Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-YNET מדווחים היום שבדרום תל אביב למעשה פועל משרד רישוי אלטרנטיבי לפליטים ועובדים זרים. בתי ספר לנהיגה ומורי נהיגה לא מוסמכים מעבירים לימודי נהיגה ברחובות התחנה המרכזית ומעניקים רישיונות מזויפים. כרגיל במחוזותינו, המשטרה לא מסוגלת להתמודד עם התופעה ובתי המשפט מקילים בעונשים בטענה שאין להם עבר תעבורתי. ואיך דיוק יהיה להם עבר אם אין להם ניירות? חלם זה פה.

פורסם

תגובת המשטרה: "פשטנו על בית הספר הפיראטי לנהיגה אך מכיוון שאף אחד מהנהגים לא עבר את המהירות המותרת לא יכולנו לעצור אף אחד".

ובשיא הרצינות, מדינת חלם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טוב ההסבר לכתבה והכותרת טיפלה לא מדוייקים, אין להם שום משרד רישוי, פשוט הלימוד הכן פיראטי ורשיונות מזוייפים מהארצות שלהם. מה שמקשה על המשטרה לפעול נגד הנהגים.

למי שהיה מנותק מכל המצב של "הפליטים" בהחלט יופתע לשמוע שיש מדינה בתוך מדינה והממשל לא עושה כלום. מצד שני הם חיים פה כבר שנים ויש להם עבודות, כסף, וכמובן התחבורה הציבורית שווה לת*ת וצריך אוטו ורשיון! מה הם שונים מאיתנו?

פורסם

עובדים זרים יכולים בכלל להעביר בעלות רכב על שמם? הרי הם אינם אזרחים ישראלים, איך זה עובד?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לא שונים מאיתנו אבל עולות מספר שאלות מטרידות, האם שב"ח (לא פליט, זהו הביטוי ה"פוליטקלי קורקט") בכלל יכול לקבל רישיון נהיגה? האם הוא יוכל להוציא ביטוח חובה וצד ג'?

הדאגה שלי היא שבמקרה של תאונה כיצד יפוצו הנפגעים ועל חשבון מי, אחרי הכל, השב"ח מעצם הגדרתו לא משלם מיסים ישרים כגון מס הכנסה, מס בריאות וביטוח לאומי כך שהתשלום נופל על משלמי המיסים.

לא רק זה, לפני מספר שנים ערבי ממזרח ירושלים פגע עם רכבו ברכבה של אישתי (תאונת שרשרת) ונעלם, חברת הביטוח של אישתי איתרה אותו ומצאה כי הוא לא היה מבוטח כליל ולכן היינו צריכים לתבוע את חברת הביטוח של אישתי עבור הנזקים. הפסדנו סכום לא קטן בעקבות זה (השתתפות עצמית ואובדן ההנחה עקב היעדר תביעות) וכשניסיתי להגיש תביעה לשיפוי בבית הדין לתביעות קטנות נאמר לי כי אין בה כל טעם כי אע"פ שאזכה במשפט ההוצאה לפועל לא תוכל לגבות את הסכום כי הוא ערבי ממזרח ירושלים והם לא פועלים שם. נראה כי תאונה באשמת שב"ח תסתיים בצורה דומה.

פורסם

אז אותי זה בכלל לא מפתיע. ליד השכונה שאני גר נבנת שכונה חדשה לגמרי וחוץ מכמה יסודות בניין עומדים וכבישים מוכנים אין שם כלום. אלא מה? באתר הבנייה מועסקים לא קצת מהגרים (לדעתי גם לא חוקיים) וכמה שזה מצחיק, המהגרים האלה בזמנם הפנוי עושים סוג של שיעורי נהיגה אחד לשני בתחומי השכונה הזאת. חלקם אפילו יוצאים בזמן העבודה מחוץ לאתר הבנייה וחוזרים, חלקם אפילו באים לאתר עם רכב. אם תשאלו אותי, הרכבים שהם נוסעים בהם מקומבנים או גנובים אז על ביטוח אין מה לדבר בכלל. כמעט כל יום יוצא לי לעבור שם ואני פשוט בהלם. זה שהמדינה שלנו מקולקלת בכל צורה שאפשר לתאר אותה זה כבר ברור לכולם.

פורסם
עובדים זרים יכולים בכלל להעביר בעלות רכב על שמם? הרי הם אינם אזרחים ישראלים, איך זה עובד?

יאפ, אני בטוח שמי שמוציא רשיון מזוייף דואג להעברת בעלות כמו שצריך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אלא מה ? , המדינה שלנו כבר מזמן נידונה לגסיסה, עוד כמה שנים ואנחנו נהייה אלה שלא חוקיים פה .

הרי הרבה יותר משתלם להקצות כוח אדם לטיפול ב"עבריינים" שנוסעים קמ"ש מעל המותר או ש"שיפרו" את רכבם .

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם
מה הם שונים מאיתנו?

בכך שאנחנו אזרחי המדינה ולא הסתננו לכאן בצורה לא חוקית.

בכך שכשאנחנו רוצים לקבל רישיון אנו פועלים לפי הוראות החוק ולא מזייפים מסמכים.

בכך שלא חדרנו למדינה זרה בטענה שכל מעשינו בה הוא להתחבא עד יעבור זעם במדינה שלנו בה שוררת מלחמה.

להמשיך?

• תוכן חדש...