Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, אפשר להיכנס פה לדיון הפילוסופי הזה של המוסריות בהריגת חיה לתועלת האדם, אני יכול לכתוב את דעתי אם זה נורא מסקרן אותך.

אבל אענה לך בצורה יותר פשוטה: לא אני שמתי את המלכודת אלא מי שאייש את המשרד בשעות היום (זה לא בית, לכן אין לי k300 או מסיר שומנים...). אחרי שנתפס העכבר חיפשתי את הדרך הפחות מכאיבה להרוג אותו. בכל הכבוד, אני לא חושב שאני ראוי למחמאות שלך. 

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשים חיה מתחת גלגל רכב ולדרוס אותה?

צודק, הרבה כבוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לא ביקשתי כבוד. (קצת סגנון עברי: הביטוי ״בכל הכבוד״ משמעו שהדברים נאמרים מתוך כבוד לשומע)

אפשר בהחלט להתווכח אם היה צריך לצוד אותו ובאיזו צורה, אבל במצב הנתון לא ראיתי דרך פחות אכזרית, וחיפשתי כפי שראית.

אגב, לאחרונה ביקר בביתי רב נדל ארסי, אתה זה שזיהית אותו עבורי. איך לדעתך הייתי צריך לנהוג בו? לא הזדעזעת לשמוע שהרגתי גם אותו. 

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם

באגירה מה ציפית שהוא יעשה?

ישחרר אותו מהמלכודת ויגדל אותו בבית כמו ברטטוי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מזל שפה פורום של כלי רכב, לכן הוא שם את העכבר תחת גלגלי משאית.

תארו לעצמכם שהיינו פורום של חובבי מטוסים...הוא היה שם את העכבר תחת גלגלי קרנף (הרקולס).

כנראה שהכי הומני וטבעי היה לצ'פר את החתול של השכן.

פורסם

ראיתי בפורום השכן (עכברים ומה שבינהם) בדיוק אחד שאל:

איך להרוג את גוליבר הכי מהר? מסתובב לי פה בבית כמעת דרך עלי!!

זוגתו דווקא חמודה, רואה אותי וישר קופצת על כיסא ועושה קולות של התרגשות :oops:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנראה שהכי הומני וטבעי היה לצ'פר את החתול של השכן.

פעם ראיתי בטבריה חתול מסתובב עם צלחת דבק כזאת מודבקת לו לפנים,כנראה ניסה לאכול את העכבר המודבק ונדבק בעצמו לצלחת.

אז לא רעיון כל כך טוב...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

bagira - סתם מתוך סקרנות, איך אתה היית פועל אם היו לך עכבר או שניים מסתובבים בבית?

קח בחשבון שעכבר בבית = הרס של ארונות,רהיטים צינורות ביוב וכו' + ריח לא טוב מהצרכים שהם עושים לך מתחת לארונות לרוב במקומות שכמעט בלתי אפשרי להגיע + כמו שציינו זאת חיה שיכולה להעביר מחלות לבני אדם.

יש לציין שאם אתה חי עם אשה (למרות שיש גם גברים ) היא כנראה תפחד ללכת בבית שלא יפתיע אותה עכשיו.

מה הפתרון שלך?

פורסם

אני מנחש שהתגובה של בגירה תהיה בסגנון של שימוש במלכודת כלוב ולא דבק, ואחרי תפיסה של העכבר, שחרורו מספר קילומטרים מהבית בשטח פתוח כלשהו.

אבל זה רק ניחוש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

1. יש מלכודות הומניות שלא פוגעות בעכבר, סוגרות עליו דלת והוא סגור במין קופסאת פח שכזו, בדרך לעבודה משחררים אותו.

mouse4.jpg

2. אם כבר בחרת במלכודת הכי לא הומנית שיש, קצת אצטון ( תראה לי בית עם אשה בלי אצטון) והעכבר משוחרר לדרכו באזור מרוחק (בדרך לעבודה, כן? כי הרי הוא לא יבזבז 4 מ"ל דלק בשביל לנסוע במיוחד).

אבל בתרבות אגרסיבית וחסרת רגישות כמו שלנו, "שייZדין העכבר!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלכודת כלוב, ורק היא.

וזה בא ממישהו שנדבק בעצמו למלכודת דבק האכזרית הזו :oops:

עם מלכודת כלוב אתה יכול לשחרר את החיה הרחק מביתך (יש לך זכות להרחיקה מביתך, איזו זכות או טעם יש להרוג אותה?).

אם בכ"ז החלטת להרוג, אז פטיש בראש או עריפת ראש, הכי מהיר הכי פחות סבל לחיה. אם אינך מסוגל לזה, אל תהרוג.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בחיי שאני לא מבין את האנשים פה. תגידו, העכבר הוא חבר שלכם? אם כן - אז תנו לו לחיות בשקט ותפסיקו לנסות ללכוד אותו.

לא חבר שלכם? אז תפסיקו לדמיין שתהרגו אותו בצורה "נחמדה".

אני בכלל בעד המלכודת הביולוגית הטבעית הנפוצה, הידועה גם בשם "חתול". כל מי שראה חתול הורג עכבר (או כל חיה אחרת) יודע שהומאני זה בהחלט לא. אז מה? עכשיו נעשה סדרת חינוך לכל החתולים לפי ההשקפה הפוליטית שעכשיו באפנה?

אולי נעשה גם פינת ליטוף לג'וקים? לי זה נראה פשוט מגוחך.

זה כמו הרעיונות של ליסנקו.

דני

נ.ב. גם לי כבר יצא ללכוד עכבר במלכודת פח, ולשחרר אותו במרחק מהבית, ואפילו בלי להעליב אותו, אבל לא צריך לעשות מזה תורה שלמה.

פורסם

אוקי אז כנראה שלא ציינתי את זה בהודעה שלי אבל אני כן תומך במלכודת כלוב ורק בזה אני משתמש כי היא הכי נוחה והכי יעילה.

ברגע שהעכבר נכנס לשם הוא נכנס לדלי מים, אני לא מתכוון לפתוח חוות עכברים אי שם איפשהו.

כמו שאני לא תופס ג'וקים כדי לשחרר אותם בבית של מישהו אחר או לתפוס יתושים\זבובים כדי לשחרר אותם.

עכבר = מטרד תברואתי.

פורסם

באגירה - פיני הורג את העכבר ואני נותן אותו לאחד הנחשים שלי שיאכל, אני יותר הומני ממנו?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...