Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאמרתי פרייארים לא התכוונתי לאייל

16000 שח זה אמנם המון כסף אבל הנה אני השקעתי 6000 שח על המערכת הוא בחר להוציא יותר.

יש כאלה שיסתכלו על זה כאילו הוא משוגע ומי מבזבז כל כך הרבה כסף על רמקולים אבל כל אחד וה"שיגעון" שלו לדבר.

מה שכן לדעתי להוציא סכומים שקרובים ל100K זה סתם לשרוף כסף. אלו רכיבים שאנשים בוחרים בגלל העלות לא בגלל המוצר. זה לא כאילו הבנאדם אמר לעצמו אני חייב סט של XYZ בדק וגילה שהעלות היא 30K ואמר זה החלום שלי בוא נשקיע. זה אחד שאמר יאללה בוא נשרוף 100K על מערכת בלי להבין שהוא היה מסוגל להוציא פחות מרבע ולהנות. ברור שאני לא מערב את אלו שהם שילוב של אייל ושל ביל גייטס (ואל תגיבו על זה אני יודע שלא רק ביל גייטס יכול להרשות לעצמו בלה בלה בלה). לדעתי לא משנה אילו רכיבים תתקין ההבדל העיקרי יתאפיין ב2 דברים- הספק - שהוא זניח במחירים כאלה שהרי אלו לא מערכות בשביל לשמוע בווליום אסטרונומי ואיכות - שלדעתי ברמות כאלו זה רק פסיכולוגי ואם היו עושים השוואה למישהו שלא נרקומן של אודיו הוא לא היה מבדיל וגם הרמקולים האלו מדוייקים ברמה שהאוזן שלנו לא מתקרבת אליה אפילו

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

500 פאונד ?

מה הסיבה לעלות מגוכחת שכזו ?

ממה החומרים הללו עשויים , והאם השינוי שתקבל מהקרוס הזה, לבין קרוס ב500 שקל, יהווה שינוי באודיו שישתמע מהרמקולים ?

שמתי לב שערכת ,

איזה מחקר ופיתוח מצדיק עלויות שכאלה לקרוס ?

ואם אתה צודק, והמצב הוא אכן כזה, אז למה אתה רץ לשלם על מחקר , ואינך פשוט מעתיק את ההגדרות ואיפיון שלהם ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

TZABARY, נתון הRMS שהרמקול יכול לעמוד בו זה בולשיט. ההבדל היחידי שמסתכלים עליו או יותר נכון מאזינים לו הוא איך הרמקול נשמע. זה ההבדל היחיד!

שי, כפי שאמרתי לך, מחקר ופיתוח. אם בסט זול יותר מתאימים באופן פשוט יותר את הקרוס לרמקולים בסט יקר יותר משקיעים בזה המון זמן ומנסים קומבינציות רבות. עלות הרכיבים זניחה. יש שטוענים שבניית קרוס פאסיבי טוב היא בגדר אומנות. בוא לא נתווכח אם זה שווה או לא, אני לא יודע בעצמי.

להעתיק? אני צריך שיהיה לי ביד קרוס כזה בשביל שאוכל להעתיק אותו :)

אני לא קניתי אותו, אני משתמש בקרוס אקטיבי.

גם ברמקולים ביתיים שעולים הון, רוב הכסף שאתה משלם הוא לא על הדרייברים או על התיבה עצמה אלא על התכנון הרב שהושקע בתיבה ובקרוס.

פורסם

כשאמרתי אתה, בעצם התכוונתי לבן אדם שרוצה לרכוש .. בכל אופן לא רלוונטי.

אני מאוד מופתע שהם הגיעו למסקנה שפה צריך להשקיע את רוב "האנרגיה" שלהם,

הרי אני בטוח שיהיו אנשים שבשבילהם קרוס מסויים, יישמע פחות טוב, מכיוונונים של קרוס אחר.

לפי דעתי הדרך היחידה להצדיק דבר שכזה, זה לאפשר ללקוח לבחור את האיפיונים של הקרוס, ולא על ידי קיבוע של קומבינציה שנבחרה מראש, שמובן מאליו, לא תקלע לאוזן של כל הצרכנים ..

בכל אופן זאת דעתי בנושא .. חידשת לי .

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, הם לא משקיעים פה את רוב האנרגיה. הרעיון הוא שהם משקיעים בכל רכיב את אותה האנרגיה (אנרגיה רבה).

