Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2 דור 2 - COMFORT EX אוטמטית 5 דל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שאני בכלל שואל את זה אבל פשוט נפלה (?) לי הזדמנות לרכוש את הרכב הנ"ל בכמעט חצי מהמחירון ,יד ראשונה ולא ליסינג לשעבר! .קילומטרז 101000 אמרתי לעצמי בחיים שלא אגע יותר ברנו אבל אולי זו הזדמנות. זה רכב של קרוב משפחה ללא תאונות פשוט מאוד לחוץ למכור את הרכב כי קיבל רכב מהעבודה (ודאי,מכיר אותו) . השאלה אם לדגן הנ"ל יש אותו גיר בעייתי AL4 והאם בכלל הרכב הזה מומלץ?

פורסם

אל תתרגש מהחצי ממחירון, זה המחיר שלהן. הסיבה למחיר הזה היא המחיר הלא זול של האחזקה (טיימינג, תושבות מנוע וכו') אם מדובר בדגם שעלה על הכביש לפני ינואר 2007 תוסיף לזה גם בעיות חשמל בלתי נגמרות ומנועים שנופחים את נשמתם בדמי ימיהם. הגיר - זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי ,

מאיפה הביטחון לגבי בעיות חשמל בלתי נגמרות , ומנועים שנופחים את נשמתם ?

למען האמת , אני נוהג על EX 2004 , ואין לי שום בעיות עם הגיר או חשמל .

מגאן 2 - EX ומעלה , רכב מאובזר ומעולה בכול פרמטר .

מומלץ בחום .

פורסם

אני בעד רכישת רכב כזה.

מדובר בהרבה יתרונות - מרווח, נוח מאוד, בטיחותית מאוד, לא זללן, ביטוחים זולים.

אפשר למצוא מוסך שמכיר טוב את הדגם (אם זה באיזור המרכז, יש מספר מוסכים כאלה).

בחצי מחירון (שגם ככה נמוך מאוד) מקבלים נרבה רכב.

מקסימום, מתקנים משהו וממשיכים לנסוע.

גם אם זה שיפוץ כללי של הגיר, כיום מכוני גירים מבצעים את השיפוץ במחיר יותר ידידותי מבעבר.

המנועים אמינים מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בונבון, נגעת בנקודה רגישה: אם תיקח את האוטו ותהיה תקלה שתשבית את אשתך לצד הכביש, היא לא תחדל להזכיר לך את זה עד סוף ימיך.

עצתי לך: קנה לה מזדה או סוברו שלא מתקלקלות :-P

הבהרה: הכותב גרוש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לי יש מגאן 2 שנת 2007 (לאחר מתיחת הפנים) שעלתה על הכביש בדצמבר 2006 ככל הידוע לי המנועים מאוד אמינים,אין בעיות חשמל,יש לי את הרכב מספטמבר והדבר היחיד שקרה זה שהייתי צריך לנקות את בית המצערת בגלל לכלוך שהצטבר שם,אם האוטו הזה היה כלכך בעייתי אז לא היו לוקחים אותו כלכך הרבה לחברות הליסינג מכיוון שמה הטעם של חברת הליסינג להחזיק רכב שכל הזמן יתקלקל ויעלה הון תועפות להחזיק אותו??

מספיק עם הסטיגמות,מגאן אחרי מתיחת הפנים זה אחלה רכב במחירים שהוא נמכר ובסופו של יום ברכבים האלה זה לא משנה איזה סמל יש לך על הרכב אלא איך תחזקו אותו.

אתה אומר שאתה מכיר את הרכב ובמידה שתחזקו אותו טוב אין שום סיבה לא לקנות את הרכב הנ"ל

המשך יום טוב

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

חיזקתם לי את הבטחון האמת. השאלה היא האם ניתן להשוות אמינות של הרכב הנ"ל מול יונדאי אקסנט למשל או טויטה קורולה? אישתי רוצה סוס עבודה פשוט פחות חשוב נוחות ורכות הנסיעה?

פורסם

הבטחון שלי מגיע ממדגם לא מחמיא של מכוניות רנו מגאן וסניק בסביבתי הקרובה.

הבעיה העקרית היא שאיכות והאמינות לא אחידה - אני מכיר כאלה שלא היו להם שום בעיות, אבל עם כל אחד בלי בעיות אני מכיר שלושה עם בעיות קשות.

טויוטה קורולה או יונדאי אקסנט הן הימור בטוח יותר והרבה יותר זול לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הבטחון שלי מגיע ממדגם לא מחמיא של מכוניות רנו מגאן וסניק בסביבתי הקרובה.

הבעיה העקרית היא שאיכות והאמינות לא אחידה - אני מכיר כאלה שלא היו להם שום בעיות, אבל עם כל אחד בלי בעיות אני מכיר שלושה עם בעיות קשות.

טויוטה קורולה או יונדאי אקסנט הן הימור בטוח יותר והרבה יותר זול לאחזקה.

הבעיה היא שלפחות במקרה של טויוטה פער המחירים גבוה מידי, ולא מדובר בירידה של שנה - שנתיים במודל.

חצי מחירון של מגאן 2008 זה בערך 18-20 אלף ש"ח שמספיקים אולי לקניית קורולה 98'. לא בטוח שזה הימור יותר בטוח...

פורסם

טוב, אני קצת מבולבלת.

בחלק מהמקומות כתוב שמגאן 2 עברה מתיחת פנים בסביבות 2007 ושמאז היא יחסית אמינה,

ובמקומות אחרים כתוב שמתיחת הפנים היא רק במגאן 3, שיצאה באמת סביב 2008, אבל היא לא מעידה על רכבי מגאן 2 מאותה תקופה.

מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בעובדות?

פורסם

רנן מגאן דור 2 עברה מתיחת פנים ב 2007.

רנו מגאן דור 3 זה רכב חדש, ולא מתיחת פנים של דור 2.

דור 3 הגיע לארץ בשנת 2009. אין הרבה מגאן דור 3 בארץ.

אחרי מגאן 2 רוב המכירות היו של הפלואנס,שהיא דומה אבל לא בדיוק זהה למגאן 3 וקצת פחות מתקדמת.

פורסם

אני אנצל את השרשור לשאלה על מגאן 2 לפני מתיחת הפנים משנת 2006.

חיפשתי בכלל יונדאי גטס 2006, אבל ראיתי שאפשר למצוא ביד2 מגאן 2 משנת 2006 עם נתונים הרבה יותר טובים- ק"מ נמוך מאוד ורכב שטופל במוסך מורשה, ובמחיר נמוך יותר.

אז עדיין שווה להסתכל על יונדאי גטס 2006 עם 120K ק"מ שלא טופל במורשה, ולא על רנו מגאן 2006 עם 70K עם ספר טיפולים?

פורסם

שווה מאיזה בחינה?

במקום מגאן או גטס בכסף הזה אפשר לקנות קטנוע 125 סמ"ק 2014 או רכב פאר נוח ומרווח עם מנוע 200 כ"ס שנת 1998 נניח.

מה יותר שווה?

• תוכן חדש...