Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-Renault Clio RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לחדד באיזה נושאים לעשות את ההשוואה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא כנראה מתכוון לחיי היום יום, נוחות, מרווח לנוסעים, אבזור, איכות פנימית וכו'. אולי גם מבחינת הנאה בנהיגה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מתכוון להכל :-) נכון שמדובר בשני רכבים מקטגוריות שונות, אבל הקליאו, אני מבין, היא הרכב הספורטיבי הראשון שלך, אולי בדיעבד לאחר ניסיון קצר עם הקליאו מתגלים היתרונות של ה- XV ואולי בדיעבר היא אפילו עדיפה עליך? :shock:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נראית טוב תתחדש.

עדיין גר בבית שמש ? מקווה להיתקל ברכב שלך לפעמים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

wa11a, תודה. אני עדיין גר בבית שמש, מוזמן להגיד שלום אם אתה רואה אותי, אין לי מדבקות קארספורום אבל אני די יחיד בעיר

אמנון, אני אחלק לכמה קטגוריות ואנסה לענות. ביקורת על ה-XV תתפרסם אחרי שיהיו תמונות שלה.

חייב לציין שההשווה מאוד מעניינת, לא חשבתי לעשות אותה אבל לאור הבקשה והמחיר הדומה יכול לצאת פה משהו מעניין.

חשוב לציין שהקליאו היא פרטית שלי והסובארו היא רכב נכים של אבא שלי שאני משתמש בה לא מעט

נוחות:

הובלה ל-XV. הקליאו יותר נוקשה אבל המושבים מעולים. הסובארו יותר נוחה לכניסה ויציאה (בגלל זה אבא שלי העדיף לקנות את הסובארו ולא קליאו) מעצם היותה גבוהה יותר. הראות החוצה חד משמעית יותר טובה בסובארו והסובארו מרווחת יותר. יש משענת ליד ונראה שמאחורה יש יותר מקום. לא יצא לי לנסוע מאחורה בקליאו ולא יודע למה שיצא לי.

הנאה:

תיקו. הקליאו נותנת עבודה כהוט האץ' ופירטתי את התחושות עד עכשיו (בגלל המצב לא יצא לי לנהוג יותר מידי). הסובארו לא רעה בכלל בכביש , 150 כ"ס עם תיבה רציפה לא מאפשרים ישור פיתולים כמו בקליאו אבל לא מרגישים כמעט הבדלים כשיורדים לשבילים. לא נכנסו איתה לשטח יותר מסובך אבל כג'יפון לפי דעתי הוא מספק את הסחורה.

קליאו בקטגוריית הוט האץ' מול XV בקטגורית ג'יפון עושות בדיוק את מה שדרוש לכל קטגוריה

יום-יום:

הובלה לקליאו. צריכת הדלק בשתיהן לא משהו אבל המימדים של הקליאו יותר מתאימים לי. הבגאז' בנפח דומה אבל לי יותר נוח ברנו.

איבזור למחיר:

יתרון ל-XV. הקליאו יקרה ומגיעה ללא הרבה תוספות (קיפול מראות וסגירת חלונות בנעילה, חיישני רוורס, מצלמת רוורס, סאן רוף, רמקולים גרועים, אין משענת יד). XV יותר זול, בגרסאת פרימיום מגיע עם על מה שחסר בקליאו (את הסאן רוף קיבלנו מתנה מיפנאוטו בהתקנה מקומית) חיסרון עצום הוא מערכת המולטימדיה. זוועה זאת מחמאה בשבילה.

אקסטרה:

הקליאו נותנת בראש. לא יכול להסביר את זה, לא הייתה לי כותרת יותר טובה. גרגור הטורבו, הבאק פיירים חגורות אדומות, תגי R.S. ועוד פשוט נותנים תחושה אחרת.

תמונה של 2 המכונית איתי ועם אבא שלי

xv_rs_small.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איכשהו, עוד לא יצא לי להכנס ולברך אותך על הרכישה, למרות שעשינו את זה כבר בטלפון.

תתחדש, תהנה מכל רגע - ושמור את השרשור הזה חי, כי מבין הבודדים שרכשו את המכונית בארץ, אתה היחידי שמופיע כאן באופן קבוע ושומר אותנו בתמונה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לדעתי הצבע הזה הכי מתאים לקליאו,גם עיצוב שלדעתי אחד יפים שיש וגם רכב חזק,אחלה קניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון אחרי נסיעה בנס הרים:

נסעתי עם חברה שלי לבקר חיילים פצועים בירושלים ומה הדרך הכי טובה להגיע מבית שמש? נס הרים כמובן!

אני מזכיר שאין לי ותק בקטגוריה הזו ולכן דברים שיראו טריוויאלים לכם יהיו חדשים לי

1. במצב rs drive, הסאונד פשוט מגניב! הבק פיירים נותנים פן שונה ממה שהכרתי עד עכשיו

2. הרגשתי טוב מאוד את הרכב והמגבלות שלו, הייתי מאוד רחוק מהן ונראה שלפחות בשלב הזה היא ״גדולה״ עליי מבחינת הפוטנציאל

3. האחיזה בעיקר בפיתולים הדהימה אותי

4. הקליאו נותנת המון ביטחון ולי כחסר ניסיון היה מאוד מועיל

5. לא יודע איך שאר הקטגוריה אבל בית שמש-ירושלים גמרה לי רבע מיכל (המיכל לא גדול, 45 ליטר)

6. המערכת קול עדיין מבאסת תחת, מנוע+אגזוז מספקים את הצליל המהנה

7. נסעתי עם מזגן ועדיין היה לי המון כוח

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

תיקח קצת קורסים, תלך למסלול, ותהנה ממנה עוד יותר. אבל כמובן, הכי חשוב לצבור עוד ועוד ניסיון עם הרכב. תמשיך ליהנות!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מבין את הטענה שחבל שהיא לא ידנית, גיר רובוטי כפול מצמדים נותן שליטה כמו של ידני, וב RS גם העברת הילוכים מידיות מאחורי ההגה, והעברת הילוכים יותר מהירה משל כל נהג ידני אחר, מצד שני הגיר נותן לך נוחות של אוטומט שרוצה להתפנק לך בפקקים או לתת לחברה שלא נוהגת על ידני לנהוג

פורסם

הנימוק לטובת ידני הוא לא מהירות העברת ההילוכים וודאי לא הפינוק אלא תחושת השליטה וחוויית המשתמש.

גיר ידני נותן יותר מאשר בחירה מידית של ההילוך הנכון לתנאים גם אם זה כל תפקידו על הנייר.

ומה זה הנימוק של לתת לחברה לנהוג? זה נימוק בעד אוטומטי או ידני? :rolleyes:

פורסם
כפול מצמד נותן לךחופשיות 98% מהזמן, עד שמגיעים למנתק.

תלוי באיזה תיבה מדובר. DSG תעביר הילוך מיד עם ההגעה למנתק, בעוד שה-DKG / DCT / Whatever של ב.מ.וו תשאיר אותך על המנתק - עד שתעביר הילוך בעצמך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...