Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו לי מטומטם, תקראו לי מפגר, אבל אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב על הדלוריאן, למרות שהיא כל כך מזכירה פח זבל שבאמת עשוי מפח.

ואצלי ביחד במקום הראשון יחד עם הדלוריאן, נמצאת לה טראנס AM, משנת 85 ומטה, עם ציור מושקע למדי של פיניקס על המכסה. וכמובן גם החלונות המגניבים האלו בגג.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 403
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכונית היפה אין פעם היא ללא ספק קדילק CIEN מטוס חמקן על גלגלים

ואם לא היא אז אופה מכונית הראלי החזקה אי פעם לנציה דלטא S4 המנוע הראשון עם סופרצארג ועם טורבו ביחד .

פורסם

אני ככל הנראה היחיד כאן שמפגין אהדה לא מוסברת כלפי ה Acura NSX הקלאסית (תחילת שנות ה 90)... :smile:

לוק חיצוני ופנימי שלטעמי קולע, מנוע V6 בתצורה מרכזית, אמורה להיות מהנה לנהיגה בצורה כואבת. עכשיו כל שנותר הוא להשיג אחת בשחור באחת מארצות הגויים.

תמונות...

1Acura_NSX.jpg

15-20040522120247-acura-nsx-blue-1_640_480.jpg

04_nsx.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רק האסטון מרטין DB9

חברה...ג'יימס בונד לא טועה

אולי, אבל אתה כן.

לג'יימס בונד הייתה אסטון ואנקוויש ולא db9.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אני מת איזה מכוניות יפות יש כאן
טוב רק אל תמות...
פורסם

לפי דעתי אחת המכוניות המיוחדת ביותר היא הלמבורגיני מיורה ועדיף שתיהיה בצבע ירוק.

כמובן שיש את הקונטאש ואת המורגן אירו 8 וכמובן האלפות למיניהן ובמיוחד ה 156.

וברור שהסטרטרוס והלנציה 037 מאוד מיוחדות פשוט אגדות ראלי מדהימות.

• תוכן חדש...