זה לא מעשי לבנות לכל לקוח קרוס במיוחד, הוא יצטרך בשביל זה לטוס למפעל וכמו כן לא יהיה פס יצור קבוע. העלות של דבר כזה תחרוג הרבה מעל ל500 פאונד.

זה כמו שתגיד שיבנו כל דרייבר במיוחד לכל לקוח.

פורסם

אמרת שהעלות של הרכיבים היא שולית, אז אני חושב שמן הראוי שיתנו במקביל מספר אפליקציות של קרוסים ..

לפחות כך אני הייתי נוהג, אחרי הכל , זה רק יחסוך מהם כאב ראש כדי להחליט , מה האיפיון שהכי יקלע ..

אתה לא מסכים?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא, כי זה לא הגיוני. הם מייצרים את הקרוס שלדעתם נשמע הכי טוב. גם אם נאמר והם היו מגיעים למספר קרוסים שנשמעים טוב איך בדיוק היה מתאפשר ללקוח לשמוע ולבחור איזה קרוס הוא מעדיף?

פורסם

איל אני מדבר על הסטים ה"פחות עממיים" , אני חושב שבתקציבים הללו, החברה יכולה לאפשר לעצמה לשווק 3 קרוסים שונים.

לפחות זה אני ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איל, אני ממליץ לך בחום במקום הג'נסיס אבסולוט וההורנים (ושאר קומבינות :-D ) לקנות סט איכותי

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1288969

הייתי חייב לצטט:

עוצמה 220W MAX POWER

טווח תחום תדרים נרחב (64-24 קילוהרץ).

איכות חומרים ללא תחרות של ממברנה בהזרקה

אלקטרונית וטבעת גומי ,

מבטיחה חיי מוצר לשנים רבות ללא בלאי.

המוצר הינו של חברת CALIFORNIA BOOM

הידועה בהקפדה היתרה שלה על איכות הרמקולים

הנושאים את שמה

בכל אופן הסטים היקרים ביותר בארץ הם:

ריינבוי רפרנס

דגו מסטר

ג'נסיס אבסולוט

אלפיין פורמולה

זטק פרסטיג'

הגנסיס , אלפיין והזטק מבוססים על הסקאן ספיק רוולטור של חברת DST

(כמובן שעברו שינויים מהותיים מהמקור)

בברכה,

רועי

SOUND-FX

פורסם

אייל יש לי שאלה שסתם מסקרנת אותי...

איך אתה יושן בלילה כשאתה יודע שבכל רגע מישהו עובר ליד האוטו ואומר וואו אולי אני יקנה אחד כזה גנוב או מחליט לחסוך את הטרחה לגנב ולגנוב בעצמו?

היה לי סט כל כך יקר הייתי קונה עוד מיניואן ומקים שמה משפחה רק בשביל לשמור על האוטו חחח והאבסורד פה שאני על הפאנל המסכן של פיוניר שלי מפחד... חחחחחחחחחח זה בדיחה לעומת מחירים של אחרים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA, קודם כל אף גנב לא יודע מה זה. שנית הרכב זה לא כזה בולט שגנב יחשוב לעצמו שדווקא ברכב הזה מכל הרכבים בשכונה יש מערכת טובה. שלישית אני גר במקום שהגנבות בו נדירות, אני גם לא מוציא אף פעם את הפאנל.

רועי, יש הבדלים גדולים במחירים של הסטים שציינת. בנוסף השתרברב לשם סט שמקורו מסיני שאני לא בטוח שראוי להירשם שם ;)

פורסם
אייל יש לי שאלה שסתם מסקרנת אותי...

איך אתה יושן בלילה כשאתה יודע שבכל רגע מישהו עובר ליד האוטו ואומר וואו אולי אני יקנה אחד כזה גנוב או מחליט לחסוך את הטרחה לגנב ולגנוב בעצמו?

היה לי סט כל כך יקר הייתי קונה עוד מיניואן ומקים שמה משפחה רק בשביל לשמור על האוטו חחח והאבסורד פה שאני על הפאנל המסכן של פיוניר שלי מפחד... חחחחחחחחחח זה בדיחה לעומת מחירים של אחרים...

אתה מתכוון בעיות עתידיות...

כרגע המערכת לא מותקנת ברכב ( לפחות לא בשלמותה..)

היה לי הרגשה שמישהו יתן פםה איזה יציאה על קליפורניה בום..

אבל אהבתי...

• תוכן חדש...