Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי מעיל, סוף סוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 חודשים של רכיבש יום יומית ו5,000 ק"מ על הבורגמן. (90 ק"מ יומית)

סוף סוף מצאתי מעיל שלא שבר את הכיס . 1800 ש"ח (טוב נו, אז הוא עיקם את הכיס קצת)

המעיל הוא מעיל D-DRY של DAiNESE. (יש חו"ד?)

הייתי חייב לשתף אותכם ברכישה הזו.

http://www.dainese.be/en/moto/dry/images/small/400gt_d_dry_red_black_fr.jpg

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

תתחדש.

מעיל של דיינזה? סביר מאד להניח שהוא ימאס עליך וכבר לא תוכל להסתכל עליו ה-ר-ב-ה לפני שיפתח איזשהו תפר או ייפגם הרוכסן. חברה שהוכיחה שלמרות שהם איטלקיים, איכות היא לא דבר זר להם (אגב, לא בכל ליין המוצרים)

פורסם

יש למישהו רעיון למעיל חורף טוב עם מיגון לא כבד מדי מחיר לא גבוהה מדי ובעל אפשרות לשימוש גם בקיץ? אפשר גם ההפך ד"א..

תודה,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
תתחדש.

מעיל של דיינזה? סביר מאד להניח שהוא ימאס עליך וכבר לא תוכל להסתכל עליו ה-ר-ב-ה לפני שיפתח איזשהו תפר או ייפגם הרוכסן. חברה שהוכיחה שלמרות שהם איטלקיים, איכות היא לא דבר זר להם (אגב, לא בכל ליין המוצרים)

מצטרף לחוו"ד. מעילים בלתי-ניתנים-להשמדה, ויעיד מעיל הגורטקס האדמדם שלי הנכנס לחורפו התשיעי ועדיין נראה ומתפקד כחדש.

מגני ברכיים ומרפקים לשטח לעומת זאת הם לא מפליאים לייצר (רצועות מתרופפות חיש מהר).

תתחדש.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
מצטרף לחוו"ד. מעילים בלתי-ניתנים-להשמדה, ויעיד מעיל הגורטקס האדמדם שלי הנכנס לחורפו התשיעי ועדיין נראה ומתפקד כחדש.

מגני ברכיים ומרפקים לשטח לעומת זאת הם לא מפליאים לייצר (רצועות מתרופפות חיש מהר).

תתחדש.

הסקןוטר מחזיק מעיל דיינז בן 8 שנים ללא תפר פרום אחד.

מעיל דיינז אחר החזיק מעמד 5 שנים ויצא לפנסייה מוקדמת בגלל דברים שכולם נתנים לתיקון במסגרת תחזוקה שוטפת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תתחדש.

גם המגינים של אקסו עם אותה בעיה של הרצועות.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...