Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי הולך לשמוע מה יש לאיילון להציע. שילוב של מחיר אטרקטיבי ורמת גימור גבוהה - יכול להיות מנצח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבחינת אמינות,בטיחות ואחזקה הפיאסטה יותר טובה ולכן גם סחירה יותר עכשיו וכנראה גם בעתיד.

אני לא אובייקטיבי אך במידה ותחליטו לרכוש את הרכב הנ"ל אנו מייבאים את הפיאסטה ברמת גימור "טרנד" הרבה מעבר ל"אמביאנטה" של דלק מוטורס.נשמח לקבוע פגישה אצלנו בסוכנות.

האבזור לא פותר את בעיית המנוע החלש, וגם האחריות לשנתיים לא מעודדת רכישה.

חשוב לציין כי נעשתה פנייה לאיילון, שלא נענתה בנחמדות יתרה או מידע מפורט מספיק, וחבל. עדיין, אם ההחלטה תהיה על הפיאסטה, בהחלט יש אפשרות שאיילון יהיו הסוכנות (בסופו של דבר צריך הצעה אטרקטיבית כוללת לרכב, לא נחמדות וחיוכים).

יש בעל רנו או בעל פיאסטה שיקום ויגיד "לא, קח את השני", או שכולם מגינים על הרכישה שלהם?

פורסם

גם לי יש פיאסטה, אותי המנוע מספק ואני עוד גר באיזור הררי.

אישית לא הייתי קונה רכב עם מנוע 3 צלינדר טורבו.

אומנם הפיאסטה מגיעה עם אבזור דל אך לי זה לא קריטי במיוחד עם הבדל המחירים לטובת הפיאסטה ולא במעט.

הפיאסטה קנתה אותי עם האיכות פנים והנסיעה השקטה.

הצריכת דלק מצויינת ואני כרגע בהרצה והיא בערך 14 ק"מ לליטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מטבעם מנועי 3 צלינדר הם פחות יציבים ונוטים לרעוד, זה מורגש בתא נוסעים.

יצא לי לנהוג בקליאו 1.2 טורבו, והטורבו לאג שם כ"כ מורגש שזה פשוט מגוחך.

אז אני לא רוצה לדמיין מה המצב ב0.9.

דרך אגב אני קניתי את הפיאסטה ב71 על הכביש דרך הבצע של חבר מאמין שעם מיקוח אפשר להוציא הנחה לא רעה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

3 צילינדר רועד מאוד ומורגש מאוד, כמו בניסן מייקרה. רועש ולא נעים.

המנוע של הפיאסטה שקט מאוד, גם בסל״ד גבוה.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)
מטבעם מנועי 3 צלינדר הם פחות יציבים ונוטים לרעוד, זה מורגש בתא נוסעים.

יצא לי לנהוג בקליאו 1.2 טורבו, והטורבו לאג שם כ"כ מורגש שזה פשוט מגוחך.

אז אני לא רוצה לדמיין מה המצב ב0.9.

דרך אגב אני קניתי את הפיאסטה ב71 על הכביש דרך הבצע של חבר מאמין שעם מיקוח אפשר להוציא הנחה לא רעה.

תתפלא לא לאג ולא נעליים, יש תופעה כזאת שאנשים נוטים להמליץ או להכפיש בלי אפילו להיכנס לרכב, תופעה שגורמת להטעיית אנשים עד כדי לגרום להם לעשות החלטות לא נכונות אז מומלץ לנסות לפני שמדברים.

3 צילינדר רועד מאוד ומורגש מאוד, כמו בניסן מייקרה. רועש ולא נעים.

המנוע של הפיאסטה שקט מאוד, גם בסל״ד גבוה.

את שני הרכבים הנ"ל אני מכיר אישית ושניהם נמצאים בין אי הרגשת רעד כלל לבין רעידות קלות ולא מורגשות.

לגבי רעש ה0.9 הוא מנוע בין השקטים שיצא לך לשמוע מציע לך לנסות.

המיקרה קצת יותר רועשת בעומס אבל גם לא בצורה מוגזמת

פות"ש תעדכן על מה הלכת בסוף.

