Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד יותר מאוחר בערב לצאת לדרכי מאזור הסלון ולהגיע לאזור השרותים. ישנם הרבה דרכים ואני מבולבל. מה הדרך הכי בטוחה?

מדאיג אותי שהדירה בקומה רביעית ואחרונה. יש לציין שהחלון בסלון פונה לכיוון דרום ושיש שמועה שהשכן מלמטה זרק פעם אבן (או שזה היה תפוח? ) . האם כדאי לי לדחות את המסע לבינתיים? אולי לחכות לשעת לילה מאוחרת יותר?

אודה לכם על העזרה.

אסף

פורסם

אל תעבור בחיים דרך המטבח, לפני 20 שנה דפקתי את האצבע הקטנה של הרגל על הפינה של השולחן ולך תדע מתי זה יכול לקרות שוב!!! :wink::wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל תוודא שאתה בנעליים מתאימות. כפכפים רגילים לא מתאימים כי הם לא נוחים מספיק, לכל הפחות כפכף אורטופדי. שנית, ממליץ על הפסקה להתרעננות בכל חדר בדרך, ואם יש כסאות, רצוי מרופדים - מה טוב. תדאג לשתות הרבה מים ולאכול פירות, על מנת להרוג את הרעב אך לא להיות ישנוני. דרך צלחה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קודם כל ממליץ לך להיוועץ בבעל מקצוע - יש לי חבר שניסה לעשות זאת לבד ונכווה קשות. לא לחסוך בקטע הזה.

בעיקרון יש כל מיני משתנים, גם השעה שאתה הולך לשירותים חשובה. הייתי נמנע מביצוע המסע בין השעות 7 וחצי לשמונה וחצי.

ולסיכום - כמאמר חברת פורום יקרה - הסלון הוא מקום שיש בו כורסאות. בשירותים עושים קקאה. שבוע שעבר בו זוגי עשה קקה עם נקודות צהובות. התברר שזה תירס. אני בד״כ שמה תירס על פיצה - כנראה זאת הסיבה.

פורסם
ושיש שמועה שהשכן מלמטה זרק פעם אבן (או שזה היה תפוח? )

הייתי איתו כשזה קרה,זה בכלל היה אפרסמון.

אנא בדוק את מקורותיך להבא.

קודם כל תוודא שאתה בנעליים מתאימות. כפכפים רגילים לא מתאימים כי הם לא נוחים מספיק, לכל הפחות כפכף אורטופדי.

קרוקס,הולך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
קרוקס,הולך?

רק אם סיווג המהירות שלו מתאים, בכל זאת גומי. ורק אם הוא רכוס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם יש לך אור שנדלק באופן אוטומטי כשאתה נכנס לשרותים, שים לב לא לצאת באמצע הלילה, יש סיכוי טוב שתשתין במקרר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חבר, שים לב, לאחר שעלית על קרמי, מגיני ברכיים וקסדה, הדרך המהירה והבטוחה ביותר היא בזחילה על הגב כאשר הרגליים דוחפות אותך להתקדם.

פורסם

ברכיות וזחילה על הגב?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העיקר הכיוון - שם לב בשעות הבוקר בד"כ הכוונות פחות מאופסות ואפשר להתיז ולפגוע בבלתי מעורבים .

לכן לפני פריקה : יש להתריע לתת קטנה ( נוהל הקש בגג ) להתעורר .

כי אחרת יש סיכוי כי תועמד לברור / ועדת חקירה על ביצוע רססיה ונזק יותר מהנדרש .

רצוי לצלם את כל המהלך (עם כל הקושי ) ולשמור את הראיות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אל תעבור ליד רעייתך. זו דרך אגרה.

:D :D :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...