Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 31,000 לסיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

יש לי סיאט איביזה רפרנס 2012 ולפי מה שהמחשב באוטו מראה לי אני צריך לעשות טיפול לרכב כרגע...(הקילומטרז' עומד על קצת יותר מ-31,000 ק"מ)

רק להדגיש שקניתי את הרכב עם 30,500,אני מניח שהוא לא עשה את הטיפול ב-30,000 עד כמה שזכור לי אז כרגע זה קצת נפל עליי..

השאלה שלי זה...מה הטיפול שצריך לעשות? שלא ידחפו לי דברים שאני לא צריך S:

ואשמח להמלצות למוסכים טובים בירושלים שכדאי ללכת אליהם (ועדיף שלא ישחטו יותר מדי במחיר)...חחחח

תודה רבה ושבוע טוב!! :)

*(מקווה שפירסמתי בפורום הנכון) O:

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

טיפול קטן סטנדרטי יחסית.

שמן, פילטרים ואולי רפידות אם אתה מרבה לבלום.

במוסך מורשה עד 600 מחיר הוגן יחסית. (כולל מע"מ, עבודה ונוזל לחלונות)

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

פלגים ופילטר דלק, לדעתי, מחליפים ברכב הזה כל 60K.

פילטר דלק יהיה קשה לקבוע לפי המצב שלו, למרות, ששוב לפי הספר עד כמה שזכור לי כל 60 אלף.

אבל הפלגים כמעט בוודאות יראו במצב טוב מאד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?481171-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-30-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A7-quot-%D7%9E-852-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לפי מפרט היצרן/ יבואן אלו הפעולות הנדרשות בטיפול שנה שנייה / 30,000 ק"מ באיביזה :

- שמן מנוע + פילטר שמן.

- החלפת נוזל בלמים.

- החלפת / בדיקת מסנן מזגן.

לפי הכרותי וניסיוני - יש מעט מאוד מוסכים כלליים (מורשי משרד התחבורה) טובים והגונים בירושלים.

האם רכבך עדיין באחריות של השנתיים הראשונות המלאות ?

בדוק היטב כמה זמן הרכב מאז עלייתו על הכביש. אם טרם חלפו שנתיים (שלך מודל 2012) -והרכב עדיין באחריות ממליץ מאוד להכנס למורשה צ'מפיון לטיפול.

מדוע ? נכון שלא זול , אבל במסגרת הטיפול נכללת גם ביקורת כללית וסריקה ממוחשבת של מערכות הרכב , כולל עדכוני תוכנה אם נדרשים + ביצוע ריקולים אם נדרשים.

אם תמצא תקלה תוכל כנראה לתקנה ע"ח האחריות. בנוסף ברכבי סיאט קיימת אחריות מותנית וחלקית בשנה השלישית "אחריות של רצון טוב". תוכל לממשה (ולחסוך כסף רב) בהמצא תקלה רק אם תשמור על רצף טיפולים במוסכי היבואן ומורשיו. זו עוד סיבה לטפל במורשה.

אם אכן תחליט כהמלצתי לגשת למוסך מורשה יבואן , הרי בירושלים יש שתי אופציות :

- המרכזי בתלפיות (רח' הסדנא) - לא מומלץ במיוחד.

- מוסך "המכונית" תלפיות - רח' בית היוצר. בהחלט מומלץ - מורשה יבואן אך קטן ואינטימי. מקצועי והוגן , אם כי לא כ"כ זול.

פורסם
טיפול קטן סטנדרטי יחסית.

שמן, פילטרים ואולי רפידות אם אתה מרבה לבלום.

במוסך מורשה עד 600 מחיר הוגן יחסית. (כולל מע"מ, עבודה ונוזל לחלונות)

קנה את החלקים לבד ותעשה את הטיפול

אני מאיזור ירושלים עם אתה צריך עזרה

ב30 אלף צריך להחליף פילטר דלק ופלאגים בנוסף

פלגים ופילטר דלק, לדעתי, מחליפים ברכב הזה כל 60K.

פילטר דלק יהיה קשה לקבוע לפי המצב שלו, למרות, ששוב לפי הספר עד כמה שזכור לי כל 60 אלף.

