Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד-גודל 17 ומעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מיותר ותכלס אני תומך בדעתו של dny בהודעה #7.

אין סיבה מיוחדת לדעתי לרוץ עם התקציב כלפי מעלה.

אני כבר 3 שנים עובד עם מחשב טושיבה (אומנם 14") עם דור שני של i3, זכרון 4GB וכרטיס גרפי מובנה של אינטל ומריץ בקלות את כל מה שציינת בהודעה הראשונה ואפילו קצת מעבר.

במחשבי "17 יש בדר"כ הרבה מקום בפנים כך שניתן לשדרג גם מחשב ותיק עם SSD וזכרון נוסף, שלא לדבר על החלפת קרביים מוחלטת.

משום מה מחשבים בעלי מסכי FHD מקפיצים את המחיר לגזרת ה-4K, מניח שאפשר להתנחם ברזולוציית 1600X900 או למצוא מחשב ישן יותר ולשדרג אותו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם יש מניעה מחברה מסויימת? מחלות נפוצות או סתם אחריות של יבואן בזיוני?

או שלא ממש משנה החברה כל עוד המפרט טוב?

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

בגדול ומנסיון עם דל, לנובו ואסוס, לדל יש את השירות הטוב ביותר.

אסוס יכולים להתחרות יפה מאוד עם צ'מפיון בכל הקשור לתודעת השירות. מספיק לכתוב בגוגל "אסוס אחריות" בכדי להבין עד כמה אוהבים אותם.

לנובו- אחריות סבירה.

HP- פעם היו גרועים בשירות, אך לאחרונה דווקא יצא לי לשמוע על שיפור ניכר בנושא מתוך רצון אמיתי לשפר את התדמית בנושא.

בגדול, זה לא נכון לבחור רק על פי המפרט עצמו. יש עוד נקודות חשובות שיכולות להשפיע הרבה על איכות המוצר (בנוחות, אמינות ומחיר):

1. כיום זה פחות נפוץ, אך פעם היו מחשבים גרועים מבחינת תכנון מערכת הקירור, דבר שגרם לכך שלא היה נוח להשתמש במחשב בגלל מקלדת חמה, או שחם מדי על הברכיים, וכדו'.

2. חומרים: משפיעים על עמידות המחשב ואף על יכולת הקירור שלו.

3. מקלדת: אם השימוש הולך לכלול יחסית הרבה הקלדה- חשוב להתנסות ו/או לפחות לקרוא את הביקורות על הנוחות של המקלדת. לא תאמין כמה הבדל יכול להיות בנושא, לטוב ולרע.

4. מסך: מעבר לנושא הרזולציה שמשפיע על המחיר, יש את העניין של סוג המסך (מט, מבריק, פאנל IPS, וכדו').

5. חיבורים ומיקומם- הכי אידאלי לדעתי זה שיהיו כמה יציאות מאחור, כדי שלא יפריעו לצידי המחשב.

6. ועוד...

בקיצור- מפרט זה לא הכל, וזה כמו בתחום הרכב: יש לך מנוע וגיר, ויש לך את הרכב עצמו, וראה זאת בקבוצת VAG, למשל.

אני אישית מציע מנסיון טוב וחיובי בעיקר- לשים דגש על Dell. אבל לא שולל חלופות.

כמו כן, ואם זה לא קשה לך- הייתי משקיע והולך על רזולוציית מסך של 1080P, שכן בגודל מסך כזה, לדעתי, זה נדרש וצריך להיות הסטנדרט.

עריכה: טיפ טוב שיעזור לך בהחלטה ובכיוונים- תריץ את שם הדגם בגוגל, וחפש סקירות (review) באנגלית. לא חסרות סקירות כאלו, אך חשוב להשוותן ביחס לדגמים אחרים כדי לקבל פורפורציות ואינדיקציה לכדאיות ביחס לחלופות שהשוק מציע (שכן לא מעט מחשבים ברמת המחירים הזו מקבלים ציונים סבירים ולא יותר).

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אחלה הסבר,תודה רבה.

יש עוד הצעות?

איפה נעלם ארז מלך המחשבים?:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ארז, אם אני לא טועה, מתמחה בנייחים ובמפרטים שלהם, ופחות בניידים (עולמות דיי שונים מבחינת הדגשים ששמים על המפרטים).

פורסם

הצעה שלי - תקנה לאפטופ 13-15 ומסך יד שנייה 19-22 בכמה מאות בודדות של שקלים.

גם תקבל מחשב הרבה יותר טוב ועם חומרה עדכנית יותר (ומסך מגע) וזמן חיי בטרייה ארוך יותר, וגם תוכל לחבר אותו ללא בעיה למסך שיהיה קבוע בעמדת עבודה שלך (ואפילו לעבוד עם מתקן יעודי אשר דואג שכל החיבורים יהיו מחוברים כל הזמן וצריך בעצם רק להניח את הלפטופ עליו).

לאפטופ 17" הוא לא פרקטי, כבד ולא נוח אפילו לישיבה על הספה בסלון, ותרוויח ניידות למקרה שתרצה לצאת מידי פעם מהבית עם הלפטופ - מה שבטוח לא ריאלי עם לאפטופ 17"

פורסם (נערך)

אסוס יכולים להתחרות יפה מאוד עם צ'מפיון בכל הקשור לתודעת השירות. מספיק לכתוב בגוגל "אסוס אחריות" בכדי להבין עד כמה אוהבים אותם.

