Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מגיר רגיל לDSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני שוקל להוסיף כסף ולהחליף את האיביזה 1.4 ידנית שלי באיביזה TSI+DSG שבמבצע עכשיו.

אני מניח שהאבזור יהיה דומה מאוד אם לא זהה.

הדבר היחידי שמפחיד אותי זה המעבר מגיר ידני רגיל ואמין לDSG שבעבר שמעתי שהיו לו בעיות.

אשמח לדעות המומחים, האם עדיין יש לו בעיות אמינות או שאפשר לרכוש בלב שקט?

פורסם

אף אחד פה לא "מומחה" לגיר הזה.

זה יש רק במפעל.

היצרן טוען שהם תיקנו את המחלות ילדות שהיו בגיר הזה.

וגם היבואן כבר לא נותן 5 שנות אחריות על הגיר כמו עם הדגמים הישנים.

אף אחד לא יכול להבטיח לך שהגיר שתקנה יתקלקל או לא.

אם זה עד כדי מפחיד אותך, תקנה רכב אחר.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מה בעצם סיבת ההחלפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא התכוונתי למומחים בגיר הזה ספציפית אבל כנראה שבכל זאת יש פה כאלה שמבינים יותר ממני.

בגדול, אני מאוד מרוצה מהאיביזה, ההחלפה היא כדי שגם אשתי תוכל לנהוג ברכב מכיוון שאינה נוהגת בידני.

פורסם

אם כך לך על זה,מדובר על מציאה,למרות ה dsg לרכב יש המון יתרונות במחיר הזה לעומת המתחרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם לשפוט לפי התלונות בפורום, אזי הן פחות משמעותית. אישית אני עדיין לא שקט לרכוש DSG7 ברכב יקר, כי גם אחרי שאמרו שהכל בסדר ונפתר - עוד הוציאו הוראה להחליף שמן. מה, לא יכלו להחליט במפעל איזה שמן מתאים (ולאיזה אזור)? הבעיה היא שאתה לא יכול לדעת מתי מכטרוניק "הולך" ותוקע אותך באמצע שומקום. לעומת מצמדים שאולי מרגישים קצת גמגום במעבר בין הילוכים אבל אתה לא נתקע.

ועדיין, במחיר של 80 - הסיכון לדעתי שווה בהחלט את המחיר, ולו הייתי בשוק לרכב כזה הייתי בהחלט שוקל בחיוב. הבעיה היא כמובן אחריות של שנתיים, אבל שוב - במחיר כזה, אם עדיין יש בעיה סדרתית שממילא תטופל על ידם (בהנחה שלא יגידו שוב ש"ככה זה", כי אצל צ'מפיון אין בעיות רק פיצ'רים), זאת נראית לי עסקה סבבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בדיוק מה שאני חושב במחיר של 100 אלף לא הייתי חושב בכלל בגלל הגיר,אבל ב 80 כשהיא הרבה יותר טובה מהמתחרות בהחלט הייתי לוקח את הסיכון.

• תוכן חדש...