Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מורכב,

מצד אחד באופן טבעי מגרד לי באצבעות להחזיק בחניה איזו מכונת נהיגה מושחזת סטייל c63 וצפונה והחלום זה בכלל פרארי ולאור זה שלא מעט מחברי מחזיקים בין היתר דגמי פורשה כאלה ואחרים גם זו אופציה שלעיתים עוברת בראש.

מצד שני, אמנם אין לי סמל אקזוטי בחזית הרכב אבל כן יש לי 500+ כ״ס וסביב 80 קג״מ שמשוגרים לסרן האחורי ויבעטו כל פרארי בת 10 לקיבינימט והרכב שלי לא עושה בושות גם בעיקולים ויש לו סאונד שגורם לחברים בעלי 458 להגנב כך שאין לי יותר מדי תלונות.

כדי לעבור את ״משברי״ הגירודים בידיים אני סוגר מדי פעם נסיעות מבחן שמשאירות חיוך ענק ורצון למכור את הנבלה המגודלת שיש לי בחניה ובנוסף מדיי פעם אני וחברי מחליפים רכבים במהלך הנהיגות אז באמת אין לי מה להתלונן.

אבל בשורה התחתונה, כן, לעיתים עוברות בראשי מחשבות מוטוריות זדוניות, בתמונות פה יש אפילו מכונית של אחד החברים שאני זומם עליה למרות שזה קצת סותר את הרצון של אישתי שהרכב הבא יהיה קבריולט.

אני מאוד סקרן מה יהיה הרכב הבא שלי, כרגע קשה לי מאוד לראות רכב all around שיצדיק תוספת כסף גדולה כדי ״להשתדרג״ אליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדיוק בגלל זה אין לי AMG, לאן כבר אפשר לשאוף אח"כ?

בגלל זה גם סירבתי לבר רפאלי ולאפטר פרטי עם הסטונז. להגשים חלום זה עניין מאוד בעייתי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לא יפה לסרב לבר רפאלי ולאפטר עם הסטונז....:-P

בכל אופן, הרכב שלי מהנה ככל שיהיה עדיין רחוק מלהיות פסגת השאיפות המוטוריות אבל זו הבעיה- המעבר לרמה הבאה שתהווה שדרוג עולה לפחות פי 4 ממה שהבנץ שווה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...