אבל הפלגים כמעט בוודאות יראו במצב טוב מאד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?481171-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-30-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A7-quot-%D7%9E-852-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

תודה לכולם על העזרה!! :)

יש המלצה למוסך טוב בירושלים?

לפי מפרט היצרן/ יבואן אלו הפעולות הנדרשות בטיפול שנה שנייה / 30,000 ק"מ באיביזה :

- שמן מנוע + פילטר שמן.

- החלפת נוזל בלמים.

- החלפת / בדיקת מסנן מזגן.

לפי הכרותי וניסיוני - יש מעט מאוד מוסכים כלליים (מורשי משרד התחבורה) טובים והגונים בירושלים.

האם רכבך עדיין באחריות של השנתיים הראשונות המלאות ?

בדוק היטב כמה זמן הרכב מאז עלייתו על הכביש. אם טרם חלפו שנתיים (שלך מודל 2012) -והרכב עדיין באחריות ממליץ מאוד להכנס למורשה צ'מפיון לטיפול.

מדוע ? נכון שלא זול , אבל במסגרת הטיפול נכללת גם ביקורת כללית וסריקה ממוחשבת של מערכות הרכב , כולל עדכוני תוכנה אם נדרשים + ביצוע ריקולים אם נדרשים.

אם תמצא תקלה תוכל כנראה לתקנה ע"ח האחריות. בנוסף ברכבי סיאט קיימת אחריות מותנית וחלקית בשנה השלישית "אחריות של רצון טוב". תוכל לממשה (ולחסוך כסף רב) בהמצא תקלה רק אם תשמור על רצף טיפולים במוסכי היבואן ומורשיו. זו עוד סיבה לטפל במורשה.

אם אכן תחליט כהמלצתי לגשת למוסך מורשה יבואן , הרי בירושלים יש שתי אופציות :

- המרכזי בתלפיות (רח' הסדנא) - לא מומלץ במיוחד.

- מוסך "המכונית" תלפיות - רח' בית היוצר. בהחלט מומלץ - מורשה יבואן אך קטן ואינטימי. מקצועי והוגן , אם כי לא כ"כ זול.

תודה על העזרה = ]

הרכב שלי כרגע כבר לא במסגרת האחריות..

אתה ממליץ ללכת אל סיאט בכל מקרה ולעשות אצלם את הטיפול או שהם ישחטו רצח במחיר לעומת מוסכים אחרים?

בית"ר נורדיה ירושלים !

• ספונסר פורום
פורסם

אם ברכב שלך יש מנוע TSI וגיר DSG אז מומלץ לטפל אצל המוסך המורשה של היבואן כדי שאם במקרה תהיה בעתיד תקלה עם שני אלו היבואן יבוא אולי לקראתך במסגרת "אחריות של רצון טוב".

המוסך המורשה של סיאט בירושלים הוא מוסך המכונית שנחשב למוסך די טוב. הוא כנראה יהיה מעט יותר יקר ממוסך כללי, אבל אם מדובר בטיפול קטן אז בטח שלא ישחטו אותך או כל דבר בסגנון הזה.

פורסם
אם ברכב שלך יש מנוע TSI וגיר DSG אז מומלץ לטפל אצל המוסך המורשה של היבואן כדי שאם במקרה תהיה בעתיד תקלה עם שני אלו היבואן יבוא אולי לקראתך במסגרת "אחריות של רצון טוב".

המוסך המורשה של סיאט בירושלים הוא מוסך המכונית שנחשב למוסך די טוב. הוא כנראה יהיה מעט יותר יקר ממוסך כללי, אבל אם מדובר בטיפול קטן אז בטח שלא ישחטו אותך או כל דבר בסגנון הזה.

הרכב הוא בעל גיר ידני (מנוע 1.4)

אתה ממליץ בכל מקרה ללכת לעשות את הטיפול במוסך שלהם מאשר במוסך אחר?

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
..

ב30 אלף צריך להחליף פילטר דלק ופלאגים בנוסף

פילטר דלק ופלגים מחליפים ב 60K ולא ב 30K, אני עשיתי טיפול 60 לפני שבועיים לאותו רכב!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...