Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תותחי VISA עזרתכם מתבקשת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קיבלתי לפני כמה חודשים כרטיס מסוג ויזה אלקטרון,במכתב היה כתוב שצריך להפעיל את הכרטיס דרך הטלפון/מחשב/SMS.

בטלפון אין הרשאה.

במחשב אין הרשאה.

בSMS הצלחתי!

השתמשתי כבר כמה חודשים בכרטיס לתשלום בברים ומסעדות,הזמנתי דברים בפלאפון אבל לעולם לא משכתי כסף בכספומט.היום ניסיתי לראשונה למשוך ופשוט כתב לי שהדבר אסור על פי חוק (אני לא זוכר את המלל המדויק).

כסף בכרטיס יש,הכרטיס תקין (עובדה אני משלם איתו).

הכרטיס הוא ויזה אלקטרון בנק לאומי עם סמל של מועדון "יותר" (צה''ל).

מה אני צריך לעשות כדי למשוך כסף?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התקשרתי ואתה כבר יכול לנחש שאמרו לי שאי אפשר בטלפון ושאני אפנה לאתר.

באתר גם כן אי אפשר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נסה כספומט אחר בזמן אחר.

יתכן שבשל תקלה המכישר היה offline ולכן לא היה יכול לבדוק ולחייב את חשבונך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתקשר לסניף שהנפיק לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני חושב, כפי שכתבתי קודם, שהדרך היחידה לבצע זאת תעבור דרך פנייה למי שהנפיק לך את הכרטיס.

כלומר, אם מדובר בכרטיס בנקאי אז סניף/אתר הבנק שלך או אם מדובר בכרטיס חוץ בנקאי אז חברת האשראי.

בדוק באתר האינטרנט של הבנק שלך האם קיימת אפשרות לאשר את הכרטיס באתר (פתאום נזכרתי שראיתי אפשרות כזאת בעבר

באתר של דיסקונט).

פורסם
תתקשר לסניף שהנפיק לך.

רעיון טוב,עכשיו כשאני נזכר ברגע שקיבלתי את הכרטיס הם הביאו לי אותו באופן אישי בפגישה עם נציגה (אמא שלי לקוחה עסקית המון זמן) וביחד משכנו כסף ממנו כדי לבדוק את תקינותו.

ינעל העולם מה הולך פה :?

גם אני חושב, כפי שכתבתי קודם, שהדרך היחידה לבצע זאת תעבור דרך פנייה למי שהנפיק לך את הכרטיס.

כלומר, אם מדובר בכרטיס בנקאי אז סניף/אתר הבנק שלך או אם מדובר בכרטיס חוץ בנקאי אז חברת האשראי.

בדוק באתר האינטרנט של הבנק שלך האם קיימת אפשרות לאשר את הכרטיס באתר (פתאום נזכרתי שראיתי אפשרות כזאת בעבר

באתר של דיסקונט).

באתר אמרו אי אפשר,בטלפון אמרו אי אפשר בסופו של דבר בSMS הצלחתי.

אני מבין שהדרך היחידה שלי לצאת מזה זה להגיע לסניף שלי (בקצרין) ולהיפגש עם נציגה.

פורסם

אם הכרטיס כבר פעל בעבר הוא תקין - לכן סביר שהבעיה היא בכספומט, כי שכתבתי קודם.

אפשרות נוספת - שתוקפו פג (בדוק את תאריך התפוגה על הכרטיס - התוקף פג בסוף החודש המצויין)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוקף 02/18.

הכרטיס חדש חדש בן כמה חודשים.

אני אנסה למשוך במקום אחר ואם לא אצליח אז אני אמשיך הלאה.תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...