Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא. הכוונה הייתה בהתאם ליכולות הכספיות שלי, ובהתאם לצרכים שלי. (לא שלך :) )

מה לגבי ההונדה ההיברידית? שווה לקנות רכב היברידי?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שאני מפספס משהו או שאני לא מבין,הסוניק עולה 80 אלף,התקציב שלך 80,אז למה רשמת שבתקציב שלך אתה לא יכול חדש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב- 80K אתה יכול לרכוש הרבה רכבים חדשים, המגוון עצום. מה גם שאם אתה קונה רכב חדש מהחברה יש לך אחריות ואין לך מה לדאוג לגביי תיקונים, שלא כמו ביד שנייה.

אם רק אלו הדרישות שלך, לדעתי אפילו מיני תספיק לך כמו קיה פיקנטו/יונדאי I10/סיאט מי/סקודה סיטיגו/פולקסוואגן אפ/פיז'ו 107/טויוטה אייגו ואתה קורע את הניילונים מהרכב, נישאר עם עודף יש לך כמה שנים של שקט מתקלות (לסיאט מי/פולקסוואגן אפ/סקודה סיטיגו יש 5 כוכבי בטיחות לעומת 4 כוכבי בטיחות אצל הקיה והיונדאי, שזה עוד שיקול בשבילך).

אם בכל זאת אתה רוצה סופר מיני כדי לנהוג במשהו עם מנוע טיפה חזק יותר ורכב מרווח יותר, יש את המיצובישי ספייס סטאר שגם, אתה יכול לקרוע את הניילונים ולנסוע ברכב חדש והוא חסכוני בדלק, יש את ניסן מיקרה.

אם יש לך עוד 9K אז תוכל לרכוש ג'אז חדשה מהניילונים למרות שלא הייתי ממהר לרכוש ג'אז כי הולך לצאת דגם חדש.

בכל מקרה, לדעתי מיני תספיק לדרישות שלך ותחסוך לך הרבה כסף.

איפה ראית שבעוד תוספת של 10K אני יכול לקנות גא'ז?

היא עולה הרבה יותר

פורסם

לא חסר מכוניות ב-80K ואולי טיפטיפה יותר חדשות מהניילונים.

מיקרה, ספייסטאר, פיאסטה, איביזה, שברולט סוניק...לכולן יתרונות וחסרונות בהתאם לצרכים שלך.

יש המון שרשורים שנפתחו לאחרונה על הרכבים האלה, תוכל לעשות חיפוש קטן ולראות מה אתה מעדיף ומה יהיה טוב בשבילך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

זה לא שהיונדאי רולס רויס,עם נעילת ווקום.

תבצע נסיעת מבחן,אם אתה פוסל רכב כי הבנת ממישהו שהבידוד לא משהו,זה לא רציני.

פה יש סיקור שלי על היונדאי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?523185-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I10-%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%99%D7%A6%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי הסוניק, הבנתי שהיא לא הכי מבודדת רעשי כביש

בהשווה ל-BMW סידרה 7, או ליונדאי I20?

אתה הולך להוציא 80K ש"ח, לא תבדוק באצמך את הסחורה?

נעליים\ג'ינס ב-300 ש"ח הרי אתה בודק.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

עזוב אותך מהמילים "הבנתי", "אמרו לי", "שמעתי", "קראתי", "ראיתי" ואני יכול להמשיך עד מחר...

רכב זה לא משהו שאפשר לעבוד איתו לפי שמועות, אולי אנשים ממליצים או נותנים את חוות דעתם אבל ככה לא קונים רכב.

לפני שקניתי את הרכב שלי הלכתי כל יום ל-2-3 יבואנים, בדקתי, נכנסתי, ראיתי, נסעתי, התייעצתי, עשיתי השוואות...לקח לי בערך חודשיים עד שהבנתי מה אני רוצה וכך כולם צריכים לעשות, בטח בתקציב כזה שלא בא ברגל.

קח נסיעות מבחן לכל מה שאתה רוצה וגם למה שלא, אולי תופתע כמו שאני הופתעתי מהפיאסטה החדשה.

את 2 הרכבים שאתה הכי רוצה והכי התלהבת אתה תמיד יכול לקחת מהשכרה לכמה ימים באמת לבדוק איך הרכב כי לפעמים נסיעת מבחן של שעה לא נותנת אינדיקציה מלאה לגבי הרכב ולא חשוב כמה הסברים תשמע פה זה לא יהיה אותו הדבר.

אל תשכח שיש דברים שאנשים אוהבים ואתה לא, יש כאלה שאוהבים מושבים קשים ויש כאלה שלא מסוגלים לשבת על דבר כזה, יש כאלה שאוהבים רכב גדול ויש כאלה קטן...וכו' וכו'.

תבדוק, תראה, תבין יותר טוב.

פורסם

צודק בהחלט.

אני אקח 2-3 רכבים לנסיעת מבחן, כך אוכל להחליט הכי טוב.

אולי באמת כמו שהצעת, שווה גם לקחת את הרכב מהשכרה, ככה אני יכול באמת לבדוק את הרכב מתי, איפה, ולכמה זמן שאני רוצה.

לגבי השברולט, כמו שרשמתי, כרגי היא לא קיימת לנסיעות מבחן, אז אני אצטרך לחכות איתה

פורסם

עזוב את השברולט בינתיים, תעשה נסיעות מבחן על אחרות, עד שתסיים אולי שהברולט תהיה זמינה ואולי כ"כ תתלהב מרכב אחר שבכלל לא תרצה נסיעה על השברולט.

באמת שלא חסרים רכבים טובים ואיכותיים במחיר שאתה מציע, כדאי רק לבדוק.

אחרי שתעשה נסיעות מבחן אנחנו כמובן נשמח לשמוע איך היה ולתת את חוות דעתנו.

שיהיה בהצלחה,

פורסם
איפה ראית שבעוד תוספת של 10K אני יכול לקנות גא'ז?

היא עולה הרבה יותר

טעות שלי, התכוונתי לדגם הידני.

בכל מקרה, כפי שכתבתי ואחרים גם כתבו- נסיעת מבחן.

פורסם

באמת אין חכם כבעל נסיון.

קבעתי נסיעת מבחן ליום חמישי אחה"צ ליונדאי. אני אבדוק עוד 1-2 כדי לא להתבלבל יותר מידי, ואז אהיה חכם יותר להחליט ואעזר בכם במידת הצורך

פורסם

ותהיה צרכן נבון,אל תמהר ותחכה לסוניק.

• תוכן חדש...