Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa 159 Vs Audi A3

133hp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן, הכוונה היא, בתדירויות די תכופות, לטפס לטורים גבוהים- בלי להתקמצן, הדבר מונע הצטברויות של פיח ומשקעי שמן שונים במערכות. וכמובן- התוצאה הכי טובה- מונע שיעמום בנסיעה 8):evil:

חולגי - כמו שכתב דרשקאווה, הצטברות פיח ובוצה. לכן - באלפא נוהגים כמו באלפא ומחליפים שמן בתדירות סבירה ולא פעם ב-30k.

זה אחלה ללחוץ קצת.

אבל אני כן רואה בעייה עם זה (שאם לא לוחצים דרך קבע - אז המנוע ניזוק מסיבה כלשהי - פיח או מה שזה לא יהיה, בהשוואה כמובן למנועים אחרים).

לדעתי, אם המצב ככה - יש פגם תיכנוני במנועים האלה.

alfa 156 2.5.

פורסם

בקלות, יותר נכון בכבדות. הרכב שוקל 1700 ק"ג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

7 שניות מאפס למאה זה עדיין לא בדיוק "איטי" ועם הנעה כפולה (לפי מה שאני זוכר) - הרכב הזה לא בדיוק "חלש" - קצת קשה לקרוא לרכב כזה "כבד" לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה אחלה ללחוץ קצת.

אבל אני כן רואה בעייה עם זה (שאם לא לוחצים דרך קבע - אז המנוע ניזוק מסיבה כלשהי - פיח או מה שזה לא יהיה, בהשוואה כמובן למנועים אחרים).

לדעתי, אם המצב ככה - יש פגם תיכנוני במנועים האלה.

פיח מצטבר בכל מנוע אשר עובד קבוע בטורים נמוכים. על מנת לצמצם את הנזק, אנשי אלפה הנחו את בעלי הרכבים מדי פעם לנסוע בטורים גבוהים יחסית. אני לא מבין מה בדיוק הבעיה כאן. הסיבה העיקרים לנזקים במנועים האלה, שוב- היא החלפת שמן פעם ב 30K, מה שגורם לבוצה, וכתוצאה מכך- חופש בשרשרת הטיימינג.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

באלפא צריך ללחוץ גז בשביל הצליל.

וגם כי מושכת בסל"ד גבוה.

וגם כדי שהמזגן יקרר.

ואלטרנטור יטעין.

והאוטו לא יכבה ברמזור.

ולמנוע פיח.

וכדי לא לשמוע רעידות.

וכתחליף לצופר, כשלא עובד.

ותחליף לאופנוע שלא נשאר כסף לקנות.

למכירה פצצה חכמה במחיר פגז.

פורסם

אין הוראת יצרן, יש הגיון בריא וניסיון של חברים. מה שכן, החלפת שמן כל 30K ק"מ היא באמת שורש הבעיה - אין נכון לעכשיו שמן שמחזיק 30K ברמת ביצוע נאותה. זו הבעיה, לא רק במנועים של אלפא, פשוט בהם היה את החוליה החלשה - שרשרת הטיימינג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אממ 1700 ק"ג? טוב תמיד אפשר לדחוף שם איזה טורבו GTX35 ואז הכל בסדר

פנטזיה שלי להחזיק את ה 159 Q4 ולעשות טורבו :p

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אכן 1700 ק"ג. לאוטודלתא היה קיט סופר למנוע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושב שאם היה פוטנציאל כלשהו ל-Q4 כבר היינו שומעים על בררות\159 3.2 מוגדשות, אך לפחות אני לא מכיר כאלה בארץ (וזה לא שאין כאן פרוייקטים נחמדים :wink: ).

לעניין ההבדלים בין מיטו, 159 ואאודי דשו פה מספיק, ולעניין אמינות ה-159 אני לא נכנס שוב, יש מספיק מידע כאן בפורום באשר ליתרונות וחסרונות הדגם. יש בעלים שהוכשו ויש בעלים שחושבים שהרכב אמין לגמרי. החלפים יקרים ונדרשת עבודה רבה בטיפולים ותיקונים, זה בטוח.

מישהו פה כתב שסביבת הנהג של ה-159 צבעונית, ובכן זה נכון רק בגרסת "הלו קיטי", בשאר הגרסאות יש שילוב צבעים קרבי עד קודר חלקית (שאני אישית מאד אוהב).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...