Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 או סקודה סופרב ( דגמי ה2014-2015)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב בסוף השנה בהנחה שימכרו כבר את דגמי ה2015

יש לי התלבטות בין וולוו S60 T5 לבין סקודה סופרב

מבחינת תקציב זה לא משנה ( לשאלה לגבי אבזור נניח ואני בוחר את הדגם הטוב ביותר של הרכב )

אין אופי נסיעה ( השאלה היא כללית גם לנסיעות ארוכות או עירוניות וכו..)

השאלה היא מה טוב יותר מבחינת : צריכת דלק נוחות כוח אבזור (בהשוואה לדגם הטוב לאותו רכב) טיפולים אמינות וכו....

כל מי שמעוניין להוסיף בקשר לרכב הממולץ מוזמן..

תודה מראש

גל

פורסם

הסופרב גדולה יותר ומרווחת יותר. הוולוו חזקה יותר מגרסת ה-1.8 ליטר של הסופרב.

מבחינת נוחות הסופרב עדיפה לדעתי.

מבחינת טיפולים אני מניח ששני הרכבים לא זולים.

מבחינת אמינות - טוב, זה אף פעם לא היה הצד החזק של הצמד TSI ו-DSG.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר סופרב, אז הייתי מעדיף את גרסת ה-TDI 2.0 עם 170 כ״ס ו-36 קג״מ - מנוע רב עוצמה וחסכוני מאד ומצויד בגיר DSG6 הרובאסטי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הסופרב גדולה ומרווחת יותר. הוולוו תהיה ביצועיסתית וחסכונית יותר בדלק. מהבחינה הדינאמית, שתיהן לא ספורטיביות, אבל הוולוו תהיה מהנה יותר לנהיגה וגם יותר נוחה (בתנאי שלא תבחר בגרסת ה- r design).

פורסם

לא יצא לי לנהוג בסופרב החדשה אבל ב-S60 2.0T כן והמון. הרכב מאוד מפנק ובנוי טוב מאוד גם מבפנים, צריכת דלק של באיזור 1/9, ספורטיבי הוא לא בדיוק כי הוא כבד יחסית, בינתיים 0 תקלות עם הגיר, כשמגיע זמן לטיפול ברכב הם לוקחים ומחזירים את הרכב (פלצני בעיניי, אבל בעיני הבעלים של הרכב לא), 200 כ"ס.

מה עוד תרצה לדעת?

פורסם

המנוע של ה-s60 היום שונה מזה של השנה שעברה וכך גם הגיר ורק לטובה (ביצועים הרבה יותר טובים ותיבת הילוכים עם 8 מהירויות).

פורסם

בגדול, אלו 2 רכבים שונים מבחינת גודל. קודם כל תראה שה- s60 n מתאימה לך מבחינת גודל.

אם כן, אז לדעתי, היא ברת השוואה לסופרב 2 ליטר טורבו. מציע לך לנהוג בשתיהן ולהחליט מה מתאים לך.

מבחינת אמינות אני לא יודע האם יש כל כך בסיס להשוואה.

מבחינת שמירת ערך, הוולוו היא יחסית נדירה, מה שאומר ירידת ערך חזקה יותר, לדעתי.

בהצלחה

פורסם

כן מישהו יודע משהו על המנועים החדשים או הגיר החדש של מציע וולוו בדגמי 2015 ? האם זה תקף לS60

ותודה בנתיים לכל מי שעזר והגיב זה עוזר לי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי מה שאני רואה אבל בעיקר באתרים זה שהתצרוכת של היצרן של וולו היא 16.94 ואמיתית 12.8

של סקודה היא 14.2 ואמיתית 10.8

אם כך התצרוכת של הוולו טובה יותר משל הסקודה ?

והאם יש למישהו רכב כזה בבעלותו והוא יותר פחות או יותר מה טווחי המחירים של הטיפולים ?

תודה ..

• תוכן חדש...