Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואוטומטי- 20-30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב קטן אוטמטי בטווח של 30-20 אלף ומטה (אפשר גם פחות אם יהיה רכב רלוונטי לדעתכם...)

אני ממש לא מבין ברכבים. אשמח לעזרתכם!

להלן התכונות החשובות לרכב מהכי חשוב, לפחות חשוב

· אמין- אני לא רוצה להיתקע (אמין זה הכי חשוב), וכולל מזגן שיעבוד- שוב אמינות זה הכי חשוב

· מחפש רכב קטן (גר בתל אביב, לכן עדיף כמה שיותר קטן לחנייה- עדיף מיני על סופר מיני, יותר קטן= יותר טוב)

· שיעלה כמה שפחות בטווח הזה (אפשר גם פחות, אם יהיה אמין)

· שהערך ירד כמה שפחות (אם זה רלוונטי בכלל בסכומים כאלו)

כל השאר, נוחות נסיעה/צריכת דלק וכו' פחות חשוב

אם יש לדעתכם המלצה על רכב כזה שיהיה אמין, עולה פחות מ-20 אלף ש"ח, ולא יעלה יותר עם שקלול "עלות מוסך"- אשמח לשמוע

השימוש: רכב לסופי שבוע. לא יסע הרבה, בעיקר בסופש כמה נסיעות בינערוניות של 40-20 קילומטר. (לכן צריכת דלק פחות משמעותי, מאמין וקטן)

ופעם בכמה זמן נסיעה יותר משמעותית לטיול (צפון), קצת ירושלים.

הרכב הוא לזוג

כיוון שיהיה בתל אביב, הוא הולך להישרט ולהידפק...אז כמה שעלות יותר נמוכה שלא "יכאב הלב"

רוב הזמן הוא יחנה ולא יסע (ברוב הימים לא יהיה בן שימוש)

תודה על העזרה, אני צריך אותה....

פורסם

להלן מדריך שכתבתי בנוגע לרכישת רכב משומש. ממליץ לך לקרוא אותו במלואו, זה ייתן לך כיוון.

לדעתי יונדאי גטס/דיההטסו סיריון יתאימו לך לדרישות.

פורסם

קראתי את המדריך, תודה, שימושי!

זה הרכב הראשון שאני קונה, אז הידע די קטן. עוזר לעבור על המדריך שלך והמדריכים בדביק.

קצת מאתגר כל הסיפורים והבדיקות....

פורסם

אני מציע את הפיאט פנדה,קטנה לכן קלה לחניה,מאוד חסכונית,אחזקה זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הדיהטסו סיריון,

אמרו לי שאין יבואן לדיהטסו, ושזה ישפיע על חלקי החילוף.

זה נכון?

אם זה לא בעיה, אז מה דעתכם:

סיריון, 2006, יד ראשונה, מנוע 1300, 180,000 קילומטר

הוא רוצה 28,000 (לפני מיקוח)

אבזור:

דגם CX כולל 2 כריות אוויר , ABS , מזגן מצוין 4 חלונות חשמל , 2 מראות צד חשמליות , אזעקה , קודנית נעילה מרכזית , רדיו דיסק

פורסם (נערך)

בהמשך למה שנאמר,פנדה טובה, אבל תשקול גם אקסנט למרות שטיפה יותר גדולה.

עריכה אחרונה על ידי vpvi
פורסם

מי שאמר שלא יהיו חלקי חילוף-תקשיב לו פחות.

אני אסביר לך למה כן יהיו:

1-יש המון רכבים כאלו לכן שווה לייצר חלפים.

2-לא מדובר על רכב שהפסיק להיות מיוצר ב 1992.

כך שאל תדאג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...