Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100 מגה בתוך הרשת המקומית זה אלמנטרי כבר שנים רבות מאוד.

וכן, וכל מודם VDSL תומך עד 100 מגהביט.

לדעתי סתם הסתבכת עם עצמך, הדרישות שלך הם בסיסיות וזה לא ממש משנה מה תיקח.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אוקיי אז במקרה הזה יש לך המלצה למשהו פשוט, "סוס עבודה" שיעשה את העבודה לדרישות הנ"ל? כל מה שאני רואה זה מוצרים של LINKSYS וDLINK שהבנתי שהם לא משהו, כמו כן אין לי בעיה להזמין מחו"ל במידה הצורך.

עריכה: אפילו דבר כזה יעשה את העבודה? האם זה ראוטר משולב מודם?

ואם לא זה אז אולי זה?

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הבעייה שלך זה המודם, ראוטרים "סוסי עבודה" יש, אבל לא משולבים עם מודם VDSL.

למוצר שאתה מבקש אין כמעט מבחר, לא היה לי ניסיון כלל עם המוצר הזה, אבל עד כמה שראיתי, הוא היחיד שתואם לדרישות:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300

אם תשיג את המודם מנותן השירות, אז נפתח בפניך מבחר גדול של ראוטרים טובים.

פורסם

SAAY לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך, אם ככה האם לעבור למערכת של מודם נפרד וראוטר נפרד שיתמכו VDSL ו100\300 מגה בכל הכיוונים זה עדיף? מה סביבת המחירים של מערכת כזו?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לגבי מודם, צריך לבדוק עם נותן השירות שלך.

לגבי ראוטר, המחירים נעים מ-200 ש"ח לראוטר טוב ועד אלף ומשהו לאוברקיל.

לדעתי, תביא מודם VDSL מנותן השירות, וראוטר טוב אבל לא אוברקיל (לזרוק כסף זה הכי קל, אבל רוב האנשים לא צריכים פורש 911 בשביל לנסוע לשוק), משהו כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331.

פורסם

אני בדיוק רוצה לעבור לאקספון, האם הם משווקים מודמים?

פורסם

שוב תודה רבה :) אדבר איתם ואעדכן.

פורסם

קטע, אקספון בדיוק עדכנו מבצע למודם + ראוטר (שלא מפרסמים את שמו) VDSL2 עד 100MB ב289 שח במקום 400 בבאג.

מחר נדבר איתם וכנראה אעבור לחבילה + המכשיר + סוויץ' ובא שלום על ישראל.

• תוכן חדש...