Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה הבעייה הרכב על הנייר היה יותר מדי טוב וגם במוסך לכן אחרי הבדיקה נדלקו לי מנורות אדומות.

מסקנה לפני שלוקחים רכב לבדיקה שווה להרים טלפון לסוכן ביטוח .

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על איזה שרות לציבור אתה מתכוון ?

הרכב באמת עבר 200k"m לפחות לפי מוסך מרכזי של הרכב + הוצאת דפי טיפולים מהמוסך.

זה שבעל הרכב והמוסך הסתירו או לא דיברו אמת או "לא ידעו "לגבי מצבו התאונתי של הרכב (להזכירכם הרכב יד 1)לצערנו לא חסר נוכלים במדינה .

דרך אגב היום בבוקר נפגשתי עם בעל הרכב והוחזר לי הכסף ששלמתי לבדיקה.

פורסם

זה אולי לא נעים לומר, אבל מהסתכלות שלי על האנשים שבוחרים לקנות את המרצדס העגלות האלה שהן מוניות לשעבר (אגב, קל מאוד לזהות שזה היה מונית לשעבר, כי המס' רישוי מתחיל בספרה 9 משמאל, הסיומת מתאימה לסיומת זהה לזה של רכב חדש שעלה באותה התקופה על הכביש. כך שמי שקצת מבין במודלים של המרצדסים האלה או סקודה או פולקסווגן, ישר יכול לזהות שרכב שמתאים לשנת ייצור 2007 קיבל רישוי של 2011 נניח, כך שזה מונית לשעבר.

בקיצור, מה ששמתי לב, שהרבה פעמים החבר'ה שנוהגים ברכבים האלה, הם מסוג האנשים שאיך לומר? מחפשים את השופוני של המרצדס, אבל כאלה שאין ביכולתם לקנות רכב מיד ראשונה בעלות פרטית.

הרבה פעמים הם נראים אנשים מפוקפקים, כך שאין סיבה לתהות מדוע הם מנסים לתחמן. ברור שעל פי רוב אלו הטיפוסים התחמנים, המקומבנים, יהיו להם את הקומבינות המתאימות עם בעלי המוסכים, שכמובן יספרו על העגלות האלה גדולות ונצורות.

יום טוב ושמרו על כספכם

פורסם
על איזה שרות לציבור אתה מתכוון ?

תפרסם את מספר הרכב כדי שאנשים פחות זהירים ממך לא יפלו בפח.

אגב כל הכבוד על הבדיקה שעשית,הרבה אנשים היו נופלים בפח.

אנחנו בעצמנו כמעט נפלנו בפח כשרצינו לקנות I800 ממגרש בלוד,הבחור טען שהרכב לא נשרט לעולם. קצת קשרים פה ושם עם סוכנות יונדאי בחיפה והיסטוריית הרכב הייתה אצלי ביד-כמו שאתה יכול לנחש הרכב עבר תאונה קשה ושוקם...שלחנו את מחמוד לקיבינימט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אנשים שלא דוברי אמת לצערנו יש הרבה.

לגבי קניית רכב אנשים כנראה לא יודעים אבל מספיק שתרים טלפון לחברת ביטוח לפני הקנייה ותרצה לבטח את הרכב תזין מס רישוי .

אם לרכב היו כמה תאונות קשות הרבה חברות ביטוח לא ירצו לבטח את הרכב .

הם לא יגידו לך למה אבל תסיק לבד.

פורסם

לפחות החזיר לך את עלות הבדיקה , איך ייתכן שמוסך כזה שמתמחה במרצדס לא עלה על העובדה שהרכב עבר תאונות קשות ???!!!!

אגב מה השם של המוסך הזה ??

פורסם
זה אולי לא נעים לומר, אבל מהסתכלות שלי על האנשים שבוחרים לקנות את המרצדס העגלות האלה שהן מוניות לשעבר (אגב, קל מאוד לזהות שזה היה מונית לשעבר, כי המס' רישוי מתחיל בספרה 9 משמאל, הסיומת מתאימה לסיומת זהה לזה של רכב חדש שעלה באותה התקופה על הכביש. כך שמי שקצת מבין במודלים של המרצדסים האלה או סקודה או פולקסווגן, ישר יכול לזהות שרכב שמתאים לשנת ייצור 2007 קיבל רישוי של 2011 נניח, כך שזה מונית לשעבר.

בקיצור, מה ששמתי לב, שהרבה פעמים החבר'ה שנוהגים ברכבים האלה, הם מסוג האנשים שאיך לומר? מחפשים את השופוני של המרצדס, אבל כאלה שאין ביכולתם לקנות רכב מיד ראשונה בעלות פרטית.

הרבה פעמים הם נראים אנשים מפוקפקים, כך שאין סיבה לתהות מדוע הם מנסים לתחמן. ברור שעל פי רוב אלו הטיפוסים התחמנים, המקומבנים, יהיו להם את הקומבינות המתאימות עם בעלי המוסכים, שכמובן יספרו על העגלות האלה גדולות ונצורות.

