Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עכשיו אני נוהג על ביואיק לה סייבר מליסינג,

אם בסטיגמות עסקינן - אני מבין שאתה בן 80?

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו כמובן טעות קולמוס. אני נוהג בביואיק לה קרוס, יש לי אותה חודש וחצי בסך הכל, ואני בשנות ה- 40 לחיי.

פורסם
אני חושב שמתוקף עיסוקך אין לך מושג על מה אתה מדבר, אלא אם עיסוקך הוא איסוף פיסות סטיגמות לתוך תמונה מנותקת מהמציאות. אם תרצה ותמצא זמן להתפנות מעיסוקך אשמח לקחת אותך ליום בו הניתוח שלך יקבל תפנית חדה ותקבל הצצה לכל אלה שקונים את המכוניות הללו, וזה כולל אותי.

אגב, מתוקף עיסוקך בניתוח מקצועי של תופעות, מה יש לך להגיד על סוג האנשים הנוהגים בביואיק?

אני ממש לא מתכוון לרדת לרמה שלך, מר גולף.

אני עו"ד במקצועי, יש לי כמה לקוחות פרחים שנוהגים על הגרוטאות האלה.

אני בהחלט מסכים עם העובדה שמי שקונה נניח מרצדס אי קלאס 250 ששימשה כמונית והיא שנת 2012, ישקיע הרבה כסף, כי עדיין זו תהיה מכונית יקרה לרכישה.

תקרא טוב את מה שאני כתבתי, וזה גם מתייחס למה שפותח השרשור כתב.

ישנן לא מעט מוניות מרצדס שעדיין משרתות כמוניות, שגמעו לפחות 600 אלף ק"מ ומעלה, הן נמכרות ללקוח פרטי במחירים נמוכים... היתר כבר נכתב על ידי ואין לי כל כוונה לריב עם הכותבים כאן.

יום טוב לכולם

פורסם (נערך)

אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד, בוודאי שלא באנשים שרוכשים רכב מונית לשעבר. לכל סיר יש מכסה, כל אחד יקנה מה שמתאים לו.

על כל פנים, אני לא חושב שאפשר להכחיש סוג מסוים של אנשים שקונים את ה"מציאה" הזו, כבודם במקומם מונח, הם רוכשים רכב ב- 25 אלף ש"ח ולאחר מכן מנסים לעשות כל מיני קומבינות, להסתיר דברים וכו'.

מי שלא הבין למה התכוונתי, שיבושם לו. אני חושב שמתוקף עיסוקי, אני בהחלט יכול לנתח סוג מסוים של תופעה.

לגבי השאלה על מה אני נוהג? אני מאוד אוהב את המותג סקודה, היו לי מספר רכבים מהמותג הזה, כולם יד ראשונה. עכשיו אני נוהג על ביואיק לה סייבר מליסינג, שוקל להחליף אותה למשהו אחר, אבל זה לא יהיה מרצדס מונית לשעבר. חחחחחחחחח

המשך ערב טוב

שלא תעיז לקנות מרצדס, אפילו מפרטי, שמורה, שלא יחשבו שאתה פרח.

אני בהחלט מסכים עם העובדה שמי שקונה נניח מרצדס אי קלאס 250 ששימשה כמונית והיא שנת 2012, ישקיע הרבה כסף, כי עדיין זו תהיה מכונית יקרה לרכישה.

תקרא טוב את מה שאני כתבתי, וזה גם מתייחס למה שפותח השרשור כתב.

ישנן לא מעט מוניות מרצדס שעדיין משרתות כמוניות, שגמעו לפחות 600 אלף ק"מ ומעלה, הן נמכרות ללקוח פרטי במחירים נמוכים... היתר כבר נכתב על ידי ואין לי כל כוונה לריב עם הכותבים כאן.

יום טוב לכולם

אז לקנות E class 2012 ולהשקיע הרבה כסף זה בסדר? זה לא פרחי?

מי אמר של"פרחים" אין כסף לקנות E class ?

אגב אתה נוסע על לה קרוס חודש וחצי וכבר שוקל להחליף???

ידיד יקר אני מציע לך להיפטר מהסטיגמות, להיכנס לסוכנות הקרובה של מרצדס עם ידך משגה זאת או לחלופין לקנות אחת מיד שנייה (פרטית או מונית לשעבר (שלא תיהיה פחות מ- E class 2012 :lol:)) סע בכיף תהנה ואני בטוח שלא תרצה להחליף אותה אחרי חודש וחצי.

גם שאני קניתי את שלי אמרו לי זה של "ערסים", עבריינים.... אז מה? אז "ערסים" ועבריינים נוהגים על ב.מ.וו, אודי, הונדה

וג'יפים למיניהם...הם כנראה יודעים מה טוב ואוהבים דברים איכותיים :-D.

בגלל זה אני לא אקנה?

בקיצור אל תתביישו ואל תחיו לפי סטיגמות.

שיהיה לכולנו אחלה יום.

