Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כשאתה יוצא למלחמה ויורה בחייל זה חוקי, אז לך תירה בהם כבר עכשיו, נראה מה יגיד השופט על הרציונל הזה שלך.

יאללה, נמשיך את התרגיל בסוציופטיות, מה דעתכם על הבחור הזה? הכל תקין, כן?

למה דובר צהל אומר שמעשיו

"המקרה חמור ואינו תואם את ערכי צה"ל"?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406805,00.html

ומה עם החייל הזה?

צדיק,צדיק,צדיק!!!

מה אני רוצה ממנו? הרי הוא רק בעט לו בראש עם נעל צבאית, לא דרך עליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשיטתך מותר לי להרוג בהרעלה ראשונית ומשנית מזיקים (חולדות ועכברים ) ושאינם מזיקים

אבל אסור לי להרוג אותם במכה אחת שתגרום מוות מהיר ?

ואם תפסתי אותם יש לך כתובת היכן כדאי לשחרר ? (הכתובת של חנין זועבי לא נחשבת ... :lol: )

להזכירך לא כולם גרים בכפר...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
האם זה ברור לך שאותו אדם שדורך על חולדה למוות זה בדיוק אותו אדם שכשתעיר לו על חניה, ידקור אותך?

נו, באמת. לא נסחפת בכלל.

מילא היית אומר - מי שנהנה לענות עכבר, יוכל גם לפגוע באדם בלי בעיה - זה מתקבל על הדעת. אבל כל אדם רגיל הורג עכבר או חולדה כדבר של מה בכך, אבל לא כל אדם דוקר אדם אחר.

ובכלל, אני לא חושב שהשוואה בין אדם לחיה היא דבר טוב ונכון. הרי יש גם כאלו שאומרים שאכילת פרה אינה שונה מאכילת אדם; גם זו לדעתי שטות גמורה.

דני

פורסם
כל אדם רגיל הורג עכבר או חולדה כדבר של מה בכך

תבדוק את עצמך ואת סביבתך, אתה טועה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה , אני דרכתי על עכבר,

ואני יכול להעיד על עצמי שפעם אחרונה שהלכתי מכות עם משהו היה אי שם בשנות העשרה שלי לפני למעלה משלושים שנה.

והעירו לי על חניה , וגם השכנים באו פעם לבקש שלא ארעיש , אמרתי סליחה שהפרעתי (למרות שעבדתי לא בשעות המנוחה ) והפסקתי .

ועדיין לא ענית האם עדיף להרעיל הרעלה ראשונית ומשנית במקום הריגה במקום .

פורסם
תבדוק את עצמך ואת סביבתך, אתה טועה!

באגירה, עם חשיבה כמו שלך צריך לעצור את כל המושבניקים, הקיבוצניקים ובעלי משק/חקלאים. שם הרג מזיקים (גם יונקים, אפילו נימיות) זה עניין שבשגרה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה לתפוס את העכבר באיזשהו כלי ולשחרר אותו לחופשי, רחוק מהבית.

פשוט מיותר ואם מותר להיות בוטה קצת, אז גם עלוב.

פורסם

הבחור כתב שלא הוא הציב את המלכודת, והוא פשוט היה במשרד בשעות המאוחרות כשהעכבר נלכד.

אכן מלכודות מיותרות, וכמו שציין בגירה, בקרוב לא חוקיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יניב, הזוחלים אצלך בחנות אוכלים בפלות לימון או שוקו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודע אם כבר כתבו - אבל הדרך הכי פשוטה לשחרר עכבר ממלכודת דבק היא לשפוך עליו שמן לבישול /קנולה / שמן זית. תוך דקה הוא משחרר עצמו לחופשי בכוחות עצמו.

כמובן שיותר טוב להשתמש במלכודת כלוב מלכתחילה

פורסם

על נמלה דורכים בלי כוונה, סבבה

יתושים מועכים על הקיר, טוב לא נתחיל להראות להם את הדרך החוצה שמא יכנסו עוד, אז סבבה?

אבל גו'ק מה הוא עשה? מה בגלל שהוא מכוער? אז אולי נרסס בגז עצבים את כל האנשים המכוערים?

אה כי גו'ק מזיק ומתרבה? גם בני אדם מזיקים ומתרבים...

