Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר 12 שנה פועל אצלי שואב אבק של שאוב לורנץ 2000 וואט תוצרת גרמניה. הוא החליף שואב אבק שאוב לורנץ 1600וואט (אז נקרא EIO ) בגלל שיערות של כלבה, וגם עבד 12 שנים. בבית שלי לא משתמשים במטאטא בכלל - רק בשואב. כן צריך שקיות, רק מקוריות. זהו שואב לא יקר, חזק מאוד.

+1

נמצא אצלנו הרבה מאוד שנים.

דרך אגב, יצא לך להחליף פילטר?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אחד שעבד בשירות של ניופאן ועבד בשוטף עם הטכנאי הראשי של שואבי האבק של VAX ממליץ בחום על הדגם הזה [h=2]C91MZBI ונמצא אחד כזה ברשותי כבר שנתיים בלי שום בעיות[/h]

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

ההמלצה שלי יקרה.

אבל ניתן לקנות דרך היבואן מכשיר משומש אחרי שיפוץ עם אחריות !Q

רינבו. אין שקיות. אין אבק. אין ליכלוך.. אוכל מים. אוכל חול. אוכל שערות. אוכל הכול!!!

אצלי בבית יש שואב משנת 95.

אצל הורים שלי יש חדש בן5 בערך.

ואצל אחותי יש בן 10 בערך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות. אתרכז בחיפוש החברות שציינתם. הדייסון יקרים מאוד ביחס לאחרים. הגולד ליין נראה זול ואם גם מומלץ, אז לבטח הופך לאופציה מעולה.

תודה שנית לכולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדיף שלא תקרא לו גולדליין כי אף אחד פה לא מכיר אותו. רבים יזהו אותו בשם "המוצץ מאיסטנבול"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי שואב אבק EIO מודל 1996 שעדיין עובד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עדיף שלא תקרא לו גולדליין כי אף אחד פה לא מכיר אותו. רבים יזהו אותו בשם "המוצץ מאיסטנבול"

אתה מיתכוון לזה?

13297464c.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אליפות!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זו מדיניות רשמית של דייסון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

כמעט 20 שנה קירבי. האם ממליץ עליו? לא. ולא בגלל שהוא לא טוב -הוא עושה עבודה מעולה

פשוט ראיתי מה נותן דייסון בפחות מחצי מחיר שאני לא רואה שום טעם לשלם על קירבי.

אגב יש לי ביחידת שאני גר בה שואב זול של גולד ליין -לקחתי אותו (קל כמו נוצה) לנקות את הרכב,הייתי בשוק.

שואב שנראה מעפן עובד (אומנם עושה הרבה רעש) כל כך חזק שזה לא ייאמן.

אני רוצה לרכוש אחד במיוחד לרכב בבית. ( להוריד את הקירבי זה מבצע לא פשוט)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אתה מיתכוון לזה?

13297464c.jpg

גדול :roflmao:

ביום ראשון תחיל לחפש קצת בחנויות. אני מעדיף להתחיל עם המוצץ מאיסטנבול, ולו בגלל המחיר הנוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ההמלצה שלי יקרה.

אבל ניתן לקנות דרך היבואן מכשיר משומש אחרי שיפוץ עם אחריות !Q

רינבו. אין שקיות. אין אבק. אין ליכלוך.. אוכל מים. אוכל חול. אוכל שערות. אוכל הכול!!!

אצלי בבית יש שואב משנת 95.

אצל הורים שלי יש חדש בן5 בערך.

ואצל אחותי יש בן 10 בערך.

כרגיל אני מצטרף להמלצה, אישתי ואנוכי רכשנו כזה יד שניה (היה בן שנה וחצי בעת הרכישה) לפני כ-4-5 שנים, מזה כשנתיים הוא עובד 24/7- בבוקר העוזרת שואבת איתו את כל הבית- 2 שטיחים, רצפה בכל הבית ופעם בשבוע מזרנים\כריות, כשהוא לא שואב את הבית הוא עובד כמטהר אויר כך שלמעשה הוא כמעט לעולם לא נח.

הוא לא זול אבל הוא סוס עבודה וחזק ברמות פסיכיות והתחזוקה שלו פשוטה מאוד- בסיום עבודה מרוקנים את המים המלוכלכים מהמיכל שלו, שוטפים את המיכל ומעבירים ניגוב על החלק במנוע שלו שבא במגע עם המים וזה הכל- אין אבק או לכלוך שמתפזר כי אין שום פילטר למעט המים שסופחים את כל הלכלוך ומונעים ממנוע להתפזר בבית.

אם התקציב מאפשר ומחפשים סוס עבודה לטווח הרחוק- זה השואב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...