Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד-גודל 17 ומעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר דבר פשוט: היום הסף הנמוך הוא מספיק גבוה, כך שבשביל הדברים שהזכרת, בעצם (כמעט) כל מחשב מספיק.

לכן, אני במקומך הייתי מחליט קודם כל איזה גודל מסך, ואח"כ מחפש בחנויות זולות (KSP ואייבורי למשל) מחשב זול שנראה סביר, עם אפשרות לדיסק SSD. אם אתה סגור על גודל של 15.6, אז יש:

מחשב זול ופשוט שעולה 1375 ש"ח.

מתאם לדיסק SSD שעולה 24 ש"ח.

כונן SSD שעולה 313 ש"ח.

סה"כ - 1712 ש"ח, ותקבל מחשב שעולה ומגיב מהר, יכול להראות סרטים בקלות, וגם שקט ומחזיק הרבה זמן.

דני

נ.ב. שים לב שהמחשב בא ללא מערכת הפעלה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי כבר הגודל הוא 15.6.

לא רוצה להתעסק עם הרכבות,רוצה מחשב מוכן,

במחיר של החבילה שהצעת בתוספת ווינדוס מגיעים לאלפיים שקלים עבור מחשב של לנובו עם מעבד של AMD,כאשר בתוספת של כמה מאות מקבלים מחשבים DELL עם מעבד I5.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

הי, אני פה, יותר עסוק בעבודה ובתינוקת קטנה ופחות זמן לנבור בפורום כבעבר, אך תמיד זמין בה"פ - אפשר גם להפנות בהודעה לשרשור ספציפי.

תאמינו או לא אני גם מתמצא "מעט" בניידים :), אני מנסה לעקוב אחרי השרשור ומבין שהוחלט לבסוף על 15.6 בתקציב של 3-3.5K.

אני חושב שלשימושים של אמך כפי שציינת אפשר למצוא דגם נחמד גם בתקציב זול יותר.

לגבי מה שאמרו פה לגבי האחריות זה צריך להיות חשוב אבל לא מה שישבור את העסקה במידה ויש דגם שנראה לך.

לגבי עניין הטאצ', לי באופן אישי זה מיותר אבל אני לא המשתמש הרגיל.

לגבי הוינדוס 8/7, אני ממליץ בחום על 8, או יותר נכון על 8.1, מערכת טובה יותר/מהירה יותר ויציבה יותר מ7, אני נתקל בהתנגדות מפגרת (pardon my french), כן כן, מפגרת לגבי חלונות 8 מאנשים שפשוט נגררים אחרי עדר הדעות הקדומות שבדר"כ מסתכמות ב"פחות טוב" / "לא נוח" / "אין כפתור התחל" ועוד הערות מטומטמות כאלה מבלי בכלל לדעת מה יתרונותיה ושניתן באמצעות אפשרויות מובנות בחלונות 8 לגרום לה להראות יותר קרוב לחלונות 7 המוכר.

לגבי מחשבים מחודשים וכו', כל עוד רושמים את המפרט המדוייק ומציינים בדיוק את תקופת האחריות ומי המעבדה אשר נותנת את השרות לאחר כל פרק זמן (יש מקרים שהאחריות בכלל לא אצל מעבדות היצרן אלא במעבדה פרטית וכו') אז לא נורא ולעיתים יש גם מציאות מעולות, אבל כאשר מסתירים ממני מידע כזה כמו בלינק האחרון שרשמת אני מתעצבן, אני לא יודע אפילו אם זה מעבד I5 דור שני/שלישי/רביעי, והמחשב עם שנה אחריות.

דגם שאני חושב שיכול להיות נחמד לשימושים של אמך ויחזיק גם יותר מיומיים זה: Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774

מפרט נחמד, מעבד i5 דור רביעי, 8 גיגה זכרון, 1 טרה דיסק (יש גם דגם עם 500 אם לא צריך הרבה), מקלדת נומרית (למי שחשוב), חלונות 8 אשר עולה ועובדת זריז גם עם דיסקים רגילים ולא SSD (מקסימום תחליף לה בעתיד שהמחירים ירדו), אחריות 3 שנים במעבדות DELL וכו' וכו' וכל זה בפחות מ3000 ש"ח.

יש גם עוד דגמים שאפשר להציע של HP/ASUS/LENOVO ועוד אבל אני חושב שזה יכול להיות פתרון נחמד, גם מנסיון של עבודה איתו המקלדת די נוחה, הטאצ' עובד טוב עם הgestures למי שזה מעניין ומגיע גם דיסק שחזור עם המחשב - מה שלא מגיע ברוב דגמי הניידים כיום.

my two cents,

אם אתה רוצה עוד הצעות או יש שאלות אני זמין.

עריכה אחרונה על ידי TheWolf

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבסוף נרכש Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7773 בהמלצתו של ארז.

אין לי רשמים מיוחדים ממנו,חוץ מזה שווינדוס 8 אחרי כמה ימים כבר לא כזה מסובך.:lol:

בסה"כ אמא מאוד מרוצה וזה מה שחשוב.

שוב תודה לכל העוזרים!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...