Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני מניח שמכת פטיש לא באה בחשבון?

לא תזיק מנה נדיבה של גז עצבים (K300 ודומיו).

רק אל תשכח:

phpSxSfBE.jpg

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

זרוק לפח וגמרנו. אם קשה לך עם זה אז תטביע אותו במסיר שומנים, זה אמור להיות זריז (אבל גם אכזרי) יותר ממים.

פורסם

להטביע בדלי מים זה הליך די מהיר. כדקה אם לא פחות. רק שים לב שיש משקל שמטביע אותו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לשים בפח זה הכי גרוע, שהוא יסבול עד שחתול יתעורר מרעב? כבר עדיף מכת פטיש אבל אני לא אעמוד בזה. אני מבין שמים זה הפתרון היחיד? אין לי מסיר שומנים זה גם נראה לי אכזרי יותר ולא יותר מהיר.

פורסם

כנראה שאין לך ברירה אחרת. לא שעולה לי בראש כרגע. ממילא כל דקה במלכודת זה סבל עבורו (אני מניח שהוא נושך את עצמו בכדי להשתחרר).

פורסם

טוב, בצער רב וביגון קודר: ראיתי משאית שעמדה לצאת ופשוט הנחתי אותו מתחת לגלגל. קפלתי את המלכודת שלא תדבק לגלגל וחטפתי נשיכה קטנה באצבע אבל נראה לי שזה היה הכי נכון. אחרי שניה הוא כבר לא הרגיש כלום ותודו שעל זה לא חשבתם... 

פורסם

להבא- תשתמש במלכודת כלוב, לא דבק.

לגבי הנשיכה מהעכבר- נשיכה של ממש או רק צביטה ללא סימנים? אני מקווה שעשית חיטוי כלשהו למקום שכן עכברים לא בדיוק נחשבים לחיה סטרילית, ואפילו די נגועת חיידקים למיניהם.

פורסם (נערך)

מאוחר מדי ...

אבל יש מחלות קטלניות שמועברות מעכברים.

עליך לגשת לרופא ואולי להתייעץ עם זיהומולוג לגבי צורך/אפשרות של טיפול מונע (אנטיביוטיקה).

בכל מקרה כרגע עליך לשטוף טוב את מקום הנשיכה עם מים זורמים וסבון.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

לאלו שבקטע ההומני -

מה שכן, מומלץ לשחרר במרחק של כמה קילומטרים טובים מהבית (רלוונטי יותר עבור חולדות), אחרת הוא פשוט יחזור.

פורסם

פורסם

צביטה קטנה ולא רצינית, אני כבר לא זוכר באיזו אצבע. ניגשתי לשטוף מיד כי זה מגעיל, בעוונותיי הרבים אני לא טיפוס שמוטרד במיוחד בענייני בריאות (tanga, באמת שהצחקת אותי...)

פורסם

בטח גם לא טיפוס שמוטרד מרצח חיות.

גם לכידה אכזרית (ומאוד בקרוב לא חוקית) וגם פשוט רצח של העכבר מתחת גלגל משאית.

סליחה שאני אומר את זה, אבל תתביש לך, גועל נפש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...