אחרי ההסבר הזה נראה לי שסיבכתי קצת. בקצרה אני פשוט חושב שבאיזהשהוא שלב ההבדלים נעשים קטנים מאוד ואם תקנה משהו ב-X כסף אז יש גבול מסוים שאחריו משהו ב-2X כסף כבר לא יהיה שווה פי 2 אלא הרבה פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יכול ליהיות שזה פי 2 יותר טוב אבל האדם הפשוט לא ירגיש בהבדל

זה מה שאני טוען. מאיזהשהוא שלב לא ניתן להרגיש הבדל מספיק משמעותי בשביל להצדיק את ההבדל במחיר. כמובן שתמיד יהיו אלו שממש לא מעניין אותם המחיר אלא הם פשוט רוצים את ההכי טוב. כמו אלו שמוכנים להוציא כפול על מרצדס S נניח בשביל שיהיה כתוב לה 65AMG מאחור במקום "סתם" 500.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ה800 שקל זה כי ניסיתי ללכת לקראתך ;)

קודם כל אם הכפלנו 15000 פי 3 קיבלנו 45000 ולא 60000 (נותנים לכל אחד לנהל פה בפורום :?:-P ). הבדל בין רמקולים כאלו יהיה גדול מאוד. ברור שככל שעולים במחיר ככה ההבדלים קטנים אבל זה נכון לגבי כל דבר. אם ההבדל שווה או לא זה אינדבידואלי

אני בטוח שיש אנשים שההבדל בין Z4 ל911 לא שווה בשבילהם את התוספת במחיר. מכיוון שאתה חובב רכב אתה מתקשה להבין את זה אבל תחשוב שיש אנשים שהם חובבי אודיו בדיוק במידה שאתה חובב רכב ולהם כל שיפור שווה הרבה כסף.

האם ההבדל בטעם בין בקבוק יין של 500 שקל לכזה של 1000 שקל שווה את ההפרש? בשבילי לא כי אני שונא יין אבל מי שאוהב, בשבילו זה שווה.

• תוכן חדש...