Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לחבר את המצלמה בבית של סבתא על מנת שתהיה לי אפשרות לראות מה עושה הסבתא בביתה.

אני מעדיף שתהיה לי אפשרות להיכנס לתוכנה כלשהי שתהיה מותקנת אצלי בבית ב PC ושהשידור יהיה 24X7 .

היא שוכחת לקחת כדורים בזמן ,אני רוצה שתהיה לי אפשרות להשגיח עליה מרחוק ,להתקשר ולהגיד שתיקח כדורים ושאני אראה שהיא באמת לוקחת אותם .

אני לא בטוח לגבי אופן חיבור המצלמה ומה בעצם צריך חוץ ממצלצת אבטחה ?

אם ישנן כמה אופציות בעזרתן אוכל לראות מה קורה אצל סבתא בזמן אמת, אשמח אם תוכלו לציין אותן .

אודה לעזרתכם בנדון

אני מתכנן לרכוש את כל הציוד הנדרש כבר בשבוע הקרוב

פורסם (נערך)

באיזה דגם מדובר?

כמה עולה מצלמה זו ?

אני רוצה שרמת השידור תהיה סבירה,לא מחפש שידור HD איכותי ,האם מצלמה זו יודעת לענות לדרישה זו ?

צריך להעביר אינטרנט אצל סבתא, האם מדובר בהשקעה כספית גדולה ?

היא מנויה לבזק -טלפון

ול"יס"-כבלים .

האינטרנט צפוי לשמש רק לצורך חיבור המצלמה

האם חייבים חיבור אינטרנט אצל הסבתא?

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

צריכים חיבור אינטרנט או להתעלק על שכן מבין,

לי יש בין המצלמות גם את זו למשימות מיוחדות:

http://www.provision-isr.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=348&category_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=18&lang=en

מה שטוב בה שאין שום הגדרה שצריך לעשות, היא עצמאית לגמרי, מספיק להתקין את התוכנה על הסמארטפון/טאבלט ולסרוק קוד QR שאתה מקבל איתה בקופסא ואתה מיד מחובר אליה.

יש לה חיבור אלחוטי תקן N וגם אפשרות לכבל, אפשר לשים כרטיס זכרון להקלטה וכו' וכו' וכו'...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אבדוק לגבי חבילת חיבור לאינטרנט.

אין לי בסמרטפון אפשרות לצרוב קודים

חיבור למחשב הביתי יספק אותי.

העובדה שהמצלמה היא plug & play בהחלט מעודד אותי כי אין לי ידע בנושא מצלמות אבטחה.

פורסם

מה זה לצרוב קודים?! אם יש לך סמארטפון שיכול לסרוק קוד QR אתה מסודר.

לגבי אינטרנט, יש אפילו פתרונות בצורת ראוטר סלולארי שתדחוף לו סים עם חבילת גלישה זולה שתקח מאחד החברות ואתה די מסודר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לך את הסוג הזה:

http://www.alibaba.com/product-detail/3G-IP-Home-security-infrared-720P_1664380863.html?s=p

מה שאתה צריך בעצם זה לרכוש קו מאחת החברות שמשווקות את חבילות ה'ללא הגבלה' בעיקר האינטרנט. בתשלום חודשי קבוע, לדחוף את הסים כארד למצלמה, ולהוריד אפלקציה לסמארטפון\מחשב הביתי.

סה-טו. ללא הגדרות מיוחדות וללא צורך להחזיק קו אינטרנט בבית. מה שאתה צריך זה רק שקע חשמל פנוי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

לגבי הראוטר, האם הוא נרכש בנפרד או שאפשר לקבל אותו כאשר עושים מנוי

באחת מחברות הסלולר שתספק את הגישה לאינטרנט ?

אני רוצה להתקין את המצלמה בשבוע-שבועיים הקרובים ולכן רכישה בחו"ל,לא באה בחשבון.

בשעות הבוקר באה לסבתע מטפלת והיא אחחראית על כך שסבתא תיקח את הכדורים בבוקר.

אני קונה לסבתא LCD חדשה ,אפשר לנצל עובדה זו ולהתקין על הטלוויזיה גם מצלמה .

התקנת המצלמה היתה נושא בעיתי ,בעיקר בהתנהלות שלנו מול המטפלת, כמובן שהמצלמה לא באה לעקוב אחר עבודתה של המטפלת, אנו מאוד מרוצים ממנה ואין כלל טענות.

נסביר לה שהמצלמה היא חלק אינטגרלי מהטלוויזיה וכך נמנע מצב לא נעים שיכל להיווצר.

מה שנקרה "2 ציפורים במכה אחת" :)

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
  • תוכן חדש...