Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סביר להניח מחר קונה את הקיה ריו 5 דלתות 2014 המאובזרת. השאלה שלי, האם בגרסה האוטומטית המאובזרת יותר(106 אלף שח) מקבלים את המסך מולטימדיה והקרוז קונטרול?

הרכב נראה ממש טוב, מאובזרת יחסית וזול מאוד(106 הגרסה המאובזרת!!), פשוט מעניינות אותי התוספות שראיתי שבחו"ל חלקם מגיעות עם זה.

תודה לעונים!!!

פורסם
אהלן,

אני סביר להניח מחר קונה את הקיה ריו 5 דלתות 2014 המאובזרת. השאלה שלי, האם בגרסה האוטומטית המאובזרת יותר(106 אלף שח) מקבלים את המסך מולטימדיה והקרוז קונטרול?

הרכב נראה ממש טוב, מאובזרת יחסית וזול מאוד(106 הגרסה המאובזרת!!), פשוט מעניינות אותי התוספות שראיתי שבחו"ל חלקם מגיעות עם זה.

תודה לעונים!!!

לדעתי הרכב הזה לא שווה 98K . יש עליו ביקורות ממש רעות בנושא צריכת הדלק ועוד כמה נושאים שאני לא זוכר.

אני יודע שהרנו יותר זולה, אבל אם כבר הייתי הולך על הרנו החדשה, נראית מצוין וגם עם טורבו קטן. והכי חשוב ישאר לך כסף בכיס,

קח את האישה לחופשה או משהו.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מלבד מראה חיצוני נחמד ומרווח גדול יחסית, מדובר באחד הרכבים הגרועים שתעשיית הרכב ייצרה בשנים האחרונות: מנוע-גיר מיושן, הגה מנותק לגמרי, קופצנית, מושבים לא נוחים, איטית להחריד, מערכת שמע משנות ה-90, מזגן לא משהו, והכי גרוע - שתיינית דלק. 106 אלף שקל???? WTF???

פורסם

היי,

כבעלים של ריו 1.4 סדאן ידנית אני חייב לומר שהגיר האוטומט ברכב הזה עושה לו ממש רע(נהגתי גם על האוטומט),

שאתה עולה על אותו הרכב בדיוק רק עם גיר רגיל אתה לא מאמין שזה אותו מנוע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כבעל קיה ריו סדאן ידנית , מחזק את דעתו של noknok.

זהו הדגם הטוב ביותר של קיה ריו שנמכר בארץ. רני גם משדרג אותו להגעה עור מקורי עם קרוז קונטרול.

והכל ב 80000 ש"ח.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

קצת הגזמתם עם זה שהריו נחשבת "לאחד" הרכבים הגרועים...

הקומבינה הישראלית לא מושלמת.. יח' הנעה מיושנת ומחיר גבוהה.. מצד שני, מדובר בסוס עבודה שלא תמצא כמוהו הרבה בימינו!!

ZVIR ו NOKNOK : אשמח לחוות דעת קצרה - נוחות נסיעה, רעשי דרך, ביצועים, וכמובן צריכת דלק. כמעט החלפתי את שלי לסדאן ידנית במבצע האחרון.. אבל החלטתי להתאפק עד הרכב יעבור מתיחת פנים.. מקווה שבקרוב.

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לא אכנס לאם אני חושב שמדובר על מכונית טובה או לא.

מה קשה לחפש בגוגל "מפרט טכני קיה ריו"?

תוצאה שניה מובילה לדף הדגם של הריו באתר הרשמי של קיה. עוד לחיצה על העכבר מובילה אותך למפרט טכני מלא של שתי הגרסאות. LX הבסיסית ו-EX המאובזרת.

לשאלתך: אין מע' מולטימדיה מקורית. אני יודע שמוכרים מערכות בהתקנה מקומית, לא יודע מה מחירה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מלבד מראה חיצוני נחמד ומרווח גדול יחסית, מדובר באחד הרכבים הגרועים שתעשיית הרכב ייצרה בשנים האחרונות

הגזמת בגדול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה לא הגזמה על הדגם האוטומטי. האוטומטים של ריו פשוט המיץ של הזבל.

טועה בגדול, אני בעל הריו 5 דלתות החדשה EX והרכב בובה.

• תוכן חדש...