Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 25 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך את עזרתכם אני לא יודע מה לעשות..

אני מחפש רכב עד 25 אלף חובה שיהיה אוטומטי חשוב לי ברכב:

חסכוני כמה שאפשר בדלק(נוסע בתוך העיר לבית ספר ולעבודה שהיא מחוץ לעיר 20 דקות הלוך ו20 חזור)

אמין ולא עושה בעיות עם חלקים זולים

ביצועים סבירים

שהאוטו יראה טוב לא פוזה אבל לא מכוער

אבזור לא משנה לי

חשבתי על כמה אופציות אבל אני מעדיף לראות מה אנשים יציעו פו..לא משנה לי אם זה סופר מיני או מיני

אני ממש רציתי לקנות סוויפט 2007 ככה ומצאתי ב40 שזה יקר לי כי אני לא יכול לחסוך עוד כי יש לי ביטוח לשלם אז אם מישהו מכיר אולי מישהו שמוכר בזול סוויפט אשמח אם הוא יפנה אותי.אבל בעיקרון זה הסוג רכב שאני מחפש גם ביופי ובביצועים

פורסם

חפש יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli,הרכב אמין לא הכי חסכוני אבל אחזקה לא יקרה.

גרנדה פונטו יותר מרווחת ובטיחותית,חיסכונית,הגיר רובוטי לכן בעיר פחות חלק אבל תנסה אולי יתרים לך.

כמו יש את הפיאט פנדה,שהיא הכי חסכונית לתקציב.

גבולי מאוד בתקציב שלך יש את הסריון,חפש ממודל 2006,הרוב יהיו אחרי השכרה. או ליסינג אבל שווה לחפש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...