Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

שנתיים וחצי החזקתי במאזדה לנטיס שנת 96, שכעט מוצעת למכירה, ובממוצע שילמתי עליה כ 2000ש"ח לחודש כלל הכל (מוסכים, דלק, ביטוח).

אני כבר לא נהג חדש ולא נהג צעיר. אני רוצה להשתדרג.

חשבתי ללכת שוב על רכב ישן סביבות שנת 2000-2002 אבל הרבה אנשים אומרים לי שזו שוב תיהיה טעות שיהיה יקר להחזיקה.

אמרו לי שיש כל מיני אפשרויות כגון רכב יד2 עם 0ק"מ, רכבים מליסינג, ליסינג פרטי וכדומה.

רציתי לבקשה מכם, חברי הפורום, לשפוך קצת אור על הנושא הזה, שלא נידון רבות בפורום.

אילו עוד אפשריות עומדות בפני לרכישת רכב חדש אך לא חדש (אני לא בהכרח רוצה רכב 2014, אבל אני כן רוצה רכב חדש יחסית כגון 2010+).

הסכום הוא מבערך 20-30אש"ח שאני יכול להוציא מיידית + אם יש צורך לשלם תשלום חודשי.

אני רוצה רכב קטן, עדיפות למיני או האצ'בק, ידני, חסכוני, אמין, וכמה שיותר גבוה בשנתון.

אילו אפשרויות יש לי חוץ מיד2 מאדם פרטי?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

מבחינת עלויות, בהנחה ולא נפלת על רכב שהוא נבלה סרוחה, רכב יד ראשונה 0 קילומטרים כנראה יעלה לך יותר.

תחשוב על זה ככה -

אתה קונה רכב מודל 2014 במימון (כי יש לך רק 30 אלף ש"ח והרכב עולה 60-70 אלף ש"ח). כלומר אתה חייב לעשות ביטוח מקיף לרכב, כי הרכב משועבד לטובת ההלוואה. הוצאה של עוד 2,000 ש"ח בשנה פלוס מינוס = עוד 160 ש"ח בחודש.

ירידת הערך, שלא קיימת ברכב הזול שיש לך עכשיו כי מראש הוא לא שווה כלום, תהיה משמעותית יותר. סדר גודל של 15-20 אחוז לשנה מרכב ששווה 70 אלף ש"ח זה בערך עוד 1,000 ש"ח לחודש.

אז נכון שהרכב החדש יהיה קצת יותר חסכוני בדלק, יאללה - חסכת עוד 200 ש"ח בחודש. אבל שילמת יותר על מוסכים, כי קנית רכב חדש ו"מה, לא חבל? אוטו חדש, נטפל במוסך מורשה".

בקיצור, יש סיבה שכל תפרני הארץ נוסעים ברכב ישן. בסוף זה יותר זול. אם אתה מסתכל רק על החור של הגרוש, תישאר עם הלנטיס שיש לך עכשיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על הדעה מהצד השני!

אכן הייתה לי תחושה שרכב יד2 מפרטי, יוצא בסופו של דבר יותר זול מרכב חדש.

קודם כל, הלנטיס בכל מקרה תוחלף. בעיקר כי נמאס לי מהרכב (הן מבחינה חיצונית, הן מבחינת "פאן" [הרכב אוטומט], הן מבחינת איבזור [בכל זאת שנת 96]).

דבר שני, בשביל לקבל בחירה נכונה, אני צריך מידע. אני יודע שרכב חדש אני לא אקנה - כי אין לי כסף. עם רכבים ישנים יש לי ניסיון ולכן אני פחות או יותר מכיר את התחום ואת ההוצאות הצפויות.

הדבר היחידי שלא יצא לי להכיר הוא שוק מה שנקרא "ליסינג פרטי". לפי מה שהבנתי אני משלם מקדמה בסך 15-50% משווי הרכב, ואז תשלום חודשי קבוע למשך 30-36 חודשים כשבתום התקופה את הרכב לוקחת חברת ההשכרה. מה היתרונות בשיטה כזו? מה החסרונות?

פורסם

יתרונות -

1. אתה נוסע ברכב חדש בלי לשלם 60-70-80-90-100-120-130 אלף ש"ח.

2. תשלומים חודשיים נמוכים.

3. לא צריך להתעסק במכירת הרכב, פשוט "זורקים" אותו במגרש והולכים.

4. קל להתגלגל לעסקה חדשה אחרי שלוש שנים.

5. הלוואה חוץ בנקאית, לא מכביד על האובליגו הבנקאי שלך.

חסרונות -

1. אתה משלם לא מעט כסף במשך 3 שנים ובסוף יוצא בלי כלום.

2. במידה ואתה מחליט להמשיך עם הרכב, אתה נחשב יד שנייה מליסינג ולא יד ראשונה פרטית.

3. יקר יותר ממה שיעלה לך לקחת מימון מלא לרכב מהבנק ולעשות את הליסינג הפרטי בעצמך.

4. מבחר הדגמים מצומצם יחסית ולא כולל את כל הרכבים שקיימים בשוק, אלא רק את אלו שקיימים בצי של חברת הליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

3. יקר יותר ממה שיעלה לך לקחת מימון מלא לרכב מהבנק ולעשות את הליסינג הפרטי בעצמך.

:shock:

תודה רבה על המידע!

פורסם

לפי ידיעתי רוב היצוא של ליסינג פרטי משאיר אותך, במידה ומשאירים רכב, עם יד ראשונה, פרטית.(במידה ורכב נלקח במסגרת פרטית ולא דרך עבודה).

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...