Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העצה. כשקונים רכבים בכמה עשרות אלפי שקלים, בהחלט שווה לבדוק טוב את השוק וההיצע שלו.

מצד שני, גם לא צריך לבדוק יותר מידי דגמים, כי אין לדבר סוף

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את אלה שמוצאים חן בעיניך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תתחילי להתברבר ולבדוק 20 דגמים, בסוף לא תזכור איזה רכב בדקת ראשון ומה היה לך נוח.

לך על רכבים שחיצונית מוצאים חן בעינייך, תבדוק איך הם, אבל תבדוק כל פרט ופרט אפילו את הפלסטיקה של הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מבחינת המחיר נכון,אבל יש את הסוניק,ששם יש לך שקט מבחינת האמינות,תא מטען גדול יותר,איבזור טוב יותר,מאחור מרווח יותר,הרבה יתרונות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם הייתי בוחר באחת מהאופציות האלה... שים לב שבקיה נותנים אחריות ל7 שנים ולא 3 כמו החברות האחרות

תראה, מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לך בגלל זה אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן, אתה משקיע סכום לא מבוטל של כסף ואתה צריך להיות שלם עם ההחלטה שלך :).

בכל מקרה אם לי היו דרישות כאלו- קיה פיקנטו/יונדאי I10/סיאט מי חדשות מהניילונים היו הבחירה שלי ואחרי משהו כמו 3 שנים שבדרך כלל האחריות מסתיימת- מחליף.

פורסם

יש להם שירות על הפנים.

פעם ראשונה השארתי הודעה לתאם נסיעת מבחן, חזרו אליי רק אחרי יומיים, הנציג התנצל על משהו שהיה עומס.

ביקשתי שהוא יבדוק לי יום מסויים האם הוא פנוי, הוא אמר שהוא יחזור אליי, ומאז נעלמו עקבותיו.

עברו כמה שבועות מאז.

השארתי שוב הודעה, אני מחכה שיצרו איתי קשר

פורסם

לקיה 7 שנים אחריות, לאיביזה שנתיים, אלא אם כן יחליטו לשנות את זה.

ברגע שחברה נותנת שנתיים אחריות זה אומר משהו על איכות הרכב.

פורסם

מה שמוזר,שעל פוולסוגן שזה אותם החלקים,נותנים 3 ...

פורסם

אני לא בטוח שזה אותם חלקים אחד לאחד, כנראה במה שהם לא דומים הם לא בטוחים באמינות שלהם לכן רוצים לשחרר אחריות כמה שיותר מהר.

בכל מקרה משהו פה נראה לי מוזר, הורידו מחיר ופחות זמן אחריות, פחות אבזור {אם רוצים את האבזור הנורמלי כבר מתחילים להרגיש את המחיר המקורי}...אמנם האיביזה הוא רכב טוב אבל לא הייתי הולך עליו.

פורסם

לא תמיד האיכות בפולקסוואגן טובה יותר. קח למשל את הפולו 2003-2007 לעומת איביזה/קורדובה מאותם שנים- האיביזה והקורדובה הרבה יותר איכותיות לעומת הפולו שהפלסטיקים אצלה עדינים. כנ"ל לגביי גולף משנים 99-2004 לעומת סיאט לאון/טולדו.

אני לא אשכח כמה קיללתי את פולקסוואגן שנפל לי תא הכפפות באמצע הנסיעה ושנישארתי עם הידית הפנימית של הדלת ביד בגולף! ולעומת זאת בלאון 2002 לא היה אפילו חצי קירקוש למרות שהרכב היה בן 8.

לדעתי הם עושים זאת כדי לשמר את ה"יוקרה" של המותג כי בסף הכל זה אותו רכב.

פורסם

ה-7 שנים של האחריות באמת מושכות, אבל השירות שלהם לא!!!

השארתי שוב הודעה לקיום נסיעת מבחן, נציג חזר אליי (לפני כ-3 שעות), אמר שיבדוק מתי יש נסיעת מבחן ויחזור אליי.

בדיוק כמו בפעם הקודמת, גם אז לא חזרו אליי, נכון לעכשיו , לא חזרו אליי.

בניגוד ליונדאי, נציג חזר אליי, אמר שיבדוק אצל היבואן באזור שבוא אני גר מתי יש נסיעת מבחן, תוך 5 דק' קבלתי טלפון חזרה.

אם יש להם שירות לקוחות/ מכירות שכזה, מה יהיה כשאני אצטרך שירות עם הרכב?

לי זה גורם להוריד מהם.

פורסם

כנראה נציג כזה,אבל זה לא צריך לפסול רכב.

• תוכן חדש...