יש לי זנבוק כבר שנה וחצי. כשקניתי אותו השירות היה דרך מעבדות DELL (שכחתי את השם) ובאמת השירות היה על הפנים.

השבוע הכנסתי אותו לתיקון, פתחתי קריאה באתר של סרב-פרו, יום אחרי כבר באו לאסוף ממני את המחשב. תוך פחות משבוע המחשב חזר אלי כאשר החליפו את ה SSD, לוח אם והמסך. (המסך היה מעוקם בפינה עקב זה שהמחשב נפל ממני, ממש לא מובן מאליו שהם החליפו את המסך על חשבונם ועוד מבלי שביקשתי).

מסקנה I: כנראה שהם משתפרים מבחינת השירות.

מסקנה II: לקנות מחשב עם אחריות ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

+1 לtomz, וכל מילה נוספת מיותרת.

מחשב קטן יחסית, 13.3-14 אינץ', עם סט מקלדת+ עכבר אלחוטי ומסך חיצוני על השולחן לצורך התחברות קלה ומהירה.

מנסיון של מכרים שקנו מחשב 17" וששאלו אותי לפני, ולמרות שאמרתי להם שעדיף 15.6" ומטה קנו בכל זאת 17", הודו לאחר מעשה שזה באמת לא נוח לשים מחשב כזה גדול על הברכיים- מעבר לנושא המשקל הוא פשוט מסורבל מדי (בולט הרבה יחסית מכל הצדדים).

לאינפיניטי:

אני באמת מקווה שהם אכן משתפרים, שכן יש להם ניידים טובים בסה"כ. אך מעיון קצר בגוגל מתקבלת התמונה הבאה:

https://www.facebook.com/AsusIsrael?filter=2

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486984,00.html

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000902417

וזה מה שמתקבל העמוד הראשון של תוצאות החיפוש של המילים "אסוס אחריות/ אסוס שירות".

מנגד, בלנובו/ דל/ סמסונג אין כאלה תוצאות שחורות בדף הראשון.

לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl

פורסם

חברים אין מקום למחשב נייח או למסך אפילו.

השימוש העיקרי יהיה בסלון(יש מסך SMART 47 של LG ).

מחר אקפוץ לחנות שמחזיקה לפטופים להתרשמות ואולי הצליח לשכנע אותה לקחת 15.

פורסם

אז היום קפצתי לאופיס דיפו להמחיש לאמי את גודל המסכים והיא הסכימה על 15.6.

נכנסתי לזאפ ויש המון דגמים.האם כדאי להשקיע במסך מגע? האם בעתיד זה יהווה בעיה אם אין מסך מגע?

מבולבל לגמרי.:-(

כל הדף הראישון בזאפ מלא בניידים עם מעבדי I3 במחירים של 2000 +-,איך לבחור?:|

פורסם

יש מבחר לא קטן כלל, זה נכון.

מגע- קשה לי לומר אם זה שווה משהו/ נחוץ או משהו כזה. אני מכיר אנשים שאשכרה לא נוגעים במסך המגע שיש להם גם עם windows 8, ומנגד אני מכיר אנשים שהתמכרו לזה.

מה שכן- במידה והמחשב עם windows 7, בהחלט לא יקרה כלום אם זה יהיה מסך רגיל.

אם זה windows 8, אז גודל מימוש הפוטנציאל בווינדוס 8 יהיה טוב יותר בשילוב המגע (או במילים אחרות- אם הולכים על מגע- אז ללכת על ווינדוס 8).

אתה מחפש עם רשיון או שאפשר להציע ללא מע' הפעלה (להתקנה עצמית)?

אחרי שתחליט על סוג המסך, יהיה יותר קל. המבחר פשוט עצום, אז צריך לסנן איכשהו.

פרמטרים לסינון:

סוג המסך (מגע/ לא מגע, מבריק/ מט, רזולוציה).

מחיר (כמה רצוי, ועד כמה אפשר לחרוג).

מע' הפעלה (עם/ בלי, win7 או win8).

פורסם

התקציב הוא עד 3 אלף פלוס כמה מאות.

מעדיף כבר עם ווינדוס למרות שבלי גם אסתדר.

אין לי מושג לגבי סוגי המסכים,אלך עם המלצותכם!

פורסם

כמו שאמרתי כבר, לדעתי אתה משלם בערך 1000 ש"ח יותר מדי.

בשימוש יומיומי SSD משפר ביצועים באופן משמעותי, הרבה יותר ממעבד חזק יותר או תוספת זיכרון. עד כדי כך שמחשב איטי עם SSD בדרך כלל יגיב הרבה יותר מהר ממחשב חזק עם דיסק רגיל.

במקומך הייתי קונה מחשב זול ופשוט, ומוסיף לו SSD. כל תוספת אחרת מיותרת מבחינתך, ואפילו מזיקה, כי תוספת תחכום מורידה אמינות, וגם - בדרך כלל - מקצרת את הזמן שבו המחשב יפעל עד להתרוקנות הסוללה.

דני

• תוכן חדש...