יום טוב ושמרו על כספכם

תשמע ידידי זה לא תמיד נכון! אני קניתי מרצדס ממונית וכך גם עוד כמה חברים פה, ולא בשביל השופוני, אלא שיד שנייה מבן אדם פרטי כמעט ולא ניתן למצוא את דגם הדיזל!!! שבגללו בחרנו את הרכב!

ומה לעשות שמרצדס זה סמל סטטוס! ומה לעשות שזה רכב מפנק! עם כוח! בטיחותי! מהנה לנהיגה! בגלל כמה אנשים שיחשבו שקנינו בגלל שופוני לא נקנה?

אז נכון שיש גם כאלו קונים גם בשביל שופוני.

לפחות החזיר לך את עלות הבדיקה , איך ייתכן שמוסך כזה שמתמחה במרצדס לא עלה על העובדה שהרכב עבר תאונות קשות ???!!!!

אגב מה השם של המוסך הזה ??

מה באמת שם המוסך?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אחרי דין ודברים מאוד קשים ביני לבין המוסך המוסך התנצל ועוד שילם לי עבור הדלק והזמן.

נפרדנו ברוח טובה למרות שנשאר לי טעם מר מהמוסך.

למוסך הנ"ל אני לא אחזור.

כך שאת שם המוסך אני לא אפרסם.

פורסם

יום טוב ושמרו על כספכם

אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, ועוד מדובר על מישהו בן 42.

אין ביכולתם לקנות רכב מבעלות פרטית?! על איזה כוכב אתה חי?

רק העובדה שאתה מדבר על "שופוני", מוכיחה שהידע שלך מורכב מחצאי שטויות ששמעת מאנשים...

פורסם

j22bulfas

תגיד על איזה רכב אתה נוסע ?

1.אל תקנה הונדות ומרצדסים ודגמי bmw .

גם עבריינים וערסים נוסעים על הדגמים הללו .

ובני המיעוטים אוהבים סובארו וסקודה אז גם אל תיקנה.

בקיצור תיקנה פיאט (בלי להעליב).

2.באמת אתה חושב שאכפת לי שידעו שהרכב שקניתי היה מונית לשעבר ?

האמת שלא אכפת לי.

3.המחיר שאתה מוציא על מונית מרצדס עולה יותר ממשפחתית ממוצעת.

אל תשכח שהביטוח יותר יקר כמו כן הטסט יותר יקר.

4.אז בכל זאת למה אנשים קונים מרצדס ?

הרכב כיף לנהיגה, בטיחותי ,משוכלל הנעה אחורית .

נכון יש אנשים שקונים מרצדס בגלל השופוני אבל זה נכון גם לקניית הונדות ספורט למינהם ,קרביולטים,bmw,ועוד הרבה מכוניות עם פוזה.

5.ולסיכום כנראה שבחיים לא היתה לך מרצדס מונית ואתה ניזון משמועות של חבר של חבר של דוד של השכן מאילת .

כמו רוב עם ישראל.

פורסם

אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד, בוודאי שלא באנשים שרוכשים רכב מונית לשעבר. לכל סיר יש מכסה, כל אחד יקנה מה שמתאים לו.

על כל פנים, אני לא חושב שאפשר להכחיש סוג מסוים של אנשים שקונים את ה"מציאה" הזו, כבודם במקומם מונח, הם רוכשים רכב ב- 25 אלף ש"ח ולאחר מכן מנסים לעשות כל מיני קומבינות, להסתיר דברים וכו'.

מי שלא הבין למה התכוונתי, שיבושם לו. אני חושב שמתוקף עיסוקי, אני בהחלט יכול לנתח סוג מסוים של תופעה.

לגבי השאלה על מה אני נוהג? אני מאוד אוהב את המותג סקודה, היו לי מספר רכבים מהמותג הזה, כולם יד ראשונה. עכשיו אני נוהג על ביואיק לה סייבר מליסינג, שוקל להחליף אותה למשהו אחר, אבל זה לא יהיה מרצדס מונית לשעבר. חחחחחחחחח

המשך ערב טוב

פורסם

אני חושב שמתוקף עיסוקך אין לך מושג על מה אתה מדבר, אלא אם עיסוקך הוא איסוף פיסות סטיגמות לתוך תמונה מנותקת מהמציאות. אם תרצה ותמצא זמן להתפנות מעיסוקך אשמח לקחת אותך ליום בו הניתוח שלך יקבל תפנית חדה ותקבל הצצה לכל אלה שקונים את המכוניות הללו, וזה כולל אותי.

אגב, מתוקף עיסוקך בניתוח מקצועי של תופעות, מה יש לך להגיד על סוג האנשים הנוהגים בביואיק?

• תוכן חדש...