Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

קראתי המון סקירות ועדיין אני לא בטוח מה לבחור.

הראוטר צפוי לעבוד WIFI בשנה הקרובה כדי לאפשר גישה לאינטרנט ממכשירים ניידים (טאבלט,סמרטפון).

בבית אין ממ"ד, אין ולא צפוי להיות מחשב נייד.

מה שיש זהו מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה -אם צריך להחליף כרטיס רשת כך שהראוטר יתממשק עם המחשב הביתי ,אנא ציינו זאת

לאחר חיפוש בנושא, לא הבנתי האם הכרטיס רשת שיש לי=

[h=1]Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC[/h]יספיק או שצריך לשדרג?

לאחר כשנה אקים רשת קווית בבית (4 חדרים ,ללא מפלסים) והראוטר ינתב מידע בIPTV .

הקמת הרשת הביתית הוא פרויקט נרחב המחייב שיפוץ בבית ולכן בנתיים הוא נדחה.

בעוד כשנה כאשר אקים רשת ביתית,אני רוצה שיהיה לי ציוד שמסוגל לתמוך במהירות של 1 ג'יגה לפחות.

אז "משתלם" זה גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת יכולות עתידיות של הראוטר כאשר הוא יעשה עבודה רצינית יותר מאשר חיבור WIFI סטנדרטי .

רוב תודות למגיבים

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאורטית הכרטיס כן אמור לתמוך בגיגביט, בפועל מאחר וזה נראה כמו כרטיס אונבורד אז בספק אם הוא יעביר מעבר ל 100מגביט.

ראוטר של גיגביט LAN זה לא זול (אני בכלל לא נכנס לקטגוריה של TPLINK ודומיו, הם לא נחשבים ציוד נורמאלי לדעתי)

הפשרה הכי טובה זו DLINK DIR-636 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849674

מוצר ברמה יותר טובה זה LINKSYS X1000 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856294

שניהם GIGABIT LAN ו 300מגביט WIFI

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

כרטיס הרשת כפי שציינתי הוא מובנה .

אם אין ברירה, אשדרג אותו

את המחשב הנייח אני לא הולך להחליף בקרוב, האם כרטיס מובנה צפוי לשרוד יותר או להעניק ביצועים עדיפים ?

אפשרות נוספת היא רכישת כרטיס רשת נייד (יש במחשב כניסות USB פנויות) .

הנתב של לינקסיס מאוד יקר ,לעומתו ,הנתב של DLINK די עומד בתקציב.

יש לו 4 כניסות LAN (צריך לחבר 3 חדרים ברשת קווית) הוא בהחלט אופציה טובה לרכישה .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

כרטיס מובנה לרוב יהיה פחות טוב, כנל גם usb

תשאיר אותו בינתיים, אם יהוו בעיות מהירות כתוצאה מהכרטיס אז תוסיף כרטיס של אינטל בחיבור pci-e

פורסם
ספק אם הוא יעביר מעבר ל 100מגביט.

לשימוש ביתי כרטיסי הג'יגהביט המובנים על לוחות אם, אפילו אלו של רילטק הם מעל ומעבר.

כנראה שאני לא מבין משהו עקרוני , אם הכרטיס רשת יכל להעביר בפועל כ-100 מגה אז בעצם מהירות העברת הנתונים תהיה 100 מגה ללא קשר לכך שהראוטר פי 10 (או 10.24 ליתר הדיוק) יותר מהיר מכרטיס הרשת.

לא יהיה צוואר בקבוק יחד עם זאת הראוטר ינצל עשירית מהיכולת שלו .

השימוש העיקרי הוא עבור IPTV , אני רוצה לנצל את מלוא היכולת של הראוטר כדי למנוע עצירות וקירטועים בהמשך כאשר אעביר כבלי רשת ואחבר ציוד חיצוני לטלוויזיות לשם IPTV באיכות גבוהה.

פורסם

אל תדאג, iptv לא מצריך קצבים כאלו

פורסם

כדי להינות מביצועים טובים ,כל הציוד חייב לתמוך באותה המהירות ,או שלא ?

אני רוצה להיות בטוח ב100% לפני שאני הולך להשקיע כסף בראוטר ובהמשך בכל הציוד עבור הרשת הקווית.

אם אני לא טועה ,הראוטר הוא היסוד ואם היסוד בנוי בצורה שגויה ,יכולים להיווצר בהמשך צווארי בקבוק למינהם .

אני שונא הפתעות במיוחד כאשר מדובר בשימוש ביתי, בבית הכל חייב לעבוד בצורה תקינה .

האם הטענה שלי בהודעה הלפני אחרונה לגבי מהירות העברת הנתונים היא נכונה ?

פורסם

סך הכל מדובר על ראוטר של 280 שח, זה לא השקעה והוא OVERKILL למה שאתה צריך

מה שרשמת לא רלוונטי (לנצל את יכולת הראוטר) כי מספיק שצתטרך טיפה מעל 100מגביט זה כבר מצדיק ומצריך חיבור גיגביט

אז אתה כן יכול להשאר עם הכרטיס שיש לך כרגע במחשב זה מחזיר על התשובה הקודמת שלי - שIPTV לא צריך יותר מזה.

אצלי מותקן DIR-655 משנת 2008, DLINK דאגו להוציא לו עדכון חומרה בערך כל שנה

למה אני רושם את זה? זה דוגמא לראוטר שמתפקד ללא דופי כ5 שנים, פעם אחת לא דרש ממני אתחול!

אם הייתי קונה ראוטר של 100-200 שח של אחת החברות המצוקמקות האחרות ספק אם לא היו נדרשים ממני 2-3 החלפות ציוד לתקופה זו

פורסם

אין ספק שהראוטר איכותי ויעשה את העבודה

הספקות שהיו לי ,היו לגבי כרטיס הרשת הישן שלי (כ-5 אצלי) אם אין איתו שום בעיה והוא יספיק אז לא צריכה להיות שום בעיה.

לגבי רכישת מוצר ממותג שמוציא עדכונים, אני בהחלט איתך בעניין הזה, עדיף להשקיע קצת יותר , ההפרש הוא עבור השקט העתידי.

עכשיו רק נותר להמתין שהמצב הבטחוני יאפשר גיחה לחנות המחשבים הקרובה לרכישת הראוטר :)

המון תודה לכל המגיבים

שבוע שקט לכולנו

פורסם

למה אני רושם את זה? זה דוגמא לראוטר שמתפקד ללא דופי כ5 שנים, פעם אחת לא דרש ממני אתחול!

אם הייתי קונה ראוטר של 100-200 שח של אחת החברות המצוקמקות האחרות ספק אם לא היו נדרשים ממני 2-3 החלפות ציוד לתקופה זו

השבוע החלפתי ראוטר אדימקס משנת 2005 שתפקד ללא דופי מאז. החלפתי כי חשדתי כי הוא אולי אחראי לניתוקים אקראיים מהרשת וכי הוא תומך בתקנים B/G בלבד והמחשבים בבית תומכים גם ב- N. מסתבר שהניתוקים דוקא לא באשמת האדימקס אלא בגלל המודם של בזק.

:turn-l:
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

שידרגתי בספק 012 ובתשתית בזק ל40 מגה, רוצה לקנות נתב OVERKILL של 1 ג'יגה שיספיק לשדרוגים של כמה שנים, מה ההבדל בין מודם לראוטר? מה אני צריך? עדיף N או AC? מה מומלץ לרכוש?

תודה :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...