עריכה אחרונה על ידי idan10

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

אך סטיגמות סטיגמות.

אף אחד לא התכוון להעליב אותך.

למה קנית ביואיק בשביל הפוזה ? או תפקידך כעורך דין ?

יכולת לקנות מאזדה 3 ?

אני נוסע בשנה כ 45.000k"m זה מצריך אותי לעבור לדיזל.

קשה למצוא מרצדסים דיזליים פרטיות.

אם אני מחפש מרצדס e או c מודלים 2007-2009 ברור לך שמחיר הרכב יותר יקר מרכב פרטי באותו שנתון.

דוגמא : מרצדס c קלאס מודל 2009 מונית לשעבר שמורה תעלה סביב 65.000 ש"ח.

או לקנות e קלאס 2008 שתעלה סביב 75.000 ש"ח.

עגלות ?

יש הרבה מוניות שלא שמרו אליהם והם עגלות .

אבל חלק מהמוניות שמורות והם לא ירדו ברמת הנסיעה מכל רכב פרטי כולל מהביואיק.

אבל זה תקף גם לרכב פרטי כמה מכוניות פרטיות או מליסינג לשעבר שבורות ומוזנחות עם k"m שפוי מסתובבות בכביש ? הרבה מאוד.

אני מכיר גם כמה אנשים פרחים שקנו ביואיק רק בשביל הפוזה וכסף לדלק אין להם אז לא לקנות ביואיק ?

אך הסטיגמות.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
  • אחראי פורום
פורסם

לא לא, הוא מרגלית צנעני.

(שכנה לשעבר, החליפה לה סייבר בלה קרוס).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לרדת לרמה שלי?! אני הצעתי לך יום של התפכחות און דה האוס, כדי להעמיד אותך על טעותך.

יותר מזה, העובדה שציינת שיש לך לקוחות פרחים שנוהגים על המכוניות האלה, רק מוכיחה כי אתה ספוג סטיגמות. הרי אם היית מייצג פרוצות נניח ובמקרה כולן נוהגות במאזדה 6, היית בטוח שבכל מאזדה 6 יושבת פרוצה.

דווקא מעו"ד הייתי מצפה לאופקים רחבים יותר. כנראה שהקופסא בה אתה נמצא צפופה מדי.

ההצעה שלי עדיין עומדת בעינה.

פורסם
לרדת לרמה שלי?! אני הצעתי לך יום של התפכחות און דה האוס, כדי להעמיד אותך על טעותך.

יותר מזה, העובדה שציינת שיש לך לקוחות פרחים שנוהגים על המכוניות האלה, רק מוכיחה כי אתה ספוג סטיגמות. הרי אם היית מייצג פרוצות נניח ובמקרה כולן נוהגות במאזדה 6, היית בטוח שבכל מאזדה 6 יושבת פרוצה.

דווקא מעו"ד הייתי מצפה לאופקים רחבים יותר. כנראה שהקופסא בה אתה נמצא צפופה מדי.

ההצעה שלי עדיין עומדת בעינה.

קראתי את התגובה שלך מר גולף ואת התגובות של החכמולוגים שמעליך, אני לא חושב שלאחר שהסברתי את עצמי, ניתן לבוא אלי בטענות. מר רונן שחף גם לא הצליח לשכנע אותי שטעיתי במשהו.

אבל אני חושב שאין טעם לרדת לקטנוניות, יש לי גם לקוחות פרחים וגם לקוחות מכובדים מאוד.

אני חושב שהכי הכי נכון בעת הזו לנהוג כמאמר הפסוק "והמשכיל בעת ההיא יידום".

יום טוב לכולם

פורסם

חבר'ה,בואו נסכם את זה ככה, כל אחד שיקנה איזה רכב שהוא רוצה באיזה מחיר שהוא רוצה, ולא ניכנס אחד לשני למחשבות ולפילוסופיות של למה הוא קנה כזה? ולמה בצבע כזה ? קנה? שיהיה לבריאות ורק אושר. היום מרצדס נחשב למותג חזק ואמין מאוד, לא בכדי נהגי מוניות שמחפשים רכב חזק שישרת אותם , רוכשים אחת כזו אע"פ שהיא יקרה יותר , הרכב ממש לא עושה את האדם,האדם עושה את הרכב למה שהוא.

פורסם
חבר'ה,בואו נסכם את זה ככה, כל אחד שיקנה איזה רכב שהוא רוצה באיזה מחיר שהוא רוצה, ולא ניכנס אחד לשני למחשבות ולפילוסופיות של למה הוא קנה כזה? ולמה בצבע כזה ? קנה? שיהיה לבריאות ורק אושר. היום מרצדס נחשב למותג חזק ואמין מאוד, לא בכדי נהגי מוניות שמחפשים רכב חזק שישרת אותם , רוכשים אחת כזו אע"פ שהיא יקרה יותר , הרכב ממש לא עושה את האדם,האדם עושה את הרכב למה שהוא.

:beerchug:

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...