בקיצור לא הורגים (או לפחות נמנעים) חיות, זוחלים, חרקים או כל מכוער אחר אלא אם כן הוא סיכן את חייכם באותו הרגע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגיד על הדבר השחור שהסתובב לפני כמה מאות שנים באירופה וחיסל כמעט שליש מהאוכלוסיה שמעת ?

אתה יודע מי הפיץ אותו ?

רמז , לא היהודים כמו שהרבה אנטישמים טוענים , אלא חולדות .

כעת , אם אני רואה חולדה בבית , להשאיר ? להביא אליך הביתה ?

או שמותר לי להרוג לפני שתגענה מחלות לבני הבית ?

פורסם

והחולדות היו שם בגלל...?

הרגלי היגיינה לקויים כמיטב מסורת ימי הביניים, פרי ידיהם של בני האדם, אולי?

איפה שהייתה היגיינה בסיסית, לא היה דֶבֶר. דווקא פה היהודים יצאו עם ידם על העליונה,

בגלל ששמרו על נטילת ידיים ושאר מצוות המשפיעות באופן הכי פשוט בעולם על ההיגיינה.

(לא אגיד דבר לפותח השרשור מכיוון שזה מצב שנכפה עליו ואין שופטים אדם בתנאי לחץ. בפעם הבאה הוא בוודאי ינהג אחרת).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לכול סוג יש בעל חיים תבונה רגשות וכמו כולם אחד היצרים הכי חזקים שלהם זה הרצון לחיות ובזה האדם בכלל לא שונה מהחיה כי ברגע האמת האינסטינקטים הבסיסיים נכנסים לפעולה לכן על סף מוות האדם לא שונה בכלום מבעל חיים וזה סבל שפשוט לא הגיוני לגרום למישהו או משהו.

בכול הנושא של מפגעים שבעל החיים יוצר זה עדיין לא מצדיק רצח אז מה אם הוא הורס לך ארונות מטבח או מחרבן לך בכמה פינות על זה אתה לוקח לו את הדבר היחיד שיש לו וזאת הזכות לחיות?? סליחה אבל מחשבה כזאת היא אגואיסטית ושפלה.

ואל תשכחו שהמפגע הכי גדול בעולם הזה זה בני האדם יצורים שמשמידים כול דבר בדרכם מתוך תעוות בצע ו"קדמה" ללא רחמים ואם לא הזיהום שאנו יוצרים אז העולם היה שורד הרבה יותר ללא סבל מיותר.

פורסם

טוב, בתור פות״ש ונשוא צדדי אמנם בדיון אני מתכבד להגיש הצעת סיכום:

הדיון העיקרי הוא בכלל האם יש לאדם זכות להרוג חיה או לא. אני מתעלם כמובן מהריגה אכזרית לשם הריגה - גם אם באגירה קצת נסחף מדי ברור שזה מעיד על אישיות מושחתת וחסרת כל רגש וכו וכו. (אפילו הפות״ש שזכה פה לגינויים קשים חיפש בסה״כ דרך להקל על סבלו של העכבר, במקום לזרוק לפח ולשכוח ממנו. את המלכודת לא הצבתי, כזכור).

אפשר לטעון שכל בעלי החיים שווים, והאדם הוא בסה״כ יצור קצת יותר מפותח. זה אומר שאסור לרסס, אסור להדביר, וגם אם יש סכנה בריאותית- תעבור דירה. שלא לדבר בכלל על אכילת בע״ח. אין לך שום זכות ושום עליונות על בע״ח אחר, ואני לא רואה הבדל בין כלב לבין יתוש.

אני חושב שבסופו של דבר יש הבדל מהותי בין האדם לבין בע״ח, ובמידה ויש ניגוד אינטרסים האינטרס האנושי גובר. לכן, כשעכבר מפריע לי אני אנסה ללכוד אותו, כשיתוש מפריע לי אני ארסס, ולפעמים אני אוכל בעלי חיים. כאמור בהודעה הראשונה, צריך למצוא את הדרך לעשות זאת בצורה שתגרום הכי פחות סבל לבע״ח.

נ.ב. קצת קשה לי להסביר בלי להיזקק להיבט הדתי-אמוני שבעניין, אבל ניסיתי. 

• תוכן חדש...