Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להבדיל בין WRX לSTI בימינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את הSTI של שנת 2004-2003, הגרסא שבאה אחרי הפנסים של הזבוב.

בימינו יש הרבה "הסבות" של WRX לSTI, איך ניתן לאמת שהיא אסטי מקורית?לוודא שקיים DCCD?

איך שהבנתי בארץ 2.5 ליטר הגיעו רק בשנתונים מאוחרים יותר, או שאני טועה?

תודה מראש לעוזרים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

95% מהרכבים בקטגוריה הזו הם זבל

4% הם זבל שרוצים עליהם מחיר מופקע

1% רכבים באמת טובים שרוצים עליהם מחיר מופקע.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

מנוע ה2.5 הגיע לארץ מדגמי ה Hawkeye המתקדמים יותר.

לגבי DCCD לא מחייב, לדעתי הגיעו בשנתון 2004 או 05, ייתכן כאופציה. בכל אופן שלי 2003 ללא DCCD.

כמובן שישנם שינויים שניתן להבחין בהם ויזואלית דיי מהר, אבל כמו שאמרת ניתן להסב, אם כי הרשימה ארוכה וכנראה שתמיד תמצא משהו שאינו תואם.

הכי בטוח - לבדוק ברשיון הרכב.

אני ממליץ בחום לקחת את הזמן ולמצוא אחת מתאימה, כמובן שאתה צריך להבין שבמחירון לא תמצא כזאת. אם תתפשר על אחת לא שמורה (או פחות שמורה ו/או עם היסטוריית טיפולים/שיפורים מפוקפקת) היה מוכן להפתעות שיעלו הרבה. אז שוב, לא לחסוך בקטע הזה.

דבר נוסף, קח בחשבון עלויות חזקה גבוהות משל WRX. שלא תופתע.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בשנתון יותר גבוה, ראיתי יש WRX 2.5, במה הם נבדלים מהSTI של אותם שנים?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בדיוק באותו אופן ש-STI 2.0 שונה מ-WRX 2.0 (דיפרנציאלים שונים, גיר שונה, בלמים שונים, בולמים שונים, וכו'...).

• תוכן חדש...