Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2014 או מאזדה 3 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לפי דעתכם עדיך משני הדגמים הנ״ל?

מעוניין לקנות חדש מהחברה, שניהם באותו מחיר פחות או יותר.

מבחינת אבזור, איכות, חווית נהיגה וירידת ערך וכו׳

תודה רבה

פורסם

אני בחרתי בקורולה. הסיבות העיקריות הן צפיפות במזדה, גג נמוך (הרגיש לי כאילו אני נתקע בגג עם הראש - זה תלוי בגובה שלך ובנתונים אינדיבידואליים), ותא מטען קטן במזדה.

אישית, גם לא אהבתי את השליטה על מערכת המולטימדיה במזדה, אבל גם של טויוטה לא משהו.

שתיהן מציפות את הליסינג ולכן יהיה קשה למכרו בעתיד, ואם מזדה אז בעיני רק מנוע ה2.0.

בהצלחה!!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לקניה? אף אחת מהן. מכונית משפחתית סדאן 1,600 סמ״ק חדשה זאת בחירה מיושנת ולא נכונה בשוק הרכב המודרני. אתה תקוע בשנת 1988, עם הראש בסובארו DL. תתקדם...

בתקציב של 130 אלף ₪ אפשר לקנות היום ג׳יפון קטן עם ג׳יפ-פוזה או סטיישן סופר חסכונית כמו מגאן דיזל / אוריס היברידית. בפחות כסף אפשר לקנות מיקרו-וואן חסכוני ומרווח כמו הספייס ורסו שמעולה למי שנוסע בעיקר בעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה תקוע בשנת 1988, עם הראש בסובארו DL. תתקדם...

הלוואי והרבה מעם ישראל היו מבינים את מה שאתה אומר. יש כ"כ הרבה מכוניות לבחור, וכל אחד בוחר להיות מקובע במקום לרכוש רכב בראש פתוח (בתקציב הזה אני למשל הייתי קונה לאון 1.2TSI ידנית או טויוטה אוריס ;) ) .

פורסם

לא מזמן נסעתי בקורולה החדשה והמושבים הקדמיים היו לא נוחים עם תחושה של צפיפות. בנוסף האוטו לא סוחב בעלייה.

לא הייתי על מאזדה 3 ולכן אין תגובה פה.

פורסם
לא מזמן נסעתי בקורולה החדשה והמושבים הקדמיים היו לא נוחים עם תחושה של צפיפות. בנוסף האוטו לא סוחב בעלייה.

לא הייתי על מאזדה 3 ולכן אין תגובה פה.

WOW. זה כל כך רחוק מהמצב האמיתי, שפשוט אין לי דרך להגיב לשטות שכתבת, מעבר ל:הבה הצטרף אלי כשאני עולה לכרמל ביום שלישי הבא.

פורסם (נערך)
הלוואי והרבה מעם ישראל היו מבינים את מה שאתה אומר. יש כ"כ הרבה מכוניות לבחור, וכל אחד בוחר להיות מקובע במקום לרכוש רכב בראש פתוח (בתקציב הזה אני למשל הייתי קונה לאון 1.2TSI ידנית או טויוטה אוריס ;) ) .

יש באמת הרבה אפשרויות, אבל:

א. לא נראה שהוא מעוניין בידנית, ואני בספק אם היית קונה DSG7 עם אחריות לשנתיים.

ב. האוריס צפופה מאחור, ופחות משפחתית מהקורולה, אבל אין ספק שהיא מוצלחת למטרתה.

ג. ג'יפונים look alike וכל מיני דברים אחרים, הם אפשרות לא רעה באמת, אבל השאלה היתה מאוד מצומצמת - אולי כי זה מה שפות"ש קונה/מקבל בליסינג?

המגאן סטיישן באמת מוצלחת, אבל קצת "נגמר לה האוויר" בגלל שהיא דיזל. כלומר, היא סוחבת בסדר כי זה דיזל - אבל לטעמי לא מספיק. בנוסף, הדיזל שלהם אחרי כמה חודשים מרגיש כבר פחות נעים (לפחות ברכבי המבחן), וצריך ממש לדחוק בו.

היבריד? אפשרות לא רעה. מצמצמת מאוד את תא המטען (לא ראיתי את של האוריס, אז אם לגביה אני טועה אני מתנצל מראש), ומוסיפה עיין שלישית ;-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
WOW. זה כל כך רחוק מהמצב האמיתי, שפשוט אין לי דרך להגיב לשטות שכתבת, מעבר ל:הבה הצטרף אלי כשאני עולה לכרמל ביום שלישי הבא.

מה לא נכון בדיוק, שהיה לי לא נוח וצפוף? שעליתי מים המלח לכיוון ירושלים -3 אנשים עם מיזוג והאוטו לא סחב טוב?

• תוכן חדש...