Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין עם רמקולים במחיר כל כך גבוה מצויידים במנגנוני/מעגלי הגנה נגד כיוונים לא נכונים או הספקים גבוהים מדי

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל עד כדי כך לא חשבתי בחיים

הייתי בטוח פוקאל אוטופיה זה ה-ליגה שאנשים יתקינו באוטו עכשיו אני רואה שיש אנשים עם שריטה יותר עמוקה לעניין...

מה 15 אלף שקל זה ים של כסף כמה כבר איכות אפשר לשמוע ראסמי מצחיק אותי המחיר הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
ומה אתה אומר על מי שקונה פורשה במיליון שקל?

יש הבדל, אתה לא חושב? בתחום האודיו ככל שעולים במחיר כך ההבדלים קטנים יותר. צריך להיות מכורים מאוד לעניין בשביל להוציא עוד אלפים רבים של שקלים בשביל לקבל רק כמה אחוזים יותר. לדוגמא ההבדל בין רמקול של 20000 ש"ח לכזה של 10000 ש"ח לעולם לא יהיה כמו ההבדל בין מכונית של 200000 ש"ח ומכונית של 100000 ש"ח..

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש הבדל, אתה לא חושב? בתחום האודיו ככל שעולים במחיר כך ההבדלים קטנים יותר. צריך להיות מכורים מאוד לעניין בשביל להוציא עוד אלפים רבים של שקלים בשביל לקבל רק כמה אחוזים יותר. לדוגמא ההבדל בין רמקול של 20000 ש"ח לכזה של 10000 ש"ח לעולם לא יהיה כמו ההבדל בין מכונית של 200000 ש"ח ומכונית של 100000 ש"ח..

רוני

איך אתה יודע רוני, שמעת?

פורסם

אנשים, אנשים, אנשים...

יש כאלה שהכסף נוזל להם מהאוזניים

הכרתי פעם מישהו עם TT קווטרו שכל חודש בא לחנות ורצה לשנות משהוא במערכת

אגב היתה לו מערכת בערך בשובי 120,000 שקל וכל חודש הוא בא עם עוד 20,000 שקל

קששאלתי את המתקין מה כבר ניתן להוסיף הוא ענה לי "ממש כלום, כל חודש שהוא בא אני מחליף לו משהוא אחר, עושה לו מספר כוונונים והוא יוצה מרוצה"

ןאת הרמקולים הישנים הוא השאיר אצלו ושם לו אותם כל פעם מחדש.

אני מנייח שאת מוסר ההשכל הבנתם

ואגב זה סיפור אמיתי :-P

פורסם

שמע אני בטוח שבסופו של דבר הרמקול הזה מצדיק את המחיר לא סתם הוא יקר בצורה כזאת מטורפת...

ושמע SRONIS יש הבדלים אני אומר לך אם אתה מכיר ברמקולים לארועים יש טורבו סאונד בפסטיבל האוכל היה 2 כאלה ומולם היה קיר שלם שלDHD אם היית יושב ליד ה DHD היית עדיין שומע את הטורבו סאונד ומדובר במרחק של 50 מטר בערך כשאתה צמוד לקיר מאוד רציני של רמקולים...

אבל בכל זאת שמע 15 אלף שקל זאת אחזקה של בית עם 3 ילדים בזבזנים לחודש 15 אלף שקל זה הביטוח שחסר לי על המגנום לשנה אלה רק שתי דוגמאות קטנות למה שאפשר לעשות בכסף הזה צריך להיות בעל התמכרות רצינית לדברים האלה כדי להוציא כל כך הרבה כסף וגם לא נראה לי שמישהו יקנה את זה לאוטו לנסיעה יום יומית אני חושב שמי ששם דבר כזה באוטו זה רק לתצוגות...

זה רמקול אבל בכל אופן שמצדיק את המחיר לא סתם הוא עולה ככה אני חושב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מאוד אוהב את הסיפורים על מערכות בשווי של 120000. אני שומע על הרבה מערכות כאלו וכשמספרים מה הרכיבים מגיעים אולי ל20000.

