Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים בימים האחרונים תוך כדי נסיעה הרכב מפסיק להגיב לי וכאילו נותן "פול גז בניוטרל" האוטו מגיב לגז ומעלה טורים על ריק.

האוטו עומד על 143 אלף ק"מ והתופעה הזאת חדשה לגמרי יש לכם המלצות ,טיפים ואם מניסיון אישי אני ישמח לעזרה תודה רבה:)

פורסם

יכול להיות (ואני אומר בזהירות) שיש צורך לשפץ את הגיר. התופעה שאתה מתאר נקראת לפחות בגיר ידני 'מצמד מחליק' שאני חוויתי באופן אישי.

יחד עם זאת אני הייתי מתחיל בלחבר סקינר - ייתכן שתופתע לטובה אם יש בכלל קוד תקלה.

כשהסל"ד עולה לכאורה בניוטרל, נסה להוריד את הרגל מהגז ואז ללחוץ במתינות.

כשהתופעה מתרחשת האם אתה מקבל חיווי על ההילוך המשולב בצד התחתון מימין?

פורסם

אני מקווה שאתה טועה חח לא כל כך מתאים לי ההוצאה הזאת עכשיו )לפני חתונה)בכל אופן ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז וחוזר ללחוץ עליו האוטו מתפקד רגיל זה קרה ממש לכמה שניות בודדות .. ולא נדלקה לי שום מנורה האמת זה קרה לי פעם אחת השבוע וזה לא קורה על בסיס יומיומי אני יחכה לפעם הבאה לראות אם תדלק נורה ובנתיים באמת יחבר לבדוק.. תודה אחי היית ממליץ ללכת למכון גירים או לחכות טיפה?

פורסם

אני במקומך לא הייתי נוסע לבדוק כלום, אבל זה רק אני. לפי מה שאתה מתאר התקלה מתרחשת בתדירות נמוכה ולכן אפשר למשוך.

יחד עם זאת, אנחנו לא יודעים בוודאות מה בדיוק הבעיה, ולכן במקרים מסוימים בגלל התעלמות מסימנים מקדימים הנזק גדול יותר - כך שתעשה מה שנראה לך.

אם יש לך אפשרות לנסוע לבדיקה בלבד שיכולה לעלות כמה מאות שקלים זה הכי טוב - אח"כ תהיה חכם יותר ולפי הצעת המחיר תחליט אם אפשר למשוך ואם כן כמה זמן.

פורסם

בדרך כלל הבעיות האלה ברכב הזה מעידות על הצורך בשיפוץ בלוק השסתומים של הגיר, ולאו דווקא על שיפוץ הגיר כולו.

אנחנו עושים הרבה תיקונים כאלה ברכבי הקונצרן..

פורסם

טוב לדעת שבוע הבא אני צריך לקחת אותו לבדיקה נקווה באמת שזה מה שאתה אומר וחבל שאני מהצפון אחרת הייתי מגיע אליכם יש לך אולי הערכת מחיר אם זה באמת רק שיפוץ בלוק ולא גיר ?

פורסם
בדרך כלל הבעיות האלה ברכב הזה מעידות על הצורך בשיפוץ בלוק השסתומים של הגיר, ולאו דווקא על שיפוץ הגיר כולו.

אנחנו עושים הרבה תיקונים כאלה ברכבי הקונצרן..

קבל

1+++

פורסם

תיקון בלוק השסתומים עולה אצלינו 3500 + מע"מ.

אנחנו מצליחים להחזיר את הגיר לתיפקוד תקין לחלוטין.

תרים טלפון לתיאום אם אתה מעוניין להגיע.

פורסם
אביב אתה מכיר את בעיה או במקרה עם ניסיון של משהו דומה ?

מכיר מעט מאוד בענין גירים אוטומטים אך יש קצת ניסיון ,

האם התופעה קבועה או רק מידי פעם ?

האם בוצעה ברכב בדיקת עצר?

בכל אופן ממליץ לך לפנות למכון גירים מקצועי ומומלץ ולא למוסך אחר.

פורסם

התופעה רק מדי פעם אולי פעם פעמיים בחודש בלחץ .. אין לי מושג מה זה בדיקת עצר אחי אז כנראה שלא בכל אופן אני ילך מכון גירים מומלץ לבדוק את העניין

• תוכן חדש...