Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אנשים מתחת לגיל 20 יש פה בפורום שאין להם הרבה כסף אבל מוציאים כל גרוש על הרכב?

יש לי חבר שקנה גיטרה ב6000 ש"ח עוד לפני שהתגייס ובצבא לו היה לו כסף לסיגריות.

בקיצור, כשאתה אוהב משהו אתה יכול להשקיע בו הרבה מאוד כסף ולחסוך בהוצאה על דברים אחרים. כל אחד וההעדפות שלו.

אם הייתי בוחר לקחת את הכסף שהשקעתי במערכת ולהשקיע ברכב יקר יותר, עדיין היה מדובר ברכב יחסית ממוצע ולכן בטח על פי זה לא היית טוען שישלי עודף כסף. אני החלטתי לא לקחת רכב יקר יותר ובמקום זה להשקיע את הכסף במערכת. למה העובדה הזו צריכה להפוך אותי למישהו שיש לו כסף מיותר בעינייך אני לא יודע.

לו היה מדובר במאות אלפים אז הייתי יכול להבין את הטענה שלך, אבל עדיין מדובר בסכומים הגיוניים.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה אנשים מתחת לגיל 20 יש פה בפורום שאין להם הרבה כסף אבל מוציאים כל גרוש על הרכב?

יש לי חבר שקנה גיטרה ב6000 ש"ח עוד לפני שהתגייס ובצבא לו היה לו כסף לסיגריות.

בקיצור, כשאתה אוהב משהו אתה יכול להשקיע בו הרבה מאוד כסף ולחסוך בהוצאה על דברים אחרים. כל אחד וההעדפות שלו.

אם הייתי בוחר לקחת את הכסף שהשקעתי במערכת ולהשקיע ברכב יקר יותר, עדיין היה מדובר ברכב יחסית ממוצע ולכן בטח על פי זה לא היית טוען שישלי עודף כסף. אני החלטתי לא לקחת רכב יקר יותר ובמקום זה להשקיע את הכסף במערכת. למה העובדה הזו צריכה להפוך אותי למישהו שיש לו כסף מיותר בעינייך אני לא יודע.

לו היה מדובר במאות אלפים אז הייתי יכול להבין את הטענה שלך, אבל עדיין מדובר בסכומים הגיוניים.

אני לא דיברתי עליך, אלא באופן כללי

ולגביך לגעתי אתה קצת מגזים ב 16K אפשר להביא מערכת סוף

פורסם

זה לא משנה על מי דיברת, אייל אתה אמור לדעת. אם אותו בנאדם רוצה לחלוק את שאר חברי הפורום, הוא מוזמן.

אולי אני טועה ומדובר רק ב-30K ;-)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אייל אני רוצה להבין משהו שאמרת שהציוד שלך עולה לפי מחירי הארץ 40 אלף

זה אומר חישוב מהיר שאומר בחול זה עולה9 אלף דולר אז תכפיל את זה ב 4.5 ותגיע ל 40

או שנגיד והיו מוכרים את המוצירם בארץ זה היה יוצא 40

אני מקווה שהבנת מה אני מתכוון

הסבר אחר

ה "טויטרים " שלך עולים בחול 1000 דולר

חישבת אותם כ 4500 שקל בארץ?

או שחישבת אותם נגיד ב 6000 שקל בארץ שזה המחיר שימכרו ?

פורסם

לדעתי אתם תוחנים מיים או קמח אם בא לכם

נחקה עוד איזה 20 - 30 שנה שאייל יסיים לבנות ולהתקין את המערכת שלו

ואז נדע הכל ונראה הכל :-P

פורסם
אולי אם הייתי יודע שקיים בפורום מתקין כמוך הייתי פונה אלייך ומסיים אותה קודם :lol:
LOL

אייל עכשיו רציני אתה מאמין שתסיים בזמן הקרוב ?

(חודש-חודשיים)

אני לא מדבר על כיוונים שזה יהיה לך הרבה מאוד מאוד זמן עד שתגיע למצב שאתה תיהיה מרווצה ב 100 אחוז( לא שעות ולא ימים )

פורסם

כן, אני מאמין שאסיים את ההתקנה תוך חודש חודשיים.

בוא נעבור על העניינים.

איטום - גמור

דלתות - גמור

מיקום - ההורנים גמור, יש רק לעשות השלמות קטנות בין ההורנים לדשבורד.

קיקים - יש רק לצפות

בניה אחורית - יש לסגור פינות קטנות מאוד ולצפות.

חיווט - הכל מועבר לאחור, יש רק לחבר לאחר שהבניה תצופה.

תכלס לא נשארה כמעט עבודה מבחינת הבניה, אבל עכשיו אנחנו צריכים להתמודד עם דברים כמו גשם אז אני לא יכול לדעת בדיוק מתי נסיים. אני מעריך שלא דרושים לנו יותר מ4 מפגשים. גם את רומא לא בנו ביום אחד ;)

נ.ב.

אם בסוף ההורנים לא ימצאו חן בעיניי ואעבור לטוויטרים יכולה להיות עוד עבודה :)

פורסם

מרוב שאני שומע על בניות החלטתי לעשות אחת בעצמי,

היום כשהיתי באוטופרט צילמו לי את הבגג' המסכן שלי לפני תחילת העבודה

וכשאני אסיים אני אתן להם לצלם והעלה תמונות.

זמן בניה משוער: שבועיים עד שלוש :-P

פורסם

אייל אפשר לשאול איזה סאב יושב לך באוטו?

דגם, הספק, טווח תדרים, נצילות, מה אמור להזיז את המפלצת הזאת(איזה מגבר)?

כמה רמקולים יושבים באוטו חוץ מהסט שאמרת היוקרתי הזה?

כמה ברגים חיזקת כדי שהאוטו לא יתפרק באיזה רמזור ותישאר רק עם כיסא?חחחח

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...