Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa 159 Vs Audi A3

133hp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכל הפוסט הזה באמת שלא הבנתי מאיפה תביא 159 הגיונית ב-65k? ועוד לעמוד בתקציב טיפולים ביטוחים וכל מה שיוצא בזאת...

המינימום לאחת שמורה ״יחסית״ משנתון 2008 הוא 75k+.

אין צורך בחתימה....

פורסם (נערך)

היי אדם, גם אני אינני יודע מהיכן יביא אך אני מניח שיוכל לרכוש ממישהו שפירסם ביד 2, למשל. לגבי עמידה בעלויות אחזקה- איני נכנס לכיסו של פות"ש אך המן הסתם הוא בודק זאת כאן בשרשור, בשרשורים אחרים שקרא ומעבר על היסטוריה של רכ מסוייםב כפי שהציג כאן, אם כי לא תמיד יופיע מחיר הטיפול.

אשמח לדעת על מההתבססת בשורה השנייה שכתבת- נסיון שלך, או של חבר ועד כמה עדכנית ומקיפה הבדיקה שעשיתם.

אגב, העליתי בפניו את האופצייה לפיאט ברארבו, אך יתכן שהיא לא עונה על ציפיותיו בחלק מהתחומים.

למכירה פצצה חכמה במחיר פצצה.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
מכל הפוסט הזה באמת שלא הבנתי מאיפה תביא 159 הגיונית ב-65k? ועוד לעמוד בתקציב טיפולים ביטוחים וכל מה שיוצא בזאת...

המינימום לאחת שמורה ״יחסית״ משנתון 2008 הוא 75k+.

תפתח יד 2 ותמצא 159 2.2 JTS במחיר פתיחה של כ-67K בערך. הלכתי לפגוש חלק מהם וכבר הגעתי איתם ל-60K והיד עוד נטויה (כנראה שאין שוק).

וכן חלק מהן גם היו במצב טוב וחלק לא כפי שציינתי באחת ההודעות. אבל יש בהחלט 159 שפויה בתקציב הזה.

לגבי עניין האחזקה: באמת שאל תיכנס לכיס שלי. אני מודע לעלויות ולטיפולים.

אגב, 3.2 באמת לא נכנסת לתקציב (הייתה אחת 2007 ב-65K אבל היא כבר נמכרה ואין לי מושג גם מה היה מצבה)

תודה רבה לכל המגיבים עזרתם רבות.

פורסם

בזמנו לפני הבראבו חיפשתי את ה-159, אבל לא מצאתי רכב שיהיה די שמור במחיר סביר.

כולם עברו ידיים רבות, או בעלי קילומטרז', או רכבי לימון.

אני מקווה בשבילך שתצליח למצוא אחת שמורה בתקציב שהקצבת לעצמך, וכמובן אל תשכח לעדכן אם וכאשר תמצא אחת.

אין צורך בחתימה....

פורסם
בזמנו לפני הבראבו חיפשתי את ה-159, אבל לא מצאתי רכב שיהיה די שמור במחיר סביר.

כולם עברו ידיים רבות, או בעלי קילומטרז', או רכבי לימון.

אני מקווה בשבילך שתצליח למצוא אחת שמורה בתקציב שהקצבת לעצמך, וכמובן אל תשכח לעדכן אם וכאשר תמצא אחת.

בוודאי. תודה !

• תוכן חדש...