עריכה אחרונה על ידי Dam
פורסם
תתפלא לא לאג ולא נעליים, יש תופעה כזאת שאנשים נוטים להמליץ או להכפיש בלי אפילו להיכנס לרכב, תופעה שגורמת להטעיית אנשים עד כדי לגרום להם לעשות החלטות לא נכונות אז מומלץ לנסות לפני שמדברים.

.

לא יודע לגבי טורבו לאג בקליאו, אבל השהייה ביציאה מהמקום יש לה, ומאוד מורגשת וזה אחרי נסיעת מבחן היום, זה כאילו הרכב צריך להיטען איזה רגע ואז מתחיל לנסוע

פורסם
לא יודע לגבי טורבו לאג בקליאו, אבל השהייה ביציאה מהמקום יש לה, ומאוד מורגשת וזה אחרי נסיעת מבחן היום

לא משהו שלא קיים בכל רכב עם גיר כפול מצמדים (כולל DSG).

לומדים איך לשחק עם הדוושה וזה לא קורה (משהו שהבנתי בערך תוך שתי דקות כשלקחתי בזמנו אחת לנסיעת מבחן...).

פורסם

יש בעל רנו או בעל פיאסטה שיקום ויגיד "לא, קח את השני", או שכולם מגינים על הרכישה שלהם?

למה להשמיץ?

אני בעלים של פיאסטה ידנית 1.25 ואני מבסוט עליה מאוד.

אבל לפי מה שאתה רושם אין לך בכלל מה לחשוב אלא ללכת על הקליאו.

אני לא מכיר את הפיאסטה. נהגתי שבוע ברנו של אבי (0.9 ידנית) ומאוד מאוד אהבתי. עם זאת לא מדובר ברנו קלאסית. מתלים קשיחים יותר מהמקובל.

סחירות עוד 3 שנים קשה לשער. לרנו יש יתרון שמדובר במודל חדש יותר. הפיאסטה ותיקה. מצד שני לרנו תדמית קצת יותר בעייתית בארץ.

מקובל בארץ לתת לסחירות משקל משמעותי. אבל לדעתי בין שני רכבים כאלו מדובר בהפרזה. זה לא שאתה משווה בין טויוטה לאלפא. אותי מבאסת המחשבה של פשרה במשך 3 שנים רק בשביל המכירה. אני קונה רכב כדי שישמש אותי ולא כדי למכור אותו.

אם הסחירות מטרידה אותך אני יכול לייעץ לך לתכנן להחזיק 4 או 5 שנים ולא 3. הפער בין קניית רכב חדש כל 3 או 5 שנים הוא אדיר בשורה התחתונה. לעומתו קשיי הסחירות והמחיר שלהן זניח.

פורסם

מקובל בארץ לתת לסחירות משקל משמעותי ... אותי מבאסת המחשבה של פשרה במשך 3 שנים רק בשביל המכירה. אני קונה רכב כדי שישמש אותי ולא כדי למכור אותו.

:mm_yeah:

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
חביבי אין דבר כזה שאין טורבו לאג.

נכון, אז אני יתקן, טענת שהלאג הוא בדיחה אז 90% מהכח ב1600 סל"ד, לא בדיחה לטעמי.

פורסם (נערך)

עם המנועים המודרניים הטורבו לאג לא רלוונטי לרוב הנהגים ברוב המצבים. האמת שרוב הנהגים לא ידעו בכלל לזהות אותו.

הרכב שלנו עם טורבו בלחץ נמוך (מנוע 1.4 עם 120 כ"ס) ועברנו אליו מסדרה של אטמוספריות, הדבר היחיד שאני מרגיש הוא הרבה יותר "משיכה" החל מסל"ד נמוך.

לאחרונה נהגתי 1940 ק"מ ברכב עם טורבו בלחץ טיפה גבוה יותר (מנוע 1.8 עם 180 כ"ס) שגם לחצתי עליו יותר (תאוצות במצערת פתוחה עד הסוף ועקיפות במהירות גבוה), הייתה השהיה? אולי, לא שמתי לב.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...