אם להוסיף להודעה שלי מקודם, רוני מה ההבדלים בין רכב של מיליון לכזה של מיליון וחצי למשל?

100000 זה רכב ממוצע ואפשר להשוות אותו לרמקולים ממוצעים. ההבדלים בינם לבין רמקולים שעולים פי 2 הם גדולים.

MDMA לא הבנתי מילה ממה שכתבת, אולי פיסוק יעזור.

פורסם

מערכת ב120 אלף שקל? אולי עם הTT ביחד...

נניח שקנה את הקומפוננטים הכי יקרים ב20 אלף ש"ח

נניח שקנה HU מטורף עם DVD ומסך ב15 אלף ש"ח

נניח שקנה את הסאב הכי טוב שנכנס לו בבגאז' ב10 אלף ש"ח

נניח שקנה גם זוג מגברים (למרות שלא צריך זוג) ב20 אלף ש"ח

איך אפשר להגיע למערכת באודי TT ל120 אלף שקל?

מילא היית נותן לי לימוזינה אפשר לשים כמה מסכים סראונד 7.1

קומפוננט בכל דלת.. אבל בTT?!

זה נראה לי סתם סיפור מופרך שמישהו סיפר לך

פורסם

הכרתי פעם מישהו עם TT קווטרו שכל חודש בא לחנות ורצה לשנות משהוא במערכת

אגב היתה לו מערכת בערך בשובי 120,000 שקל וכל חודש הוא בא עם עוד 20,000 שקל

לא יודע מה איתכם, אבל אני שומע על הרבה כאלה..

אם היתי עושה ממוצע, היינו מגיעים לממוצע שבכל חבר"ה יש בחור עם מערכת באיזה 50 אלף שקל.

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מערכת ב120 אלף שקל? אולי עם הTT ביחד...

נניח שקנה את הקומפוננטים הכי יקרים ב20 אלף ש"ח

נניח שקנה HU מטורף עם DVD ומסך ב15 אלף ש"ח

נניח שקנה את הסאב הכי טוב שנכנס לו בבגאז' ב10 אלף ש"ח

נניח שקנה גם זוג מגברים (למרות שלא צריך זוג) ב20 אלף ש"ח

איך אפשר להגיע למערכת באודי TT ל120 אלף שקל?

מילא היית נותן לי לימוזינה אפשר לשים כמה מסכים סראונד 7.1

קומפוננט בכל דלת.. אבל בTT?!

זה נראה לי סתם סיפור מופרך שמישהו סיפר לך

רואים כמה אתה מבין...

יש לך גם מגברים ב 40000 למגבר

וטוויטרים ב 10000 לטוויטר אז מה

Accuton D20-6

3/4" Pure Diamond Dome Tweeter Price Each $2,600.00

Ever dreamed of a diamond driver? Here it is! The new D 20-6 has a membrane made of a single piece of pure diamond.

It goes from 2 kHz to almost 100 kHz and shows harmonic distortion magnitudes lower than conventional tweeters.

The stiffness to weight ratio of the membrane is about five times higher than even the extremely rigid ceramic drivers.

The sound propagation in the diamond material is almost 18,000 m/sec, the highest in any existing material.

Frequency range is extended to almost 100 kHz. Ferrofluid loaded for increased power handling.

Distortion figures are magnitudes below usual tweeters, even well below the respected C12-6, already considered by many to be the best tweeter of the high-end world.

The D20-6 is manufactured to the exact specifications of the C12-6 (see below). It may be used as an upgrade to existing loudspeaker boxes using the C12-6

D20-6_front_200.jpg

פורסם

יש הכל, זה לא אומר שלמישהו באמת יש את כל זה מורכב, ובטח לא בארץ.

עד שלא תביא פירוט של מה שמורכב לו ברכב דברייך בגדר הנפצה.

שי, לא הבנתי תחילה את כוונתך. כמו שכתבתי אני מסכים איתך.

• תוכן חדש...