Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

זה הרכב הראשון שלי ואני לא הכי מבין..

האוטו הוא פולקסווגן פולו שנת 2005. עברה 100K עד כה.

הרעש שלה מהמנוע כמו מנוע דיזל.. אולי זה רק אני אבל ממה שקראתי זה נורמאלי.

אני צריך המלצה לשמן מנוע, אני לא מבין בזה מה הכי מומלץ?

ועוד משהו ששמתי לב אליו.. בזמן שאני מניע ומתחיל נסיעה מהבהב לי OIL במסך הקטן איפה שהקילומטרג' ונכבה אחרי כמה דקות בנסיעה. מה זה? נורמאלי? מצריך בדיקה?

ונורות זה קשור לפה או לאסתטיקה? כי אחת מהנורות כבר מזייפת.

תודה רבה חברים, יום טוב :)

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
פורסם

שלום.

לגבי השמן הייתי ממליץ לך על שמן 5W40 של קסטרול או יורול.

אתה יכול למצוא אותם כאן.

http://www.justmotor.co.il/store/128392/5W40

לגבי הבעיה של אזהרת שמן ממליץ ללכת למוסך לבדוק אולי בעיה של יוניט לחץ שמן אולי בוצה.

פורסם

רעש מנוע כמו דיזל ? רגע...הרכב שלך עם מנוע בנזין ? אם כן תבדוק תושבות מנוע, לפולו שלי(2001) גם היה רעש של דיזל מהמנוע אחרי ניקוי מצערת והחלפת תושבות האוטו החל לעבוד בשקט ובדיוק רב !

אם אתה מהמרכז או שלא אכפת לך לנסוע רחוק, ממליץ לנסוע למוסך רון בתל אביב ברחוב ישראל ב"ק 18.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אני בחיפה. אבא שלי יש לו הרבה חברים ואני לא סומך על כולם.. מעדיף לקבל טיפול ממוסך אמין באזור. הם עשו לי כל מיני עבודות קטנות אבל בדברים שקשורים במנוע ובדיקות מעדיף ללכת למוסך מקצועי

גם שמתי לב שהאוטו לא חד.. תגובת המצערת לא חדה בכלל יש דילאיי מסוים אולי כי עד היום נהגתי במכוניות חדשות (2011+) ואני לא רגיל.

וכן הרכב הוא בנזין.

פורסם

לצערי לא מכיר מוסכים מומחי VAG בחיפה, תנסה לשאול חברים מהפורום או מכרים שאתה כן סומך עליהם מה שכן כבר אומר שזול זה לא יהיה חחח כמובן תלוי באיזה תושבות(אם צריך) תשתמש ובאיזה מוסך זה יהיה, כמו שציינתי במוסך רון ביצעו לי עבודה מקצועית עם חלפים טובים והכי חשוב במחיר סביר ביותר.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר כאן המומלץ זה שמן סינטטי 5W40 כדאי לראות אם מופיע על הגלון קוד התקן של פולקסווגן VW502 אז אתה יודע שזהו שמן שמאושר עיי היצרן לרכב שלך . לגבי הכיתוב OIL זוהי תזכורת לביצוע טיפול אם אתה לא צריך כזה ואתה רוצה לאפס את הנורה אז עליך ללחוץ על הפין הימני של לוח השעונים כשמתג ההנעה כבוי ,להחזיק לחוץ ולפתוח ,כעת תן קטנה של סיבוב ימינה וההודעה תתאפס .לגבי הרעש של המנוע ,את זה כדאי לתת לבעל מקצוע שישמע ויראה שהעיניין לא בעייתי ,יתכן למשל רעש ממשאבת המים או ממערכת התיזמון .אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...